Şimdi Ara

Format atmaya acayyip üşeniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilgisayar baya bi zorlanıyor opera kullanırken bile.format atmam için yalvarıyor.acayyip üşeniyorum şuan ne güzel forumdayım müzik felan açtım 2-3 saat kim şimdi bilgisayardan uzak durcak

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

advanced systemcare tarama
    combofix tarama
    kaspersky full tarama
    ccleaner
    tarayicilarin gecmisii temizle

onlar bitene kadar format atmış olurum özellikle combofix ve kaspersky full uzun sürüyor.neyse şarkı bitsin başlıcaz artık artık formatı attıktan sonra direk deepfreeze yüklicem uzun süre format atmam
  • atma o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compie

bende tam tersi canım sıkılınca felan format atıyorum programları tek tek kuruyorum windows updateleri yapıyorum :D öyle bi değişik fantazim var :D

ya abi çok uzun sürüyor nasıl dayanıyosun ya telefonda yok yanımda şuan napıcam ben 1-2 saat
  • Senin durum vahim. Benim pc nin ghost u var ben onu atmaya üşeniyorum. Bugün atarım büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

advanced systemcare tarama
    combofix tarama
    kaspersky full tarama
    ccleaner
    tarayicilarin gecmisii temizle

onlar bitene kadar format atmış olurum özellikle combofix ve kaspersky full uzun sürüyor.neyse şarkı bitsin başlıcaz artık artık formatı attıktan sonra direk deepfreeze yüklicem uzun süre format atmam

formattan sonra bir suru seyi geri yuklemen en bastan ayarlaman lazim yuzden demistim ama sen bilirsin

yani evet driveri oyunuydu felan uzun sürücek ama hiç değilse bilgisayar kullanmış oluyorum.fazla sıkılmıyorum o driver felan yüklerken

• imzamdaki pc ye daha 1 seneden beri win7 pro kurucam sozde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    format attırmak ne kadar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Format attıktan sonra imaj al bi dahaki sefere zorlanmazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

Format attıktan sonra imaj al bi dahaki sefere zorlanmazsin.

anlayamadım pek açıklarmısın? sistem kötü benim ağır atıyor formatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

Format attıktan sonra imaj al bi dahaki sefere zorlanmazsin.

anlayamadım pek açıklarmısın? sistem kötü benim ağır atıyor formatı.

Şimdi bazi programlar var yaptığı iş laptoplardaki recovery işlemi. Örneğin acronis, bu programı indirip cd ye bootable olarak yazdiriyosun. Formati attin, driverlari yükledin güncellemeleri yaptın programlarini kurdun bilgisayarin kullanılacak halde. Bilgisayara reset atiyosun acronis cdsinden baslatiyosun. Program açılıyor ve backup menüsünden mevcut c sürücünün imajını aliyosun. Bunu nereye kaydedersen et sana kalmis ama c sürücüye kaydetme yada sistemin her nerdeyse. Daha sonra pc 3 ay 5 ay sonra yine bozuldu yavasladi vs. Pc yi acronis cdsinden aciyosun bu sefer recovery kismindan o kaydettiğin dosyayı seciyosun ve yükleniyor. Yükleme bitince pc o imajını aldığın hale geliyo. Formattan daha basit çabuk ve kolay.

• format atmakla iş bitmiyo daha onun programları kurması updateleri yapması var
  • bende format 15-20 dk sürüyor pc 6 yıllık
  • Format? Yıl olmuş 2013 insanlar hala format atıyor.Ben freedos alınca mecburen atmıştım satana kadar da atmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.