Şimdi Ara

Format Atmak Garanti Kapsamı Dışında Bırakır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
12.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın, geçen yaz Vatan'dan Acer 5238g model bir laptop almıştım. 1 yıldan fazla süredir format atmıyorum bugün öyle bir düşüncem var. Fakat servis için İstanbula yollamak istemiyorum. Acaba format atsam garanti dışı kalır mı?

• ben casperdan aldım belki 10 defa atmışımdır. Ama garantiye de gitti 3 defa sorun çıkmadı.
    Ama tam olarak birşey söyleyemem
  • yok öyle birşey bende toshiba vardı formatın haddi hesabı yoktu attığım.ama şöyle sorun olabilir format atarsın pc zarar görürse granti dışı tamir olabilir.
  • Garanti dışı kalmaz.

Bende ilk Pc'mi Vatan'dan almıştım, teknik servise sadece donanım arızası için götürüyordum. Format işlerini kendim hallettim hep, sormadılar bile...

Eğer ille de sorarlarsa başka bir teknik servise attırdım dersin olur biter
  • Sagolun arkadaslar, peki servisten kac gunde cikabilir tahminen? buyuk ihtimal ram arizasi vardi.
  • Bazen 3 gün sürüyordu bazen 1 haftaya yakın.. 1 Haftayı geçmedi benim ama geçmemesi için sürekli rahatsız etmeniz gerekiyor
  • Servise göndermeni tavsiye etmem.Kendin evde kur donanım arızası olmadığı sürece evde kendin formattın atı.Zaten laptopun arkasında key vardır.Servisten büyük arıza olmadığı sürece 1 haftada çıkıyor.Acer marka laptopu servise göndermişdik ve kasası çatlak geldi.Bu tarz şeylere dikkat etmek lazım.İyi kargolamak vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam laptopta buyuk ihtimal ram arızası var dendi bana, o nedenle formatta bile hata alıyorum. artık servis ilgilensin istanbula yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genchhayat

ben casperdan aldım belki 10 defa atmışımdır. Ama garantiye de gitti 3 defa sorun çıkmadı.

Benmkide Casperda sen ne zaman aLmıştın.. Pc'yi hangi tarihde hani belki garanti koşullarında bi değişklik oLmuştu bende ona göre format atıcamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokkabaz06

quote:

Orijinalden alıntı: genchhayat

ben casperdan aldım belki 10 defa atmışımdır. Ama garantiye de gitti 3 defa sorun çıkmadı.

Benmkide Casperda sen ne zaman aLmıştın.. Pc'yi hangi tarihde hani belki garanti koşullarında bi değişklik oLmuştu bende ona göre format atıcamda

Format atmak pc'yi garanti dışı bırakmaz.Zaten format attığınızıda umursamayacaklardır.Diğer düşürme vs gibi sıkıntılarda garanti dışı kalırsınız.
  • garanti dışı kalmaz.ne yani pc oyun yükledin garanti dışı kaldı buda onun gibi birşey.sadece sistemi sıfırlıyorsun donanımla ilgili birşey yapmıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.