Bildirim
Format

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Splitter vs. bütün kabloları düzelt.Sonra modemin ayarlarını resetle.tekrar modem kurulumu yap. -
splitter derken ? kablolarda sorun yok başka pcden girebiliyorum o pcde sorun ama eski format dosyalarım duruyor ordan bir şey yapabilirmiyim ? -
eternet drıverı yüklümü belki ondanda olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: istBülent
eternet drıverı yüklümü belki ondanda olabilir
eternet driveri dediğin modemmi yoksa başka bir programmı -
başka bir program senin anakart üzerinde modemden gelen kabloyu taktıgın yer o ya anakartın kendisinde vardır yada hariçi takılır anakartını markasını yaz sonuna eternet drıver yaz ordan indir tabi bunu başka bir pcde indirim sorun olan pc ye at ve kur kolay gelsin -
doğru eternet driver i yükle -
Ethernet kartı driverını yüklemen gerek. Format attığın zaman bulunan tüm aygıtların driverlarını yüklemelisin. -
yükledim fakat hata verdi :S
size söylesem siteyi atarmısınız driverin ??
10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN driver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamePlayer -- 28 Şubat 2012; 16:07:27 > -
Uygun olmayan bir driver yüklemiş olabilirsiniz. Hatayı buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz.. -
çözdüm sorun driverdenmiş yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X