Şimdi Ara

Forgotten Temple Hakkında Herşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben okcuyum warriorlar gibi cekerim ama bana tek ceker
  • Çok güzel anlatmışsın teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Saol genç..Tekrarlamıs oldum

Kardeş imzan süper bende onlardan biriyim
  • Ben sizlere teşekkür ederim.
    @_Beramus_ hatırlattığın için sağol.Ama artık 3-4 kez yazı geçmiyor.5 dk sonra başlayacak diyor ve o zamandan gidip her GM chatte tıklıyoruz

@partyplss: sanırım espiriydiSen healle warriorlar kesmeye çalışır.Ama 60- biraz zor.

@The_Wind : Aslıda ts basılıyor da bi etkisi yok.

Arkadaşlar içeri girince önce bir bölümü saldırır.Onlar öldürürken mage kareye gidip sizi çeksin.Daha sonra 20dk bekleyin kare içinden çıkmazsanız dalmazlar

• emeğe saygı
  • nie o zaman chitin bot çıktı mavi şeyden bana
  • quote:

Başka sorunuz varsa eğer Temple hakkında bu konu içerisinde sorabilirsiniz.

Bir sorum Olucak: 'Mesela Öldük Diyelim Öldüğümüz Zaman OK'lediğimizde Nerede Respawn Oluyoruz ?'
    Birde Topic Gerçekten Çok Yararlı Çok Tkşkürler !
  • Benim bilgdiğime kadar ölünce ok deyince mordadonda respwn oluyosun
    Verdiğin bilgiler için saol
  • ben bişe soracam sen diyon yaa en son kalanlar a kutu veriliyoo yaa şimdi diyelim ben hiç bir canavar a dalmadım ve en son kalanların arasındayım nolur bana da kutu gelirmii bide bide bnm lwl 56 57 oluyom bebnim girdiğim forgotten temple da hangi canavarlar var neler çıkar karşıma dm falan yok demi
  • Eksik bir kaç şey var.

Temple da rez de işlemiyor ;) aynı ts gibi.

Bir de hatırlatma; kutudan her türlü high class item çıkabilir. Salamander de high classtır :P Arkadaşıma çıktı ondan dolayı söyleyeyim dedim (:

Tplenerek karenin içinde buga sokulmanız gerek. Ancak bu durum 'bug abuse'. Ban riski var diye biliyorum ben. Bu konuda resmi sitede net bir şey yazmıyor. Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Ve giriş için de, ilk seri 'notice'lerden sonra 2 dk bekler. 2. seri başladığında, 4. notice ekranda kaybolduğu an basmanız gerek. 5. notice açıldığını söyler, o yazıyı gördüyseniz geç kaldınız demektir.

Bunun yanında, içeride town çekmeyin, moradona atar.

Ve ilk 2 dk giriş sözkonusu. Bu sebeple giremediyseniz, 2 dk boyunca denemeye devam edin derim. Birinin dc olma, ya da town çekme olasılıkları her zaman var. Bir kere ben o şekilde girdim (:

• peki bu ft sadee 1. serverlarda mı var yoksa her serverda mı ?

serverlara göre giriş saatleri değişiyo mu ?
  • BU arada saatler yanlış olmuş galiba saat 15 de 60-80 arası ft açıldı bakakaldım öle :(
  • Her serverda var ft.

Bana da saat ilginç geldi. Saatleri 05:00-10:00-22:00 idi :/
  • emeğin için teşekkürler
  • Şahsen dün gece saat 5 deki 60-80 FT 'ye girdim Mageler herkesi tp'ledi yaklaşık 26 dk bekledik en güçlü yaratık sanırım tyon'lardı.Son 3 dk kala biri zaman tutuyordu dalın dedi proveke'leri çaktık yaratıkları kareini içne çektik çok kolay bi şekilde indirdik zaten lord orc'lar tyonlar dk lar vardı
    sonra karenin dışına çıkıp hepsini temizledik ve kuyu inventory'e düştü herkes kutusunu aldı ve gitti bide dikkatimi çeken bişey var oradaki 32 kişide türktü ve saat sabahın 5'ydi

• hakikaten super
  • quote:

Orjinalden alıntı: doncarlone2

ben bişe soracam sen diyon yaa en son kalanlar a kutu veriliyoo yaa şimdi diyelim ben hiç bir canavar a dalmadım ve en son kalanların arasındayım nolur bana da kutu gelirmii bide bide bnm lwl 56 57 oluyom bebnim girdiğim forgotten temple da hangi canavarlar var neler çıkar karşıma dm falan yok demi

Sana da kutu gelir tabi. ama herkes senin gibi düşünürse, hiç birinize kutu gelmez.
  • Arkadaşlar saatler 'bir kısmı alıntıdır.' dediğim kısımdan.Sitede verilen saatleri Türkiye saatine çevirdim.Saatlerde küçük bir hata olmuş özür dilerim.12p.m i 12a.m almışım ^^

@doncarlone2 : sen hiç birşey yapmasan da 30dk sonunda tüm yaratıklar kesilince sağ kalan herkese kutu gelir

Teşekkürler ayrıca
  • abi bi sorum var karenın ortasında 30dk dursak en azından 4-5 tane kessek gene o kutuyu alıozmu yoksa butun hayvanları kesmekmı lazım?

tmm oluomus eyw :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_ali -- 24 Ağustos 2006; 19:34:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_ali

abi bi sorum var karenın ortasında 30dk dursak en azından 4-5 tane kessek gene o kutuyu alıozmu yoksa butun hayvanları kesmekmı lazım?

tmm oluomus eyw :D

Bütün hayvanları kesmelisin yoksa teselli hediyesi olarak pot. veriyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.