Şimdi Ara

Formamı BÜTÜN TAKIM İMZALAYACAK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
15.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi aslında biz kardeşiz.Doğumda aynı odadayken aslında biz ikizmişiz doktorlar karıştırmış.Yani kardeşiz.Abicim bana da verirmisin imzal formadan.Sonuçta kardeşmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profcrash

Abi aslında biz kardeşiz.Doğumda aynı odadayken aslında biz ikizmişiz doktorlar karıştırmış.Yani kardeşiz.Abicim bana da verirmisin imzal formadan.Sonuçta kardeşmişiz.

Eyvallah kardesim
  • 10.000 tl ye gittigidiyor'a koysana bakalım alıcı çıkacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

10.000 tl ye gittigidiyor'a koysana bakalım alıcı çıkacak mı

Yuh hocam Sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

Yuh hocam Sanmıyorum

Daha çok mesaj atan olacak mı, hani 2bin veririm falan diye onu merak ettim. Ben olsam koyardım. Değerini bilelim diye

• quote:

quote:

quote:

Yuh hocam Sanmıyorum

Daha çok mesaj atan olacak mı, hani 2bin veririm falan diye onu merak ettim. Ben olsam koyardım. Değerini bilelim diye

Bakalım 5binden koydum

• quote:

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE SATIYORUM

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-taraftar-urunleri-imzali-galatasaray-formasi-sneijder-dahil-112934678/detay/

Ben olsam satmazdım hocam. dany o kadar uğraşmış hemde 2000 lirayı çok bulurusn ama o formayı çok zor
    Yinede seniin bileceğin iş tabiki.Hayırlı satışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-taraftar-urunleri-imzali-galatasaray-formasi-sneijder-dahil-112934678/detay/

Ben olsam satmazdım hocam. dany o kadar uğraşmış hemde 2000 lirayı çok bulurusn ama o formayı çok zor

2bin değil 5bin lira dedim dostum . Satmayı düşünmüyorum Maksat teklifleri görelim.

• ulan şansa bak be, kardeş yerinde olsam çerçeveler odama asardımi

dany'de çok fena sempatimi kazandı şu an
  • Dany görmesin hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

quote:

2bin değil 5bin lira dedim dostum . Satmayı düşünmüyorum Maksat teklifleri görelim.

Sat gitsin yahu, bi daha gelir Dany bi daha verirsin.

• olurda bi şekilde (hani imkansızdır ama olcağı tutar ya) adamın kulağına giderse çok ayıp olur hocam haberin olsun yüzüne bakamazsın bi daha.

ama paraya ihtiyacın varsa falan ayrı tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

olurda bi şekilde (hani imkansızdır ama olcağı tutar ya) adamın kulağına giderse çok ayıp olur hocam haberin olsun yüzüne bakamazsın bi daha.

Yahu satacağım yok beyler nereden çıkarttınız Sahibindende ilan açmamın tek nedeni gerçekten almak isteyen olacakmı onu görmekti :) Dün gece onuda kaldırayım ben bunu 5bin lira verselerde satamam diye düşündüm

bknz dün gece

Formamı BÜTÜN TAKIM İMZALAYACAK

• Adamsın Dany!

Hocam keşke Drogba'yı da bekleseymişsiniz.
  • Drogba yok orda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

olurda bi şekilde (hani imkansızdır ama olcağı tutar ya) adamın kulağına giderse çok ayıp olur hocam haberin olsun yüzüne bakamazsın bi daha.

Yahu satacağım yok beyler nereden çıkarttınız Sahibindende ilan açmamın tek nedeni gerçekten almak isteyen olacakmı onu görmekti :) Dün gece onuda kaldırayım ben bunu 5bin lira verselerde satamam diye düşündüm

bknz dün gece

Formamı BÜTÜN TAKIM İMZALAYACAK

Dany bir daha gelsin.1 imza eksik orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

Drogba yok orda

Drogba için BEYAZ DROGBA 11 alacağım :) çantamda bekler gelince imzalatırım :) Drogba %100 Ebue ile gezecek . Ebue'nin eşi ve akrabaları hep Flyınn'e geliyorlar. Kesin Ebue Drogbayı buraya getirecektir , işte ozaman pusuda olacağım :) Ve sizlerle paylaşacağım.
  • Azönce Amrabat buradaydı Muhammet ALİnin gri bir eşofman takımını giymiş sakalda bırakmış kardeşimiz Sneıjderi getir dedim güldü cevap bile vermedi artis
  • quote:

Azönce Amrabat buradaydı Muhammet ALİnin gri bir eşofman takımını giymiş sakalda bırakmış kardeşimiz Sneıjderi getir dedim güldü cevap bile vermedi artis

adama resmen küfretmişsin:D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.