Şimdi Ara

Format Atarken Hata Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 7nin format cdsini takıyorum daha ınstall yerine gelmeden önce gri bir yer yükleniyor orda 0x00009e hatası alıyorum nasıl çözebilirm?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackRay

Arkadaşlar win 7nin format cdsini takıyorum daha ınstall yerine gelmeden önce gri bir yer yükleniyor orda 0x00009e hatası alıyorum nasıl çözebilirm?

format cd deyiştir
  • Sqlfox S kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sqlfox

quote:

Arkadaşlar win 7nin format cdsini takıyorum daha ınstall yerine gelmeden önce gri bir yer yükleniyor orda 0x00009e hatası alıyorum nasıl çözebilirm?

format cd deyiştir

Arkadaşım dediğin çözümü denemiştim xp tasktım win 8 taktım lakin olmadı.Yinede sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

win7 için bios hdd seçimi achi yapıp tekrar deneyin

kardeşim benim pc win 7 zaten mesela win 8 takarkende aynısını yapıcakmıyım şu anda evde değilim işteyim ona göre uğraşmak isterim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sqlfox

quote:

format cd deyiştir

Arkadaşım dediğin çözümü denemiştim xp tasktım win 8 taktım lakin olmadı.Yinede sağol

o zaman achi ide yapıp xp atmayı dene sorun devam ederse hd kaplolarını deyiştir tozlanmadman yapar
    bide ramleri cıkarıp slotları temızle ondanda yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sqlfox -- 24 Mayıs 2013; 12:29:13 >

• hdd nzi ide ise bios üzerinden ide setup benzeri bi secenek olacak buradan achi modu secin(win7 bu modda kurulumu bazen kabul etmez ) eger sata ise zaten bios üzerinden secmeniz gereken mod belli sata ve on bord sekmesinden sata2 girşinin acık olup olmadığını kontrol edin kapalı ise acın umarım işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muttotiger -- 24 Mayıs 2013; 12:34:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.