Arkadaşlar s.a Forex fw-062 driver lazım,elinde olan arkadaşlarımız var ise bi yardımda bulunsun, wirelees adabtör anten alacak arkadaşlarımızada duyuruyorum, sakın ola Forexcomtr den ürün olarak birşey almayın,tam 5 gün her gün telefon açmama rağmen bir driveri kendi sayfalarına yükletemedim,teknik serviste duran görevli driveri gönderemeyecek kadar aciz birisi,ve ilgilenmiyorlar banada göndertemedim,çaresiz kaldım lütfen yardımcı olun.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
adamlar driverları rap.idsha.re'e yüklemişler yok artık crysis ya
hocam geçmiş olsun.keşke daha bilindik marka olan tplink'ten alsaydın.neyse, önemli olan can sağlığın.ayrıca "madur" değil "mağdur" hocam
linke gir hocam, "Forex Wireless Adaptör Grubu Softwares" yazısının altındaki 2.link senin için.
Sayın kardeşim forex.comtr deki linki ben 5 gündür kontrol ediyorum link patlak adamalara onu bile düzelttiremedim,elinde cd si olan aynı marka wireleess adaptör olan arkadaşım upload etmezse benim sorunum çözülmez.Teşekkürler yardımcı olduğun için .
Arkadaşlar s.a Forex fw-062 driver lazım,elinde olan arkadaşlarımız var ise bi yardımda bulunsun, wirelees adabtör anten alacak arkadaşlarımızada duyuruyorum, sakın ola Forexcomtr den ürün olarak birşey almayın,tam 5 gün her gün telefon açmama rağmen bir driveri kendi sayfalarına yükletemedim,teknik serviste duran görevli driveri gönderemeyecek kadar aciz birisi,ve ilgilenmiyorlar banada göndertemedim,çaresiz kaldım lütfen yardımcı olun.