Şimdi Ara

format atamıyorum klavye çalışmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartının fanından çoks es elidği için pc çalışırken yan yatırdım o ara içinde cd olduğu için baya bi gürültü geldi dvd writerdan.daha sonra hafif bi yanık kokusu geldi.dvd yi çıkardım tekrar açtım pc yi.normal açılıyor.anakartın markeası ekranda beliriyor hatta DEL ile bios ayarlarına da girebiliyorum.ama ikinci cd rom (yani kazaya kurban gitmeyen çalışan)a xp cd sini taktım.cd den önyükleme için bi tuşa basın yazısıda geliyor ama hiç ir tuşu görmüyor.daha sonra en yapılandırma ayarlarında çalıştır falan geliyor yada olağan şekilde başlat ordada klavyeyi kullanamıyorum.30 saniye geçince kendi başlatıyo pc yi bu seferde windows xp yükleniyor yazısı çıkıyor daha sonra tekrar başa sarıyo herşeyi.reset atıyomuş gibi.tam anlatamadım galiba ama laptop başındayım acil bi cewap bekliyorum.anlamadığınız yeri cewaplarım

BİR GARİP ÖĞRETMEN
  • ya lütfen birisi bişey yazsın şuraya kimsemi bilmiyo neden olabileceğini.elimde mi patladı pc ne oldu.mod lar falan sizdemi bilmiyosunuz ya.delirmek üzereyim diyorum lütfen bi akıl werin

Orjinalden alıntı: azazel8685

ekran kartının fanından çoks es elidği için pc çalışırken yan yatırdım o ara içinde cd olduğu için baya bi gürültü geldi dvd writerdan.daha sonra hafif bi yanık kokusu geldi.dvd yi çıkardım tekrar açtım pc yi.normal açılıyor.anakartın markeası ekranda beliriyor hatta DEL ile bios ayarlarına da girebiliyorum.ama ikinci cd rom (yani kazaya kurban gitmeyen çalışan)a xp cd sini taktım.cd den önyükleme için bi tuşa basın yazısıda geliyor ama hiç ir tuşu görmüyor.daha sonra en yapılandırma ayarlarında çalıştır falan geliyor yada olağan şekilde başlat ordada klavyeyi kullanamıyorum.30 saniye geçince kendi başlatıyo pc yi bu seferde windows xp yükleniyor yazısı çıkıyor daha sonra tekrar başa sarıyo herşeyi.reset atıyomuş gibi.tam anlatamadım galiba ama laptop başındayım acil bi cewap bekliyorum.anlamadığınız yeri cewaplarım

Selam arkadaşım usb klavyemi kullanıyorsun ? Usb klavyeyi acılısta tanımıyo olabılır.Normal bı klavye ıle deneyebılırsın.Ama yandıgını varsaydıgımız dvd surucusunu pc den cıkardıgını varsayıyorum.

• usb klavye açılışta tanımaz.sp2 klavye kullan veya bios tan usb klavye yi aktif etmen gerekiyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.