Şimdi Ara

forest ve SpawN in Deathadder ayarlari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki oyuncuda bu mouse yi belirli zamanlarda kulanmisti acaba hangi ayarlarda kullandilar bilen var mi?

DPI:

Rate:

mouse sens :

win sens:

acceleration ? on/off

c = y akis sens ayari:

cs oyun sens ayari:

tesekkur ederim.

• Onların ayarlarında oynasan bile oyundaki performansın artmayabilir.. çok ölsen bile kendini nasıl rahat hissediyorsan mousu ne kadar iyi dönüdüryorsan o ayarları yapmalısın.

Mouse'dan çok mousepad'da önemli tabi oyunda.. Windowsun sensitivity ayarıyla oynama onun yerine 800 DPI ile 4,5 sensitivity deneyebilirisiniz. SpawN öyle kullanıyordu bir ara ama gerisini bilmiyorum.

Zaten spawn , f0rest vb. oyuncular Lan Game ortamında takıldığı için RATE ayarlarına vb. ek komutlara ihtiyaç duymuyolar.

SK-Gaming'de zaten configleri bulunmaktadır..

http://www.sk-gaming.com/member/SpawN/

f0rest'in sayfasını bulamadım kusura bakma sanırsam kaldırılmış

• exec spawn.cfg yaz WCG CPL ESL turnuvasında birinci olma şansını sende yakala, hadi fırsatı kaçırma sen de dene

Bu hizmet yanlızca 99 SMS değerinde olup 1 SMS = 50 kr değerindedir. Hizmet anlaşması gereği hayal kırıklığına uğramanız durumunda sorumlu kişi Legend Spawn olup, firmamızın Sk-Gaming ile hiç bir alakası bulunmamaktadır.

Turnuva detayları için TIKLAYIN

Bu yarışmaya 18 yaşının altındakilerin katılması yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 6 Eylül 2010; 13:06:51 >
  • spawnla ayni cozunurlukte oynuyorum adaminda belli bir deneyimi var onun ayarlarini uyum sagliyip daha iyi oyniyabilecegimi dusunuyorum DA yazilimi o kadar detayli ki tum cogu ayari denedim guzel aim alabildigim ayarida buldum ama istedigim hissiyati vermedi bana onun icin konu actim

Belki yabanci siteleri takip; eden bir ark yardim edebilir diye ama nerde...
  • Peki söyle bakalım spawn oynarken kimden esinlendi cfgsini kullandı ?

cevabı almışsındır ?

Kısacası kendine göre ayarlıcaksın ;)
  • Arkadasim 10 senedir oynuyorum bu oyunu bende senin kadar dusunebiliyorum en az' cok cok karisik ayarlar var windows sensi tuttursan mouse sens olmuyor... onlar deneyimli adamlar ekipmnalarin dusuk cozunurluk icin nasil ayarlanmasi gerketigini biliyor onun ayarlarida kendine ozel felan degiltum pro lar benzer fare ayariyla oynuyor zaten....
  • Sana söyleyimmi elim ol onlar bunu yaparken söle yaparsam hs gidermi diye düşünmüyolar eline tam otursun mouse istediği gibi dönsün onlar zaten gerisini getiriyo.

Config istiyorum veya bu türden başlıklar açmayın artık ya lütfen.

Eğer isteyecekseniz daha mantıklı birşey isteyin.. mesela komutları bilmiyorsan cfg yaphttp://www.oyunnetwork.com/on-cs16-cfg-editor.php
    Windows ayarları default onların lan game'de flnda öyle hep .. Sadece kendi mouselarını mousepadlarını ve klavyelerini getiriyolar.. Config ve kulaklığıda unutmayalım.

Bazı oyuncular zaten makro vb. ek yazılım injekte edıyo mousa bu sayede basınca mermi direk giriyo.. Ama LANGAME ların bazılarında bunlar test ediliyo veya sponsor izin vermiyo.. ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkasim lutfen cik konudan yazma ben cfg felan istemiyorum Razer Deathadder mouse driver ayarini istiyorum bu isler senin bildigin gibi olmuyor onlarda cok cok hassas ayar yapip ayrintiya takarak bir seyler yapip bir yerlere geliyor tamam. yabanci forumlardada ayarlar tartisilir ve bilinen oyuncularin ayarlari paylasilir... basliktaki sorunun cevabini biliyorsan yaz bilmiyorsan kapi acik lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

spawnla ayni cozunurlukte oynuyorum adaminda belli bir deneyimi var onun ayarlarini uyum sagliyip daha iyi oyniyabilecegimi dusunuyorum DA yazilimi o kadar detayli ki tum cogu ayari denedim guzel aim alabildigim ayarida buldum ama istedigim hissiyati vermedi bana onun icin konu actim

Yanlış düşünüyosun adamın ayarlarına niye uyum sağlıyosun ki ?
    Mis gibi faren var kendine göre optimum bi ayar bulsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

spawnla ayni cozunurlukte oynuyorum adaminda belli bir deneyimi var onun ayarlarini uyum sagliyip daha iyi oyniyabilecegimi dusunuyorum DA yazilimi o kadar detayli ki tum cogu ayari denedim guzel aim alabildigim ayarida buldum ama istedigim hissiyati vermedi bana onun icin konu actim

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: guray_tr

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

+1907

Deniyorum guzel ayarda buldum ama hep bir yon eksik kaliyor... cok tedayli ayarlar var ugrasmamak icin vede duzgun ayarlar icin konuyu acmistim neyse tesekkurler...

• Arkadaş oyunu zevk için oynarım bu konularda hiç kasmam ama illaki istiyorsan
    1800dpi deathadder, windows sens 6/11 normal ve cs sens 2.4 diye okumuştum
  • @Yazılım Faresi

GET OUT!
  • Yok hassas ayarmış, yok kinglerin cfgleriymiş, yok donanımmış, yok yazılımmış.

Kaç sene Steam üzerinden gather oynayıp sonrada WCG CPL ESL turnuvasına katıldınız da, ayarlar nedeniyle yenildiniz ya da adam vuramadınız?

Kendinizi neye inandırırsanız onunla yaşarsınız. Başarısızlığın ardındaki insan gerçeğini unutmayın, tıpkı başarının ardında Spawn ı aradığınız gibi.
  • ya aslında online oynarken bunlarla alakası yok iyi oynamanın bakın şöyle diyeyim.

ben evde oynadıgım zaman benim oynayışımı kimse begenmez fragım -lerde olur interrnetten dolayı ping sorunu var müşteri hizmetlerine felan ben öğrettim ping nedir diye soruyoarlar bana neyse daha düzelmedi

cafeden oynadıgım zaman hep birinciyim orada internet hızı müthiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.