Şimdi Ara

Forex R6A 3in1 Yazılımı FTP Kurulum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MelihTr teşkler gerekten güzel bayram hediyesi heleki cihazdaki kasılmaları toparlarsa tam bayram olur emegine saglık simdiiden
  • Zaten yazılımda bu kodlar mevcut.@Gamdanoterdam üstat çokdan eklemiş bile.Usbyi yada hdd yi ram olarak kullanabilmek için ''TAKAS EMÜLATOR '' diye bölüm var zaten .Takasın ingilizcesi swaptır.

Uyğuladım 1gb lik usb ve 2tb lik hdd baglı cihaza cihazda bir rahatlama oldu kesin ama istenilen düzeyde degil belki benim usb eski oldugu için veya 1 gb az geldiği için veya konutlara yetişememe başka sebepden kaynaklandıgı içinbeklentime tam olarak cevap verememiş olabilir ama en önemlisi sanırım cihaz aynı anda 2 usb girişe midahele edemiyor cünkü hdd ye geçtigimde usb dısk hiç çalışmıyor bütün aktivite hdd de oluyor peki bu durumda hdd çalışırken bizim usb rem görevi görmüyormu ?
    açıkcası o noktayı tam olarak anlayamadım
  • putty le bağlanmak istediğimde VENUS kullanıcı adını geçiyorum şifre yazmaya çalışıyorum yazılmıyor sorunu nasıl çözebilirim.

edit: kurulumu tekrar okuyunca root yazarak girmek gerekiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 15 Kasım 2011; 17:12:59 >
  • sonunda direk ftplerden direk olarak harici R6A ya bağlı harici diske film indirmeyi başardım. puttyle bağlanıp gerekli komutu verdikten sonra bilgisayar ihtiyacı ortadan kalkıyor. yalnız sorunları da var tabi öncelikle duraklama yada durdurma gibi bir durum olmuyor sanırım. yada oluyorsa da linux kodlarını bilmediğim için böyle bir şeyi beceremiyorum şu an için araştırmaya devam edeceğim.

Forex R6A 3in1 Yazılımı FTP Kurulum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Benden küçük de olsa bir bayram sürprizi olsun Benim bahsettiğim yaklaşımla (USB belleğin tamamını RAM alanı olarak kullanan ve disk olarak erişime kapalı olan)
    kodları vereyim. Yukarıda FTP kurulum için anlattığım yer olan Telnet' ten root ile giriş yaptığınızı varsayın ve aşağıdaki komutları satır satır yazıp enter'a basın

(usb bellek sda1 olduğunu ve içinin boş olduğunu varsayarsak, çok zor değil gözünüz korkmasın )

umount /tmp/usbmounts/sda1
    mkswap /dev/sda1
    swapon /dev/sda1
    free

Bunu her kapatıp açmanızda tekrar yapmanız gerekli, şu an açılışta otomatik çalıştıracak kodları ve kurulumu içermiyor. Bu kodlar Gamdanoterdam 'ın yazılımda çalıştı diğerlerinde çalışmayabilir. free komutu RAM kullanımlarını verir, bu komutla swap alanını kontrol edebilirsiniz. Bu mimarinin maksimum swap alanı kısıtlaması olabilir.

Ben 2in1 yazılımdaki swap yaklaşımındaki problem ve dezavantajlarını çözüp onu kullanmayı planlıyorum, daha esnek. 20MB sınırını da aşmayı başardım bu arada. Onu da iyileştirince onu paylaşacağım Bayram nedeniyle playerı evde bırakacağımdan biraz ara vereceğim, inşallah döndüğümde bir aksilik çıkmazsa bu çalışmalara devam edeceğiz

Tekrar alıntı yaparak söylemem gerekiyor.

Siz kullanıcılar manuel kodlarla falan uğraşmayın.Yazılım anlaşılan tam olarak kurcalanmamış.

@MelihTr arkadaşımız size manuel kodlarını verdi.Kendisi de denemiş sadece gamdanoterdam üstadın yazılımında çalıştırabilmiş neden derseniz açıklayayım.

Cevabı çok basit

Zaten yazılımda bu kodlar mevcut.@Gamdanoterdam üstat çokdan eklemiş bile.Usbyi yada hdd yi ram olarak kullanabilmek için ''TAKAS EMÜLATOR '' diye bölüm var zaten .Takasın ingilizcesi swaptır.

İnternet servisleri>oynatıcı aracları ve digerleri>Takas Emulator>

önce ilerki zamanda otomatik baslat tıklayın sonra takas emulator oturumunu aç diyin işlem bu kadar.

Böyle yaptığınız zaman ram alanını %100 %100 kullanabilirsiniz.

MelihTR'yi kutlayarak başlamak istiyorum mesajıma... Araştırmacı / geliştirmeci zihniyet diye buna derim...
    Fakat ben de Swap boyutunu artırmayı başaramadım... manuel kodları telnetle çalıştırdığımda unknown error code 2 diye tuhaf bir hata alıyorum...
    @Gamdanoterdam üstat çokdan eklemiş bile
    Ayrıca paylaşmak istediğim bir husus ta swap emulator fonksiyonunun gamda sayesinde çalışıyormuş gibi yazılar okuyorum. Gamda toplamaları hariç diğer modlu yazılımlarda da (ACRYAN) bu hadise yer alıyor arkadaşlar. Gamda Türkçeleştirmiş , eklememiş...Şunu da bildirmek isterim ki : Kimseyle tartışmak vs polemiğe girmek gibi bir niyet olmadan , durumu biraz abarttığımızı düşünerek yazdım.

• Selam arkadaşlar,
    Ben yokkken baya yazışmalar olmuş, özel mesajlarlar mailime gelince bir bakmam gerektiğini düşündüm.

Öncelikle @Gamdanoterdam 'ın bende en son v2.0 sürümü var. v2.0 da swap ile ilgili bir çalışması var mı bilmiyorum, varsa benim gözümden kaçmış olabilir, v4.0 'ı indirmeye fırsatım olmamıştı geldiğimde yayından kaldırıldıydı, o nedenle onu incelemedim.

Şöyle bir özeleştiri yapmam gerekiyor, bayramdan önce verdiğim kodlar @Gamdanoterdam 'ın yazılımlarında çalışıyor, diğerinde belki çalışmıyor olabilir deyip bırakmak benim için bir başarılı bir sonuç değil kesinlikle. O size yazdığım kodun çalışmasının benim için pek bir anlamı yok şu an. Önemli olan sürekli güncellenen ve herkesin erişebildiği genel yazılımlarda bunu çalıştırabilirsek ben o zaman gerçekten çalışmanın amacına ulaştığını düşünürüm.

Birde ben USB belleğin tamamının devre dışı bırakılıp swap yapılmasına her ne kadar kodlarını versem de taraftar değilim. USB flashı kullanıma kapatmadan ek bir 60-100 MB takas alanı şu an için yeterli gelir diye düşünüyorum. O flashın içeriğini bozmadan, boşaltmak zorunda kalmadan swap olarak kullanırken içindeki filmleri okuyabilmek dosyalara erişebilmek de önemli bence. HalfBreed 'in de bahsettiği gibi ACRyan dağıtımlarında anlattığım biçimde çalışan scriptini ve altyapısını yazmışlar, sadece USB değil Sata 'dan bağlı HDD yi bile içeriğini bozmadan swap alanı açıp kullanabiliyor. Ama direkt çalıştıramadım, scripte biraz müdahale etmek gerekiyor, ondan sonra çalıştırabildim. ama yazdıkları scriptteki çalışmalarını beğendim, bu konuda baya emek vermişler, kalite bir çalışma olmuş takdir ettim Belki yeni sürümlerde hatalarını düzeltmiş bile olabilirler, bizim uğraşıp problemleri düzeltmemize gerek olmayabilir, uzun süredir yeni çıkan yazılımlara bakamıyorum.

Bazı öncelikler nedeniyle bu aralar hiç boş vaktim olmuyor. Bayramda üzerine çok düşündüm. Aklımda algoritma ve plan olarak hazır, sadece yazılım çalışması için 1-2 haftalık bir boşluğa ihtiyacım var, onu bulabilirsem tamamlamayı istiyorum Zaten aklımdaki proje sadece swap değil bilgisayardan çalışacak bir program yazıp, bu program ile FMP yi kontrol etmek, FTP, swap vs. konfigürasyonları yapabilmek şeklinde. Ama önümdeki 1-2 ay çok karışık olacak gibi benim için. O nedenle kusura bakmayın arkadaşlar çok fazla gelemiyorum. Ama şunu bilmenizi isterim ki o proje benim playerda çalıştığı an mutlaka sizlerle de paylaşacağım bundan şüpheniz olmasın...

• Merhaba arkadaşlar
    FTP Kurulum dosyaları linki
    http://hotfile.com/dl/132235202/ed4c23a/Forex6AFTPKurv1_1.rar.html den
    dosyayı indiremiyorum başka biyere upload edebilme şansı olan arkadaşlar upload edip linki paylaşabilirse sevinirim.. Teşekkürler iyi çalışmlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypher_67

Merhaba arkadaşlar
    FTP Kurulum dosyaları linki
    http://hotfile.com/dl/132235202/ed4c23a/Forex6AFTPKurv1_1.rar.html den
    dosyayı indiremiyorum başka biyere upload edebilme şansı olan arkadaşlar upload edip linki paylaşabilirse sevinirim.. Teşekkürler iyi çalışmlar.

FTP servisi son modlu yazılımlarda yüklü hazır geliyor zaten .

Yeniden yükleme için uğraşmana gerek yok.
    Son güncel MOD lu yazılımlardan yükle keyfine bak...

• Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemem ama.forex r6a media playerim var.forex fw-055r modelinde wireless alıcı aldım.usbden bağladığımda makina adaptoru bir türlü tanımıyor.wireless üzerinden video izlemek istiyorum.nasıl tanıtacağım konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
  • dosyayı tekrar yükleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerJack

dosyayı tekrar yükleyebilir misiniz?

modlu yazılımlarla zaten FTP hazır yüklü geliyor.

yukarıdaki mesajdada yazdım.
    güncel bir modlu yazılım işinizi görür.

yüklemeye falan uğraşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Sitede bulmakta nedense başarısız oldum.
    Rica etsem firmware/yazılım linklerini verebilir misiniz?
    Arkadaşımın cihazı, sorun çıkmış, benden yardım istedi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

quote:

Sitede bulmakta nedense başarısız oldum.
    Rica etsem firmware/yazılım linklerini verebilir misiniz?
    Arkadaşımın cihazı, sorun çıkmış, benden yardım istedi de.

ÖRNEK OLARAK,

2İN1

http://www.mediafire.com/2in1

Yada direkt konunun linkini vereyim ., ilk mesajdaki link klasöleri herzaman güncel

KONU LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 30 Nisan 2012; 14:49:52 >

• quote:

ÖRNEK OLARAK,
    2İN1
    Yada direkt konunun linkini vereyim ., ilk mesajdaki link klasöleri herzaman güncel
    KONU LİNKİ

Çok teşekkürler. Son bir soru:
    Bu 2in1, 3in1 gibi dosyalar firmware'i değiştirmeden üzerine eklenen şeyler mi?
    Herhangi bir realtek çipli cihaz için geçerli oluyorlar gibi anladım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

quote:

ÖRNEK OLARAK,
    2İN1
    KONU LİNKİ

Çok teşekkürler. Son bir soru:
    Bu 2in1, 3in1 gibi dosyalar firmware'i değiştirmeden üzerine eklenen şeyler mi?
    Herhangi bir realtek çipli cihaz için geçerli oluyorlar gibi anladım da.

Bunlar direkt olarak firmware. yani bunları yükledikten sonra cihazın firmwaresi değişmiş olacak.

2in1 , 3in1 , sdk4 , acryanforegreat ..

yazılımları realtek 1073 çipli cihazlar için uygun yazılımlarıdır.
    sadece bu çipe sahip egreat ve birkaç çeşit daha uyumlu cihazda çalışır.
    uyumlu cihazlar konuda yazıyor.

Her marka model cihaz uymuyor. ve başka çipsetli egreat a da uymuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.