Şimdi Ara

Format atarken mavi ekrana düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer forumdonanımhaber yöneticileri ve üyleri konuyu nereye acacagımı bilemedim bende buraya actım ilk kez basıma geliyor cunki..Ben herzamanki gibi silkroad oynuyordum ve birden pc mavi ekrana dustu.. ve kapatıp yeniden actım fakat windows artık aclımıyordu yani çökmüştü..daha sonra foormat attım ve bir kac saat kullandım pc yi ethernet kartı driver ses kartı vs internetten indirdim.(laptoptan ve sonra flash bellekten aktardım... Daha sonra gece 2 gibi silkroadı acık bıraktım sahura kadar dursun dedim ksaılsın iye. ve uyuya kalmısım sabah babm işe giderken uyandırdı ve bende hemen pc ye baktım bir hata gördüm orda.Eskidende pc acılırken böyle hatalar gelirdi .bilmemde.dll yok gibi ama bu farklıydı dll li değil ve uzun birşeydişimdi hiç hatırlamıyorum.. daha sonra tamam deyip pc yi kapadım..oglene dogru pc yi actım ve windows xp yazısı geliyor ve sonra mavi ekrana djsuyordu bir kac kez böyle oldu ve sonra acıldı daha sonra en ufak bir işlemde mavi ekranda dustu bende herhalde yine format istiyor bu pc dedim ve format atmaya basadım c yi sildim ve format atmaya basladım fakat kur yapılırken bile mavi ekrana düştü :S bugun nedeni nedir ne yapmam gerekir..sorun neden kaynaklanıyor ilgilenenlara minettarım ...=(

• farklı cd den kurulm yapmayı deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.