Şimdi Ara

Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format attım önceden sorun oldu diye fakat yeni formatta ayarları değiştirip yeniden kurdum sorun kalmadı fakat internete bağlanamıyorum.kabloları kontrol ettim ilk aldığımda fişi taktığım gibi çalışmıştı fakat şimdi modemide yeniden kurmaya çalıştım kabloları kontrol etme mesajı geldi...
    Yardım

• Splitter vs. bütün kabloları düzelt.Sonra modemin ayarlarını resetle.tekrar modem kurulumu yap.
  • splitter derken ? kablolarda sorun yok başka pcden girebiliyorum o pcde sorun ama eski format dosyalarım duruyor ordan bir şey yapabilirmiyim ?
  • eternet drıverı yüklümü belki ondanda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: istBülent

eternet drıverı yüklümü belki ondanda olabilir

eternet driveri dediğin modemmi yoksa başka bir programmı
  • başka bir program senin anakart üzerinde modemden gelen kabloyu taktıgın yer o ya anakartın kendisinde vardır yada hariçi takılır anakartını markasını yaz sonuna eternet drıver yaz ordan indir tabi bunu başka bir pcde indirim sorun olan pc ye at ve kur kolay gelsin
  • doğru eternet driver i yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Mp3 playera format atmak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ethernet kartı driverını yüklemen gerek. Format attığın zaman bulunan tüm aygıtların driverlarını yüklemelisin.
  • yükledim fakat hata verdi :S
    size söylesem siteyi atarmısınız driverin ??
    10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamePlayer -- 28 Şubat 2012; 16:07:27 >
  • Uygun olmayan bir driver yüklemiş olabilirsiniz. Hatayı buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz..
  • çözdüm sorun driverdenmiş yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.