Bildirim
format atarken hata oluştu ve de pcyi tekrar açtığımda açılmıyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
format cdsi çizik olabilir mi acaba ? aynı cdyle daha önce format atıldı mı ? -
valla kardeşim daha önce 3 sefer attım şimdi usb ile bile denedm okumadı usbyi de -
zannedersem senin hdd sorunlu. bad sector olabilir. o yüzden işletim sistemi kurulamıyor olabilir. istersen bios pilini bir çıkar tak sonra kasanın içindeki kabloları bir denetle yerine otrmayan falan var mı ? başka hdd takma imkanın varsa bir dene derim. -
peki bnm bilgisayarın açılırken direk cdyi okumama sorunu olabilir mi ? -
ee zaten bilgisayarına format atmak için cdyi taktığında biostan önyükleme(bootu) sıralamasında dvd roomu 1. sıraya koyman gerekiyor. sonra bilgisayar açılırken format atmak için 1 tuşa basın diye yazı falan çıkması lazım o ekranlar gelmiyor mu sende ? -
biosta ben onu da seçtm işte fakat kaydet ve çık dediğimde pc yeniden başlatılınca formata başlamıyor yine aynı hata geliyor -
bütün elektiriği kes bios pilini bir çıkar 30 saniye sonra tekrar tak. dvd room kablolarını da bir denetle bakalım tak çıkar üfle olcak mı ? -
daha garantisi var ve ben arkasını açarsam garantisi bozulur ve de şimdi garantiye versem sorunu bende bulup para isterler mi onu da bilmiyorum casper sonuçta ne olacağı belli olmaz -
o zaman telefondan ara derdini belirt. para falan vermem de hiç bir şey yapmadım bu hale geldi falan de. eğer yapamazssınz yenisini istiyorum de. tüketici haklarından tandıklarım var çok tazminat aldım de. yakarım ulan burayı de :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X