Şimdi Ara

Format atarken bilgisayarım sabit disk görmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ıste o sata drıverla on yukleme yapıp hdd ne sonra format ıslemıne gececeksın eskıden xp de de dısketle fılan yapılırdı demekkı mıcrosoft hala ılkel yontemler sunuyor bıze
  • dostum cdnin içinde su driverler var hangisi olacağını anlamadım sen anlarsın kardeşim

01. Chipset
    02. Video
    03. Audio
    04. Modem
    05. LAN
    06. Wireless
    07. Bluetooth
    08. Card Reader
    09. Touch Pad
    10. Rapid Storage
    11. Turbo Boot Technology
    12. OSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrixertu -- 29 Ağustos 2011; 20:56:38 >
  • hocam bıosunda boyle bı secenek wr mı bılmem ama bı bunu dene ılk Bios'tan Sata Native Mode Disable ise enable yap bi oyle dene yoksa bızım yolu yapıcaz
  • Lan dosyasının içindedir eğer bulamazsan netten laptop markanı ve akabinde sata driver diye yazarsan çıkar büyük ihtimal rarlı gelecektir onu rardan çıkarıp o şekilde flasha at
  • tmm kardeşim su bios işine bi bakıyorum
  • dediğin bios ayarını bulamadım biz driver yolundan devam edelim
  • benim bu driveri bulmam baya zamanımı alacak gibime geliyor
  • neyse kardeşim saol herşey için ben bunu bi teknik servise götürüyüm yada garantiye vereyim halletsinler
  • nasıl bulamıyorsun driveri
  • bende baktım epeydır drıver bulamadım bence bıosla halledebılecıgmız bı sey bu bıostakı sata ıle ılgılı olan yerlere bı bak
  • biostanda baktım biraz uğrastım ordada olmadı
  • hocam başka bi w7 dvd si dene ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

win 7 de sata driver prolemi yok diye biliyorum siz bence biostan hdd ye bakın eğer görünüyorsa xp cd si ile i deneyin

hocam win 7 de sata sorunu oldukça yaygın bakınız donanımhaber forum

win 7 kurda sata driver yükleme seçeneğini bana göterebilirmisin eğer bçyle bi sorun olsa yüklemek için bi seçenek olurdu xp de f6 ya basmak gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

quote:

win 7 de sata driver prolemi yok diye biliyorum siz bence biostan hdd ye bakın eğer görünüyorsa xp cd si ile i deneyin

hocam win 7 de sata sorunu oldukça yaygın bakınız donanımhaber forum

win 7 kurda sata driver yükleme seçeneğini bana göterebilirmisin eğer bçyle bi sorun olsa yüklemek için bi seçenek olurdu xp de f6 ya basmak gibi

var hocam w7 kurma aşamasında disk bölme ve disk seçme aşamasında böyle bi seçenek var hatta acer travelmate serisinde başıma geldi format atarken sata driver kurdum ilginç olanı uygun sata driver olmamasına rağmen ( acerin kendi sitesinden indirdim ama uygun değilmiş :D) yüklemeyi yaptım o olmadan hata verip format atılmadı

• tmm arkadaşlar teknik servise yolladım hard disk arıza yapmış dediler herşey için saolun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.