FORD TRANSIT KAPALI KASA VAN MI ÇOK PARA EDER YOKSA TRANSIT KAMYONET MI ÇOK PARA EDER? Kime sorduysam herkes kamyonetin çok para edeceğini söylüyor.Bir de size sorayım dedim hangisi çok para eder? Ama bence van daha fazla etmesi gerek çünkü sıfırı daha pahalı van ın kamyonete göre fiyatı.ikinci elde ise kasko değeri daha yüksek kapalı kasa vanın. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Bu arada sattım transiti 1500ytl zararım var.2 kez konu açmak istemiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
bazen araçların piyasa değeri il il fark edebiliyor bazı illerde kasalı modeller para ederken bazı illerde de tam tersi kapalı vanlar daha çok para edebiliyor, onun için sen bulunduğun ilde bir piyasa araştırması yap önce, galerilere git bak sor hatta bulunduğun ildeki ford bayilerine git 2.el bahsettiğin modellerden sor sonrada fiyatlarını kıyasla, bence bu forumda yardımdan çok senin araştırıp öğrenebileceğin bir olay..
valla ben sana şöyle söylim mesela kasalı bir transit samsun gibi yerlerde iyi para ediyor orda bu camii süsleme yaparken genelde köylerde herkesin kapısında bir kasalı transit vardı bu dikkatimi çok çekmişti vede iyi para ediyordu ama bizim buralarda tek tük var kimse almıyor alanda satamıyor bizim burdaysa tam tersi kapalısı para ediyor, bir tanıdığımızda vardı zor sattı onun için bu tip araçların piyasası il il fark ediyor bence internetten değil bulunduğun ilin galerilerinden veya ford bayilerinden bilgi al..