Şimdi Ara

Format atılan bilgisayarı wifiye bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win7 kullandığım bilgisayarıma format attım ama şimdi internete bağlanamıyorum. Ethernet driver kurdum fakat wifiye bağlanmıyor.. nasıl çözebilirim bu sorunu?

Format atılan bilgisayarı wifiye bağlamak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ethernet driver doğru kurduysanız kablo ile internete bağlanabiliyorsunuz sanırım. Eğer internetiniz var ise google'a iobit driver booster adlı programı yazıp aratıp bulun ve indirip bilgisayarınıza kurun. Kurulur kurulmaz zaten bilgisayarınızı taramak isteyecek. Tarama bitince bilgisayarınızda kurulu olmayan ve kurulu olup güncel olmayan sürücülerini size sonuç olarak gösterecektir. Hepsini indirip kursun. Wifi dahil diğer kurulu olmayan sürücülerinizi de kuracaktır.

Kolay gelsin.

• İnternet kablosu olmadığı için usb kabloyla telefon internetini bağladım bilgisayara. Driver booster ve windows güncelleştirmelerini tamamladım fakat hala wifiye dair en ufak bir şey yok bilgisayarda :(

• Up

• Wlan driver ini yükle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam onu yükledim şimdi halloldu çok teşekkür ederim. Acaba booster neden drıverı bulmadı

• Genelde bütün sürücüleri bulup indirip kuruyor. Sizinkisini neden bulamadı ilginç.

Neyse sıkıntınız çözülmüş.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim hocam 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.