Bildirim
Format atmak istiyorum ama..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
format esnasında hd'leri silme ekranında ki bilgisayarın kendisinde olan recovery alanı olması lasım onu silersen sorun düzelir sanırm -
quote:
Orijinalden alıntı: muratyetimova
format esnasında hd'leri silme ekranında ki bilgisayarın kendisinde olan recovery alanı olması lasım onu silersen sorun düzelir sanırm
sorunda ordaki silme gibi bişey yok hocam. sadece kurma kısmını seçiyorsun o kadar :( sil diye birşey yok.daha öncede format attım ama bunla ilk defa karşılaşıyorum :/ -
up up :/ -
hocam dvd ile format atıyor olsanız backup yapmaz siz dvd takıyorsunuz ama backup yapıyorsunuz yinede
dvd takın boot seçeneklerinden dvd seçin daha sonra kurulum alanına geldiğinde size kendim kur yada farklı kur gibi bişi gelcek farklı kur a girin backup olan bölümü komple silin bütün sürücüleri yani c: d: e: ne varsa
+ son olarakta x64 kuracaksanız basic tavsiye etmem olurda driver sorunu yaşarsınız pro yada en azından home premium kurunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
hocam dvd ile format atıyor olsanız backup yapmaz siz dvd takıyorsunuz ama backup yapıyorsunuz yinede
dvd takın boot seçeneklerinden dvd seçin daha sonra kurulum alanına geldiğinde size kendim kur yada farklı kur gibi bişi gelcek farklı kur a girin backup olan bölümü komple silin bütün sürücüleri yani c: d: e: ne varsa
+ son olarakta x64 kuracaksanız basic tavsiye etmem olurda driver sorunu yaşarsınız pro yada en azından home premium kurunuz
hocam orjinali basic 64 ondan dolayı düşünüdm ama format cd'sinde sadece english ve rusça var. ultimate kuracağım. ama ben zaten dvd'den kuruyorum hocam :( silme kısmı gelmiyo :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X