Şimdi Ara

Format atmak istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler kaç gündür format atmak istiyorum,takıyorum cd'yi recovery yapıyor sürekli. farklı 4 cd'den denedim hepsined recovery :( sistemim w7basic 64bit. bunun sebebi nedir acaba?

• format esnasında hd'leri silme ekranında ki bilgisayarın kendisinde olan recovery alanı olması lasım onu silersen sorun düzelir sanırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratyetimova

format esnasında hd'leri silme ekranında ki bilgisayarın kendisinde olan recovery alanı olması lasım onu silersen sorun düzelir sanırm

sorunda ordaki silme gibi bişey yok hocam. sadece kurma kısmını seçiyorsun o kadar :( sil diye birşey yok.daha öncede format attım ama bunla ilk defa karşılaşıyorum :/
  • up up :/
  • hocam dvd ile format atıyor olsanız backup yapmaz siz dvd takıyorsunuz ama backup yapıyorsunuz yinede
    dvd takın boot seçeneklerinden dvd seçin daha sonra kurulum alanına geldiğinde size kendim kur yada farklı kur gibi bişi gelcek farklı kur a girin backup olan bölümü komple silin bütün sürücüleri yani c: d: e: ne varsa

+ son olarakta x64 kuracaksanız basic tavsiye etmem olurda driver sorunu yaşarsınız pro yada en azından home premium kurunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

hocam dvd ile format atıyor olsanız backup yapmaz siz dvd takıyorsunuz ama backup yapıyorsunuz yinede
    dvd takın boot seçeneklerinden dvd seçin daha sonra kurulum alanına geldiğinde size kendim kur yada farklı kur gibi bişi gelcek farklı kur a girin backup olan bölümü komple silin bütün sürücüleri yani c: d: e: ne varsa

+ son olarakta x64 kuracaksanız basic tavsiye etmem olurda driver sorunu yaşarsınız pro yada en azından home premium kurunuz

hocam orjinali basic 64 ondan dolayı düşünüdm ama format cd'sinde sadece english ve rusça var. ultimate kuracağım. ama ben zaten dvd'den kuruyorum hocam :( silme kısmı gelmiyo :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format attırmak ne kadar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.