Şimdi Ara

Format atamıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung r522 laptopumun ekranı darbe sonucunda işlevini kaybetmiş durumda.Laptopumu lcd ekrana hdmi-dvi ile bağlı olarak kullanıyorum.analog kablo ile de bağlayabilirim.ikisiyle de denedim ancak bilgisayarı ilk açtığımda format atmak için görmem gereken kısımları kesinlikle göremiyorum.biosa da giremiyorum dolayısı ile.bu sorunu nasıl çözebilirim ?lütfen yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tribal_infection

samsung r522 laptopumun ekranı darbe sonucunda işlevini kaybetmiş durumda.Laptopumu lcd ekrana hdmi-dvi ile bağlı olarak kullanıyorum.analog kablo ile de bağlayabilirim.ikisiyle de denedim ancak bilgisayarı ilk açtığımda format atmak için görmem gereken kısımları kesinlikle göremiyorum.biosa da giremiyorum dolayısı ile.bu sorunu nasıl çözebilirim ?lütfen yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler.

HDMI değilde başka bir monitöre bağlama şansınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜstadRespect

quote:

samsung r522 laptopumun ekranı darbe sonucunda işlevini kaybetmiş durumda.Laptopumu lcd ekrana hdmi-dvi ile bağlı olarak kullanıyorum.analog kablo ile de bağlayabilirim.ikisiyle de denedim ancak bilgisayarı ilk açtığımda format atmak için görmem gereken kısımları kesinlikle göremiyorum.biosa da giremiyorum dolayısı ile.bu sorunu nasıl çözebilirim ?lütfen yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler.

Çözüm olur mu sence VGA girişene monitör bağlasa denemek gerek

• hdmi çıkışı dışında analog çıkış ta var hem pc de hem de monitörümde.bu şekilde bi bağlantıyı soruyosanız onu da denedim.ama başka bir monitörüm yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: ÜstadRespect

quote:

Çözüm olur mu sence VGA girişene monitör bağlasa denemek gerek

VGA ile denedim ama işe yaramadı.

• Laptop ekran olmadığı için yapacak bir şey yok kurulu olan sistemi onarmaya çalışın yada
    Bilgisayar açılırken F12 Basın bir ekran çıkacak bunlardan 2 Sıradaki DVD olabilir seçerek deneyebilirsiniz fakat o ekran gözükmeyecektir.
  • fn tuşu ile monitör geçişi vardır onu dene f6 f7 filandır monitör resmi hangisinde ise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format yardım
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

fn tuşu ile monitör geçişi vardır onu dene f6 f7 filandır monitör resmi hangisinde ise

Başlangıç ekranında işe yaramıyor ne yazık ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.