Şimdi Ara

format atarken 0x80070017 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım virüsten dolayı çöktü ve tekrar format atmak istediğimde ; bilgisayarım Win7 için Klavye seçim ekranı öncesi çok yavaş bi şekilde ilerleyip klavye seçiminden hemen sonra da ''Kurulum Başlıyor'' yazısını 10-15 dakika bir süre bekledikten sonra ( daha önce bu beklemeler bu kadar sürmüyordu )Windows dosyaları kopyalanıyorun yanında Tik işareti çıktıktan sonra Windows Dosyaları genişletiliyor da uzun bir süre bekleyip daha sonra windows bileşenleri yüklenemiyor 0x80070017 diye bir hata veriyor ve pc res atıyor.

Windows XP ve Windows 8 denediğimde de başarısız oluyorum.Aynı hata XP de gelmesede kur ilerlemiyor, Win8 de aynı hatayı aldım.

Bu sorunu gidermek için uyguladığım fakat başarısız olduğum yöntemler ;

1-Daha önce format attığım Win7 CD mi değiştirmek, 4 tane denedim. (Starter Ultimate Home Basic) - Ayrı ayrı denedim olmadı.
    2-Ramlerden kaynaklandığını düşündüm ve Ram slotunu 1 e indirdim. Slot yerlerini Değiştirdim.
    3-Farklı bir CD-ROM dan yükleme yaptım.
    4-USB den yükleme denedim.

En son ihtimal düşük seviye formatı fakat onu da yapmak istemiyorum.

Bunun nedeni ve çözümleri nedir, daha önce böyle bir problemi yaşamış olan ve çözen arkadaşlar var mı ? Teşekkürler

• up aynı sorun bendede var çözümünü bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: q1w1

Bilgisayarım virüsten dolayı çöktü ve tekrar format atmak istediğimde ; bilgisayarım Win7 için Klavye seçim ekranı öncesi çok yavaş bi şekilde ilerleyip klavye seçiminden hemen sonra da ''Kurulum Başlıyor'' yazısını 10-15 dakika bir süre bekledikten sonra ( daha önce bu beklemeler bu kadar sürmüyordu )Windows dosyaları kopyalanıyorun yanında Tik işareti çıktıktan sonra Windows Dosyaları genişletiliyor da uzun bir süre bekleyip daha sonra windows bileşenleri yüklenemiyor 0x80070017 diye bir hata veriyor ve pc res atıyor.

Windows XP ve Windows 8 denediğimde de başarısız oluyorum.Aynı hata XP de gelmesede kur ilerlemiyor, Win8 de aynı hatayı aldım.

Bu sorunu gidermek için uyguladığım fakat başarısız olduğum yöntemler ;

1-Daha önce format attığım Win7 CD mi değiştirmek, 4 tane denedim. (Starter Ultimate Home Basic) - Ayrı ayrı denedim olmadı.
    2-Ramlerden kaynaklandığını düşündüm ve Ram slotunu 1 e indirdim. Slot yerlerini Değiştirdim.
    3-Farklı bir CD-ROM dan yükleme yaptım.
    4-USB den yükleme denedim.

En son ihtimal düşük seviye formatı fakat onu da yapmak istemiyorum.

Bunun nedeni ve çözümleri nedir, daha önce böyle bir problemi yaşamış olan ve çözen arkadaşlar var mı ? Teşekkürler

Harddiskinizin bölümleri bozulmus olabilir. Badsector deniyor buna, bu sorun icin programlar var bi tarattirin bakalim bozuk bolumler varmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.