Şimdi Ara

format atma ve güncelleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar ben bu gece telefonuma ios 10 yükledim. Daha sonra itunesa yedek alıp iphonea geri yükle seçeneğine tıkladım ios 10u tekrar indirdi telefon kapandı tekrar ios10 yükler gibi format attı. Daha sonra tel fabrika ayarlarına geri döndü yedekleme kısmı açıldı itunesdan al dedim. Yine bekledi dolum yaptı, daha sonra telefon açıldı fabrika ayarlarına geri dönmüş bir şekilde 500 küsür foto video rehber geri geldi whatsapp konuşmaları da geldi. Sorum şimdi

1) Bilgisayarda itunesta mailim ve şifrem girili olduğu için mi iphonea geri yükle dediğimde fabrika ayarlarına dönmesine rağmen tel açıldığında otomatik mail ve şifrem giriliydi? Normalde telefon üzerinden format atınca benden mail ve şifre istiyodu bigisayardan yaptığım için normal mi bu?

2)Ben aslında sadece telefona bilgisayar üzerinden format atmak istiyodum ama itunesa önce ios10 indi zaten ios10 olan cihazıma format atarak tekrar ios10 yükledi. Bu da normal midir? Yoksa herhangi bir yerde yanlışlık mı yaptım?

3)Ayrı bir soru olacak ben icloud kullanmıyorum itunes kimliğimi gmail ile açtım her uygulama indirdiğimde gmail hesabıma icloud açık olmayan cihaza xxx uygulaması indirildi diyor. Ben bunu dikkate almalı mıyım? İlla icloud açmalı mıyım? İtunesa bağlayıp kabloyla veri yedekliyorum çünkü

Teşekkürler

• 1- iphonumu bulu kapatmadığın için yüklemeden sonra seni tanıdı şifre istedi.
    2-normal
    3-icould açmana gerek yok istemiyosan kullanma. İtunes yedeklemeside aynı işi görür fakat olduda bilgisayara bişey oldu fotmatladın o zaman yedek gider. İcould yedeği internet üzernden olduğu için ömür boyu ulaşabilirsin o yüzden daha sağlıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format yerine imaj atma
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.