Şimdi Ara

Format atacağım sizce ne kurayım ve program verırmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows kopyasıdır falan dıyıp duruyor, aslında kopya degıldı ama guncellestırme yaptım böyle oldu geri yuklemede yapamıyorum, kaydetedım daha once bır sıstem gerı yukleme dosyası.

Neyse, win7 mı kurayım win8 mı kurayım. Ve bana orijinal sürüm verecek veya nasıl kuruldugunu anlatacak bırı varmı.
    Bende sadece win7 kurulum programı var ama lisansı yok.
     Format atacağım sizce ne kurayım ve program verırmısınız

• Kardeş İnternete windows 7 orjinal yapma programı yazarsan programı indirip orjinal yapabilirsin ayrıca win 8 kurmak istersen onu öneririm ama ilk seçenek daha kolay
  • Bence Windows 7 Starter uygun size.Nasıl program lazım?
  • Format atmam gerek, 2 bılgısayarada format atacagm, okula gıdecegm ıcın temızlensın bır bılgısayar.

Win8 orijinal lazım.

bunu sanırım kopyadan orijinala cevırdım removewat diye bir proğram ındırdım, keyı dogrula yazısı falan gıttı en alttakı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardak1 -- 31 Ağustos 2014; 22:20:56 >
  • Aynen o programdan bahsediyordum removewat 2.3.6 düzeltir ama eğer pc temiz olsun diyosan at formatı kurtul sıfırdan kullan
  • Hackintosh kur hocam eğer gerçek bir işletim sitemi kullanmak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu zaten atmak istiyorum ama elimde hiç bişey yok diyorum, proğramı atınlaaaan:)
  • Google'a gir windows 8.1 torrent yaz indir daemon tools programıyla kur torrent daha çabuk iner
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.