Şimdi Ara

Ford v. Ferrari (2019) | Christian Bale - Matt Damon - Jon Bernthal (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motor sporları tutkusu olmayan biri olarak bu film bir yol hikayesi gibi geldi bana. Ayrıca Christian Bale'i beğendim.
  • Bence Rushtan çok daha iyi. Özellikle oyunculuklar(Christian Bale.) müthiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford kadar itici marka yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Ford kadar itici marka yok.
    Neden hocam?
  • Günümüz fabrikalarında kullanılan bant sistemini bulmuştur ve insanları robotlaştıran sistemin babasıdır. Henry Ford. Film ile markaya olan nefretim daha fazla arttı.
  • Sinema izlemediğim için ses kalitesini çok fark edemedim. Adamlar bu konuda ödül aldı.
  • Nazi olduğundan bahsetmeye gerek bile yok bence.
  • Film herşeyi ile mükemmeldi, Son yıllarda izlediğim en iyi film hatta benim için, Oyunculuklar akıyor, Müzikler enfes atmosfer hikaye anlatımı şahane
  • filmin isminde ferrari olmasına gerek var mıydı bence yoktu. çünkü ikisi arasındaki rekabeti anlatmıyor ford'un yükselişini anlatıyor. ferrari penceresinden hiç bakmadık çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

filmin isminde ferrari olmasına gerek var mıydı bence yoktu. çünkü ikisi arasındaki rekabeti anlatmıyor ford'un yükselişini anlatıyor. ferrari penceresinden hiç bakmadık çünkü.
    Bu tarz araba temalı filmlerde ferrari ismi sürekli geçiyor. Sanırım sponsor oluyorlar. Ayrıca x y' ye karşı gibi bir isim daha çok izleyici çeker.
  • Rush dan çok daha iyi demek Rush'a haksızlık olur bence ..o da en az bu film kadar muhteşemdi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.