Şimdi Ara

TABLETE ROM ATAMIYORUM PC GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • samsung tab3 7.0 t210 modelli tabletim var root atmışım 1hafta kadar önce çok uygulama yukledım ufak bi format atayım dedım ayarlardan fabrika ayarlarına geri dön e bastım yeniden açıldı TWRP ekranı geldi. reboot atamıyorum kapatıp acıyorum yıne aynı ekran gelıyor. wipe atayım dedım sanırım format demekmiş 1 saniye sürdü o da işe yaramadı. orjinal rom yükleyince düzelir diye okudum ınternetten ındırdım stock romu yuklıyeyım dedım odın tableti tanımıyor. bilgisayar da tanımıyor. download modda ve dediğim TWRP ekranında. tablet brıck mı oldu acaba?(kullanılamaz hale gelmesi demekmiş) bunun bır cozumu var mıdır ? teşekkurler

    edit: twrp ekranında reboot menu'de tüm seçeneklerı denedım download mode hariç hepsinde No OS installed Are you sure you wish to reboot? diyor. sanırım tablette rom yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivasitzchs7503 -- 17 Nisan 2015; 15:25:08 >







  • Kardeş çok geç cevap yazcam ama bilmeyenler için söyliyim yinede. Belki bi yararı dokunur. Aynısı şimdi benim okuldan dağıttıkları tablete oldu ama farklı nedenden. Tablet tanımama sebebi pc de driverin yüklü olmamasındandır. No OS intalled demesinin sebebi ise sistemin silinmiş olmasıdır. Orda demek istediği işletim sistemi yok yinede reboot edilsinmi. Bu yüzdende reboot edince donup kalıyor.
  • Bilgisayar görür onu sürücüsünü yüklemen lazım ayrıca win 7 ve 8 de imzasız sürücüye izin vermen lazım yoksa sürücü yüklenmez.

    Orjinal yazılım yükleme aşamalarını harfiyen yap kapalı halde kablo nasıl takılacak bilgisayara vs cihazdan cihaza değişir hangi tuşlara basılacağı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.