Abi aslında biz kardeşiz.Doğumda aynı odadayken aslında biz ikizmişiz doktorlar karıştırmış.Yani kardeşiz.Abicim bana da verirmisin imzal formadan.Sonuçta kardeşmişiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Profcrash
Abi aslında biz kardeşiz.Doğumda aynı odadayken aslında biz ikizmişiz doktorlar karıştırmış.Yani kardeşiz.Abicim bana da verirmisin imzal formadan.Sonuçta kardeşmişiz.
Eyvallah kardesim
10.000 tl ye gittigidiyor'a koysana bakalım alıcı çıkacak mı
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
10.000 tl ye gittigidiyor'a koysana bakalım alıcı çıkacak mı
Ben olsam satmazdım hocam. dany o kadar uğraşmış hemde 2000 lirayı çok bulurusn ama o formayı çok zor Yinede seniin bileceğin iş tabiki.Hayırlı satışlar...
Ben olsam satmazdım hocam. dany o kadar uğraşmış hemde 2000 lirayı çok bulurusn ama o formayı çok zor Yinede seniin bileceğin iş tabiki.Hayırlı satışlar...
2bin değil 5bin lira dedim dostum . Satmayı düşünmüyorum Maksat teklifleri görelim.
ulan şansa bak be, kardeş yerinde olsam çerçeveler odama asardımi
2bin değil 5bin lira dedim dostum . Satmayı düşünmüyorum Maksat teklifleri görelim.
Sat gitsin yahu, bi daha gelir Dany bi daha verirsin.
olurda bi şekilde (hani imkansızdır ama olcağı tutar ya) adamın kulağına giderse çok ayıp olur hocam haberin olsun yüzüne bakamazsın bi daha.
ama paraya ihtiyacın varsa falan ayrı tabi..
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
olurda bi şekilde (hani imkansızdır ama olcağı tutar ya) adamın kulağına giderse çok ayıp olur hocam haberin olsun yüzüne bakamazsın bi daha.
Yahu satacağım yok beyler nereden çıkarttınız Sahibindende ilan açmamın tek nedeni gerçekten almak isteyen olacakmı onu görmekti :) Dün gece onuda kaldırayım ben bunu 5bin lira verselerde satamam diye düşündüm
bknz dün gece
Adamsın Dany!
Hocam keşke Drogba'yı da bekleseymişsiniz.
Drogba yok orda
quote:
Orijinalden alıntı: Assassinate
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
Yahu satacağım yok beyler nereden çıkarttınız Sahibindende ilan açmamın tek nedeni gerçekten almak isteyen olacakmı onu görmekti :) Dün gece onuda kaldırayım ben bunu 5bin lira verselerde satamam diye düşündüm
bknz dün gece
Dany bir daha gelsin.1 imza eksik orada.
quote:
Orijinalden alıntı: skdaj
Drogba yok orda
Drogba için BEYAZ DROGBA 11 alacağım :) çantamda bekler gelince imzalatırım :) Drogba %100 Ebue ile gezecek . Ebue'nin eşi ve akrabaları hep Flyınn'e geliyorlar. Kesin Ebue Drogbayı buraya getirecektir , işte ozaman pusuda olacağım :) Ve sizlerle paylaşacağım.
Azönce Amrabat buradaydı Muhammet ALİnin gri bir eşofman takımını giymiş sakalda bırakmış kardeşimiz Sneıjderi getir dedim güldü cevap bile vermedi artis
quote:
Orijinalden alıntı: Assassinate
Azönce Amrabat buradaydı Muhammet ALİnin gri bir eşofman takımını giymiş sakalda bırakmış kardeşimiz Sneıjderi getir dedim güldü cevap bile vermedi artis