Şimdi Ara

Formasyon işinde hakkımız yeniyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz 1 sene köpek gibi çalışıp 430larla anca eğitim fakültesine yerleşirken bu fen edebiyatlar 330 340 gıbu puanlarla üni.gidiyor birde son sene bunlara formasyon veriyolar haksızlığın daniskası resmen o zaman veteriner sağlık ağız diş sağlığı okuyanada klinik açma yetkisi versinler aynı mantık böyle saçmalıkmı olur oy için yıllardır bu düzen böyle sonra öğretmenler kötü kötü olanlar bu vatandaşlar hedeflerınde ogretmenlık bile yokken son sene boşta kalmamak için formasyon alıyorlar yüzsüzlüktan başka bişey değil acil tıp teknisyenidede ameliyat hakkı 2 yıllık adalet okuyanada o zaman avukatlık yapma hakkı versinler ne kadar saçma değil mi yakında onuda yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dont feed this troll.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqberk06

biz 1 sene köpek gibi çalışıp 430larla anca eğitim fakültesine yerleşirken bu fen edebiyatlar 330 340 gıbu puanlarla üni.gidiyor birde son sene bunlara formasyon veriyolar haksızlığın daniskası resmen o zaman veteriner sağlık ağız diş sağlığı okuyanada klinik açma yetkisi versinler aynı mantık böyle saçmalıkmı olur oy için yıllardır bu düzen böyle sonra öğretmenler kötü kötü olanlar bu vatandaşlar hedeflerınde ogretmenlık bile yokken son sene boşta kalmamak için formasyon alıyorlar yüzsüzlüktan başka bişey değil acil tıp teknisyenidede ameliyat hakkı 2 yıllık adalet okuyanada o zaman avukatlık yapma hakkı versinler ne kadar saçma değil mi yakında onuda yaparlar.

ben de hem psikoloji mezunlarının formasyon alıp rehber öğretmen olmasına hem de pdr mezunlarının klinik psikoloji yüksek lisansı yapıp klinik psikolog olmalarına karşıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.