bilgisayara format atıcam ama bilgisayarım buna izin vermiyor.Xp vardı geri Xp yükleyecem vebilgisayar sistem geri yükleme yapmıyor.ve ghost kurmuştum ghostla tekrar yükleme yapıcam izin vermiyo.acaba neden bi türlü bulamadım f -disk çekmeden bunu nasıl yapabilirim.acaba virüsmü var.beni biraz aydınlatabilirmisiniz ha aklıma gelmişken güvenli modda da sistem geri yüklemeye izin vermiyo bu arada lütfen bir el atın acillll
virüs taraması yap bide spy tarat sorun cözülmesse xp cd sini tak formatı bas :)
eger sistem de onemli birsey yoksa xp cd sini tak, orada onar secenegi var onu dene olmazsa partition magic prog var ondan sistem NTFS ise onu FAT32 ye cevir oyle dene
sistem geri yüklemeyi hiç mi kabul etmiyo yoksa çalıştıktan sonra bu tarihe dönülemedi filan gibi bi mesaj mı veriyo? sistem geri yüklemeyi dostan şöylede çalıştırabilirsin c:\windows\system32\restore\rstrui.exe
kolay gelsin
1-biostan boot sequence'de cd'yi ilk sıraya getir 2-xp cdsinden boot et 3-setup yaparken format seçeneği var oradan formatla sonra kur
bilgisayarda zaten ghost var ve deep fereze var deep ferezeyi kaldırıp spy taramasını yapıyorum onda sorun yok ama ghost yapmaya başlayınca bi ara devam ediyo sonra saymaya başlıyo sayarken bi noktada takılıyor sonra sonrası yok işte gene aynı .formata kesinlikle izin vermiyo
bütün antivirüs yazilimlarini vs... disable et
boot sector e yazacagi için izin vermiyor olabilir.
bak önce windows 98 başlangıc disketi yada cdsini tak bilgisayarı yeniden başlat açılrken cdrom destegiyle başlat başlatma diye secenekelr cıkacak cdrom destegiyle başlatma de A:\ dizinine gelince Format c:/q yaz enterde tamam dır?
arkadaşım kişi 98 kullanmıyo XP vardı dio win98 ne alaka!! yapman gereken xp cd sini tak yeniden başlat ordakileri adım adım izle kolaylıkla yapabilirsin sadece başlarken xp cd sini tak.
virüs ile alakalı olduğunu sanmıyorum
çözümün yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
XP cd si ile kuruluma başla
bendede aynı sorun oldu ama 98 de windows koruma hatası ile başladı herşey bildiğin gibi windows koruma hatası dendimi akla donanım ve ilk olarakta ramler gelir allahtan elimde bol miktarda ram var denedim sebebin o olmadığını anladım daha sonra format attırıyom aynı olay aynı olay güvenli kipe taktı kafayı ne zaman dos altı virüs taraması yaptırayım dediğimde sorunu çözdüm boot sector virüsü bu ihtimalide gözden kaçırma bende bana olmaz diyodum ama oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme