Bildirim
Format atarken 0x80070057 Hatası
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: h4ps
Bkz:http://support.microsoft.com/kb/982736/tr
Format atarken harddiskdeki sistemi sildiğim için bilgisayarı açamıyorum.Attığınız linkdekileri uygulamam için sistemin açılması gerekiyor. -
Bu hata kurulumdan sonraki disk bölümleme sırasında HDD oluşan badsector sonucu verir
size tavsiyen elinizde XP cd var ise ilk önce onun ile bütün HDD nizi silin fakat C-D oluşturmadan format işleminden çıkın
sonra Windows 7 DVD si ile HDD nizi C - D ayırarak biçimlendirin ve formata başlayın
Faydalı olması dileğim ile -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan210878
Bu hata kurulumdan sonraki disk bölümleme sırasında HDD oluşan badsector sonucu verir
size tavsiyen elinizde XP cd var ise ilk önce onun ile bütün HDD nizi silin fakat C-D oluşturmadan format işleminden çıkın
sonra Windows 7 DVD si ile HDD nizi C - D ayırarak biçimlendirin ve formata başlayın
Faydalı olması dileğim ile
HDD de sorun yaşıyordum zaten.Açıkcası yenisini almayıda düşünüyordum fakat hdd söketinin arızalanmış olmasından da şüpheleniyorum.
Dediğinizi yapamıyorum malesef.Xp ile format atarken hdd biçimlendirme ekranı gelmeden hata veriyor.Win7 de siliyorum fakat yine aynı hata.Ne yapcağımı şaşırdım.Tekrardan denemeye çalışacağım farklı bi xp cd sinide deneyeceğim. -
HDD yi XP ile sildikden sonra win7 ile format atmaya çalıştım yine aynı sorun.Yeni HDD alsam sorun ortadan kalkar mı? HDD söketinde filan sorun olabilir mi? -
Bu sorun benim yerel disk c de var yerel disk d de önemli video ve fotolar var çekme imkanim yok mu?
Yardim lütfen ayni kodlu hata veriyor wibdosws 7 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu bende yaşıyorum hdd de 7 var açılışta logodan sonra pc kendini resetliyor onarıma girmiyor. 8 de ise kuruluma başladığında bu hatayı veriyor. XP de ise diski silebilirim ama önemli belgelerim olduğu için silemem hdd kesin olarak bozulmuş mudur ? Aparat ile harici disk olarak gösterip belgeleri kurtarma imkanım varmıdır ? -
kurtarma imkanın olabilir.önce başka bir pcye ikinci hdd olarak takıp HDTUNE ile bad sector taraması yaptırın -
BEN formatı bastım go back buldum lısanslı ve kurtarqabıldıgımı kurtardım cogunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X