Şimdi Ara

Forever 80's

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahh ulan yaşlayamadıkki 80lerde şarkılarla idare ediyoz o zamanın havasını alamadık suyunu içemedik 90da dogmuş biri olarak görüşlerim bunlar

6000 şarkı oldu hepsi 80lerle ilgili arşivim dahada büyüyor

şu italo discoları bulmak çok zor site filen varmı bildiginiz indirebilecegim

eger 80s ile ilgili dh grup varmı yoksa yapalım birtane paylaşırız müzik filen

birde şuan kimler 80lerle ilgli ne müzik dinliyor

opus-life is life (1984)

• magandalığın yaşam tarzı olan yıllar. havasını, suyunu...
  • Herkes 80'lere özlem duyuyor ama bir gerçeği unutuyor. 80'li yıllarda Türkiye tam anlamıyla bir cehennem idi. Dua et 90'larda doğmuşsun ki şuanda o güzelim 6000 şarkılık arşive sahipsin. Eğer 80'lerde herşeyin yasak olduğu yıllarda doğmuş olsaydın inan müzikle uzaktan yakından alakan olmazdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

Herkes 80'lere özlem duyuyor ama bir gerçeği unutuyor. 80'li yıllarda Türkiye tam anlamıyla bir cehennem idi. Dua et 90'larda doğmuşsun ki şuanda o güzelim 6000 şarkılık arşive sahipsin. Eğer 80'lerde herşeyin yasak olduğu yıllarda doğmuş olsaydın inan müzikle uzaktan yakından alakan olmazdı.

aslında bir açıdan baktıgımızda öyle görünüyor

amacım burada kim 80lerin hangi müziklerni dinliyor

italo,pop, new wawe ,rock

sanatçı adlarını paylaşıp daha çok bilgi birikimi saglamak

vede italo arşivi daha genişletmem lazım nasıl birşeyse italo insanı içine çekiyor müzigine kaptırıyosun kendini zaten çogu şarkıcı takma ad kullandıgı için onların şuanda ne yaptıgını hangi şarkıları çıkarttıgını bilemiyoruz

aralarından şu anda aktif olanlar modern talking italo müzik yapan gruplar arasında onlarda eski tadını kaybetti

• quote:

Herkes 80'lere özlem duyuyor ama bir gerçeği unutuyor. 80'li yıllarda Türkiye tam anlamıyla bir cehennem idi. Dua et 90'larda doğmuşsun ki şuanda o güzelim 6000 şarkılık arşive sahipsin. Eğer 80'lerde herşeyin yasak olduğu yıllarda doğmuş olsaydın inan müzikle uzaktan yakından alakan olmazdı.

70 de doğdum ve seksenlerin sizin deyiminzle herşeyin yasak olduğu dönemde yaşadım ( neyse artık o yasaklar?) ve müzikle de yakından bir ilgim var. Yani seksen bana bir kısıtlama getirmemiş. Yaşınızın küçük olduğunu düşündüğüm için yanlış yönlendirilip bilgilendirildiğinizi düşünüyorum.
  • 80 lerde yasak olan birşey yoktu, hatta tam tersi yasakların kalkmaya başladığı bir dönemdi.

taksimdeki 80 ler partilerine rastladıkça halen gidiyoruz ve çok eğleniyoruz.
    80 lerin saç ve kıyafetleri haricinde herşeyini severim. neydi o kabarık saçlar, dar streç pantalonlar..
  • quote:

Cehennem izafi bi durum ben derim ki seksenler cennetti asıl yasakların kalkması ve daha özgür bir ortam 85 ten sonra mumkun olmaya baslar bugun bi sarkı arsivi edinebildiyseniz turk parasının korunması kanunu sayesınde olmadı
  • hadi 80leri geçtim 90ları bile adam gibi yaşayamadım

şanşsızlık işte zaten bundan sonra dünyanın çivisi söküldü yaşıyoruz işte
  • http://forum.anilarim.net/ bütün herşey burada ...
  • yeni bir italo arşivi buldum

italo seven yokmu

edit ayrıca link için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Haziran 2007; 22:48:39 >
  • 16 Yaşındaım ama 80'S 4EWA alice cooper kiss who ahh daha neler neler şimdi yok öle gruplar leyin metallica bi album çıkarttıydı veletler kocamn adam oldular deep ın best of ları falan alcaz die ohuuu led ahh led ahh nerdesiniz yhaa

edit:Yaş arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcohollicA -- 1 Ağustos 2007; 20:30:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

15 Yaşındaım ama 80'S 4EWA alice cooper kiss who ahh daha neler neler şimdi yok öle gruplar leyin metallica bi album çıkarttıydı veletler kocamn adam oldular deep ın best of ları falan alcaz die ohuuu led ahh led ahh nerdesiniz yhaa

şimdi çıkanlar müzik degil acayip birşey

eskiden müzigin duygusu vardı

metallicayı severim

• beyler şuanda ne dinliyorsunuz

fancy- chinese eyes (1984)
  • Müzik 80 lerde yapıldı ve bir daha o günkü gibi olcağını sanmıyorum. Ben rock/metal dinlerim ama o zaman neredeyse tüm tarzlarda bir güzellik vardı pop u ile elektronik müziği ile kendine çekerdi. Sadece melodi anlamında değil sözlerde de böyleydi. Şimdi bas ve tis in arkasına iki söz yazıp aralara da Fuck you , Fuck me ekliyorlar millet de kıçını başını sallıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Müzik 80 lerde yapıldı ve bir daha o günkü gibi olcağını sanmıyorum. Ben rock/metal dinlerim ama o zaman neredeyse tüm tarzlarda bir güzellik vardı pop u ile elektronik müziği ile kendine çekerdi. Sadece melodi anlamında değil sözlerde de böyleydi. Şimdi bas ve tis in arkasına iki söz yazıp aralara da Fuck you , Fuck me ekliyorlar millet de kıçını başını sallıyor.

rock/metalde ozaman tavan yaptı zaten

bkz.

twisted sisters
    metallica
    iron maiden
    judas priest
    manowar
    megadeth
    motley crue

aklıma gelen bunlar daha isterseniz yazarim
  • hiç 80leri seven yokmu bu forumda 80lerin müzigini sürekli dinleyen yeni müziklerden nefret eden

zaten şu sıralar bir rap furyası çıktı ortaya kimse 80ler hakkında birşey bilmiyor

metal bile ozaman metaldi şarkılar ozaman şarkıydı

rap bile ozaman rap olmaya başladı "miami rap" buna örnektir

yazdım buraya kim şuanda 80ler ile ilgili neler dinliyor diye yok cevap gelmedi

şu anda

falco- jeanny (1986)

eger 80lerin müzik kültürü hakkında sormak istedikleriniz varsa yada şu müzik kimin şu şarkı bana tanıdık geliyor adını çıkartamıyorum diye sorularınız olursa sizlere cevap verebilirim

siz sorun yeter

• simdi 80'lerden robotech theme'yi dinliorum hani su cizgi dizi olan gulmek yok
  • petshopboys-its a sin
  • sonunda biri cevap verdi

devam dinlemeye

fancy-slice me nice (1984) son ses
  • Bende Tango ve Cash in theme müzği olan Dont Go yu dinliyorum harika bir şarkı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.