Şimdi Ara

Format atarken ikinci harddisk bölümünü sildim. Kayboldu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hrnayn

arkadaşlar bende yanlışlıkla aynı hatayı yapıp 160 gb sildim vereceğim programla verileri geri getirdim 1,5 saatte buluyor 1,5 saattede verileri geri getiriyor ve benim gördüğüm piyasadakilerin en iyisi

ARKADAŞA SİLDİRDİK BİZ DE SİLELİM

Bence hemen bu linki sil çünkü burada crackli program paylaşımı yasak.Benden sana söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 29 Şubat 2008; 20:15:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

arkadaşlar bende yanlışlıkla aynı hatayı yapıp 160 gb sildim vereceğim programla verileri geri getirdim 1,5 saatte buluyor 1,5 saattede verileri geri getiriyor ve benim gördüğüm piyasadakilerin en iyisi

http://www.zevkli.org/250-gb-hdd-mi-kurtaran-program-full-resimli-anlatim-kaciran-bin-pisman-olur-t510005.html

Bence hemen bu linki sil çünkü burada crackli program paylaşımı yasak.Benden sana söylemesi

uyarı için sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: CTADOW

quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

bu işi yapan programlar var arastırırsan bulursun..
    veri kurtarmak icin program ama sağlam programları satın alman lazım keyini bulamazsın netten.. bu güne kadar attıgın tüm formatta giden dosyaları bile geri getirme ihtimalin olan programlar mevcut ama 200$ cık

Bütün sildiğimiz veriler geri getirebiliyorsa formatı niçin atıyoruz? harddisk diyelimki 40 Gb boyutunda, 40 Gb lık bir verimiz var ve hepsini sildik gitti formatladık, üstüne 40 Gb lık yeni veri girdik dediğin programla eski 40 Gb lık veriyi geri getirdiğimizi varsayalım 40 Gb eski 40 gb da yeni verileri eklersek toplamda 80 Gb eder bizim harddisk 40 Gb boyutunda ve 40 Gb kapasteli bir harddisk 80 Gb + sınırsız Gb boyuna nasıl ulaşıyor bunu bana açıklarmısın arkadaşım...

Arkadaşlar bilmediğimiz konular olması utanç verici değil.Önemli olan, bilmediğiniz halde mantık yürütürken bunu bir gerçekmiş gibi kendinizi inandırdığınız gibi başkalarına abuk sabuk anlatmayın.
    Full format ve quick format arasındaki farkı bilmeden yorum yapmışsın.Sadece bölüm silerek verileri yok edemezsin.Ya da sadece quick format atarak verileri tamamen silemezsin.Hatta full formatta bile verilerin bir kısmını kurtarmak mümkündür.Veriler bu gibi durumlarda yeni bir veri yazılana kadar Harddiskinizin içinde durmaya devam eder.Eğer halen format atmadıysan bazı arkadaşların dediği gibi format atıp yeni bölüm oluşturmaya çalışma.Bazı programlar windowsta görünmeyen partitionları görerek işlem yapabiliyor.İşini bilen bir Bilgisayarcı arkadaşın varsa ona git...onlar veri kurtarma programları kullanarak dataları kurtaracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahir355 -- 29 Şubat 2008; 14:54:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mahir355

quote:

Orjinalden alıntı: CTADOW

quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

bu işi yapan programlar var arastırırsan bulursun..
    veri kurtarmak icin program ama sağlam programları satın alman lazım keyini bulamazsın netten.. bu güne kadar attıgın tüm formatta giden dosyaları bile geri getirme ihtimalin olan programlar mevcut ama 200$ cık

Bütün sildiğimiz veriler geri getirebiliyorsa formatı niçin atıyoruz? harddisk diyelimki 40 Gb boyutunda, 40 Gb lık bir verimiz var ve hepsini sildik gitti formatladık, üstüne 40 Gb lık yeni veri girdik dediğin programla eski 40 Gb lık veriyi geri getirdiğimizi varsayalım 40 Gb eski 40 gb da yeni verileri eklersek toplamda 80 Gb eder bizim harddisk 40 Gb boyutunda ve 40 Gb kapasteli bir harddisk 80 Gb + sınırsız Gb boyuna nasıl ulaşıyor bunu bana açıklarmısın arkadaşım...

Arkadaşlar bilmediğimiz konular olması utanç verici değil.Önemli olan, bilmediğiniz halde mantık yürütürken bunu bir gerçekmiş gibi kendinizi inandırdığınız gibi başkalarına abuk sabuk anlatmayın.
    Full format ve quick format arasındaki farkı bilmeden yorum yapmışsın.Sadece bölüm silerek verileri yok edemezsin.Ya da sadece quick format atarak verileri tamamen silemezsin.Hatta full formatta bile verilerin bir kısmını kurtarmak mümkündür.Veriler bu gibi durumlarda yeni bir veri yazılana kadar Harddiskinizin içinde durmaya devam eder.Eğer halen format atmadıysan bazı arkadaşların dediği gibi format atıp yeni bölüm oluşturmaya çalışma.Bazı programlar windowsta görünmeyen partitionları görerek işlem yapabiliyor.İşini bilen bir Bilgisayarcı arkadaşın varsa ona git...onlar veri kurtarma programları kullanarak dataları kurtaracaktır.

Arkadaşlar çok sağ olun bahsettiğiniz programları yükledim vs... Ve gerçekten işe yarayacak gibiler

Daha format atmadıysan yeni bölüm oluşturmadan yap demişsin... Evet indirdiğim programlar bilgisayarımda D gözükmediği halde yinede harddiski görüyor 250 GB diye gösteriyor ufaktan bir taradım ve hemen iptal ettim 3 saat diyordu fazla vaktim yoktu. Kurtarılan 10 a yakın foto oldu işte show files dediğimde resimleri görebildim. Ve program bana şey soruyor nereye kaydedilsin kurtarılan belgeler diye... Ancak D olmadığı için kurtarılanları kaydedemiyorum :)

Sanırım ilk önce biçimlendirmem gerekecek kaydedebilmem için... Ancak bu durumda biçimlendirersem daha az veri bulunur endişesi yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dicklers -- 1 Mart 2008; 20:34:49 >

• bölüm oluşturduğun zaman veri kurtarma programlarının çoğu işe yaramaz. partitionları kurtarabilen veri kurtarma programları da var ama bunlar bi yere kadar iş görür fazla güvenme. bir de diski okuyup veri kurtarabilen cihazlar var ama pahalıya patlar. kurtarmak istediğin verinin değerine göre karar vericen. zaten -bir yıllık bilgiye göre konuşuyorum- o cihazlardan türkiyede iki tane var. geçen yıl bu işlem 500 ytl idi.
  • Linki veren arkadaştan Allah razı olsun.

Aynı kaza benim de başıma geldi az önce.
    programı indirdim ,birazdan denicem.

80 GB.ve 200 GB. disk vardı ve işletim sistemi yüklü olan 80 lik disk bozuldu.

Format girişimleri de sonuç vermedi, son format denemesini win98 açılış disketi kullanarak
    Fdisk ile mevcut partitionları silip format atayım derken işler karıştı.
    Meğer disk arızalı olduğu için onu görmememiş diğer NTFS formatlı diskte 2 GB.lık (Fat 32) yeni bir bölüm oluşturmuşum.

yaklaşık 200 GB. veri de uçtu gitti.

@DİCKLERS,

Eğer biçimlendirirsen daha az veri bulma ihtimali var gibi geliyor bana da.
    Bir de aynı diske kaydedersen bulduğu dosyaları , kurtarmaya çalıştığın verilerin üzerine yazacak değilmi ?
    O zaman veri kaybın daha çok olacaktır.

Ben az önce 160 GB.lık bir disk buldum arkadaştan kurtarılanları(inşallah kurtarılır)
    ona kopyalayıp daha sonra yeniden kendi diskime aktarmayı planlıyorum.

Yardımlar için herkeze tekrar teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigertiger -- 1 Mart 2008; 23:15:49 >

• EasyRecovery Pro 6.10 Retail - Profesyonel Gerçekten harika, verilerin tamamını kurtardım.
    MP3 ve 200 den fazla Divx ,program ve dosyalarıma kavuştum ,yaşasın
  • şu anda bende aynı sorunla karşı karşıyayım EasyRecovery Pro ile dosyalar taranıyor bir iki saat sürücek taraması tarama aşamasından sonra bakalım verileri kurtara bilecek miyiz

birde disk i başka bilg. e ikinci disk olarak taktığımda bios ta görüyor windows ta ikinci disk görünmüyor anca recovery programlarıyla kurtarma imkanım var inş sorun çözülür
  • Arkadaşlar benimde başımda aynı olay var easy recovery full olduğu halde resimleri geri getiremiyor, hepsini buluyor fakat getirmede sorun var, ön izleme yok yazıyor çoğunda, siz resimlerde denediniz mi.
  • Bir kaç gün önce aynı durum benim de başıma geldi ve verilerimin tamamını kayıpsız kurtardım.Önce bir partition yazılımı ile harddiski biçimlendirmelisin.Ben Acronis Partition Expert'i kullandım bu iş için.Sonra EASEUS Data Recovery Wizard yazılım ile bir kaç tıklamayla tüm dosyalarını geri alabilirsin.
  • Bende Sorunumu Burada Belirteyim YeniKonu Açmamak İçin

Arkadaşlar benim PC'de Harddiskim 80gb ve üç parça C,D ve E
    Bugün format attım PC'ye bu arada E'yi sildim iki parça olsun diye E C'ye eklendi otomatikmen,burada sorun yok fakat format attıktan sonra birde baktımki C halen aynı C ve E'yide sildiğim için harddiskim 50 GB kaldı yani 30 GB'ım anlamadığım bir şekilde buhar oldu.
    Lütfen yardım edin,ne yapmalıyım,yeniden format atmak haricinde bir çözüm var mı ?

Bazı arkadaşlar Bilgisayarıma sağ tıkla / disk yönet / biçimlendir falan diyor ama benimkine sağ tıkladığımda biçimendir diye bişeyde yok,onun için biçimlendiremiyorumda.
    İşte Resim

Format atarken ikinci harddisk bölümünü sildim. Kayboldu!!

Lütfen yardım edin
    NOT:Benim E'de önemli verilerim yok yani E'deki verileri değil E diskimi kurtarmak istiyorum

• Başlat/Çalıştıra diskmgmt.msc yaz ve karşına gelen menüde bölümlenmemiş alana sağ tıklatarak bölüm oluşturabilirsin...........
  • Bende D yi Sildim Yanlışlıkla ve Formata Devam ettim sımdı C yenı formatlı D ise Bomboş D deki Verilerimi Nsl Kurtarabılırım Coğu PRogramı denedım REcuva - Data Recovery Gibi Ama Hiç Biri İşe yaramadı :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.