Şimdi Ara

Form Mail Script !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir mail script kurmak isitiyorum ve kurdum fakat sonunda ''This form is powered by GentleSource Form Mail Script. The script allows you to put a contact form, or any other type of form, on your website.'' yaziyor ve silmek istiyorum, his big dosyanin icinde bulamadim, sizce basil silebilirim. Hazir big script.http://www.gamefry.net/contact/index.php adresinde konumlu.

Baska iyi bir script biliyorsaniz, tavsiyeleriniz benim icin cok iyi olacaktir, tesekkurler...

• Yok mu bilen acaba?
  • Eğer dosya içinde aratıp bulamadıysan sayfa kaynağına bakıp bahsettiğin yazının nereden geldiğini görmek lazım.
  • script derken mail için hazır script aramana gerek yok tek satırlık bir fonksiyon ile mail gönderebilirsin. mail()
    kullanımı internette çoğu yerde var. seni arama zahmetinden kurtararak örnek vereyim.
    <?php 
    mail($kime,$konu,$mesaj);
    ?>

bunu kullanırken tabi ki $kime $konu $mesaj değişkenlerine get veya post ile iletişim formundan gelen bilgileri ataman gerekiyor. bir de sana tavsiyem form oluştururken formun görünümü için css kullanman. html de formu klasik şekillere sokabiliyorsun sadece, css ile tasarımı harika iletişim formları hazırlayabilirsin.
    edit: ilgili w3 sayfası :http://www.w3schools.com/php/php_mail.asp burada mail fonksiyonunun kullanımına örnek vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 30 Mart 2012; 22:34:33 >

• Yardimlariniz ve tavsiyeleriniz icin, cok tessekkurler arkadaslar...
  • PHP mail fonksiyonu ile gönderilen mailler spama düşer. En garanti yol Smtp ile göndermek. Örnek burada mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200+ PHP SCRİPT
    5 ay önce açıldı
    Email adresi değiştirme?
    8 yıl önce açıldı
    Script Host HATASI!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.