Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
11
Favori
308.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuya alakasız bi soruyla katılmak istiyorum transit 1998 100v var arkadaşta bu arabayı nerdeyse ben ondan fazla kullanıyorum fakat arabanın koltuk ayar kollarını halen çözemedim koltugun altında 3 kol var ve kollar gerçekten çok saçma şekilde kullanıma sunulmuş (lütfen kızmayın sadece kendi yorumum)
    mesela koltugu ileriye geriye hareket etmek için ucu yamulmuş kolu sola doru iteliyon felan(bunu çözmek gerçekten 1 günümü aldı),bazen tutukluk yapıyo yada biz tam yapamıyoz bi tanesi koltugun yükseklik alçaklık ayarını yapıo ama öbür kolun daha ne işe yaradığını çözemedim bide koltugun yanında sırt ayarı yapan o yuvarlak çevirmeçlerden var demirden,koltugun sırtını az yatıram desem elimi parçalıyo bunun üstünde herangi bir aparat varda bundamı yok yani aldığındamı yoktu ? çok uzattım sanırım sizden ricam siz bana bu koltuk ayar kollarını ayrıntılı anlatırmısınız resimli olsa daha iyi olur

• Kışa girerken boya koruma - pasta - cila yapıldı. Geçen hafta triger zincirimiz değişti. Araç 135.000 km.de. Servis maliyeti 800 lira..

Güncel fotolar;

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)

Kaputtaki parçayı söktüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 20 Kasım 2011; 18:29:47 >

• merhaba arkadaslar 2011 transit 300s kombi 100ps ile aranızdayım, resimler arabanın güncel hali değil şuanki halinde sis farı ve krom arka bagaj çıtası var. araçla ilgili tek şikayetim arkasının çok yüksek olması arka tekerlek çamurluklar traktör tekerliği gibi oldukça yüksek ikitane makas var birisini aldırsam çok farkedermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 26 Kasım 2011; 17:41:20 >

• ARACINIZ HAYIRLI OLSUN. BENDEDE 2004 MODELİ VE 2005 VW TRANSPORTER VAR. TRANSPORTERDE MAKAS FALAN YOK. TRANSİTTE İKİ MAKASLIDIR. 2 MAKASLI OLMASI OLMASI LAZIM. SONUÇTA BU ARAÇ YÜK İÇİN TASARLANMIŞ. SADECE BİR YAPRAK MAKAS BIRAKIRSANIZ 100-150 KGLUK BİR YÜKTE ARACIN DİREK DİFERANSİYELİN ÜSTÜNE OTURUR. NEDENMİ SÖYLÜYORUM. ÇÜNKÜ BİR ARKADAŞTA AYNISINI YAPTI. ÇOK SARSIYOR DİYE BİR YAPRAK BIRAKTI. SONRA EV İÇİN 2 ADET 50 KGLUK UN ATINCA ARACA SANKİ 3 TON YÜKLEMİŞSİN GİBİ BİR GÖÇME OLMUŞTU. ŞÖYLE BİR ŞEY SÖYLEYEYİM. BU ARAÇLARIN EN SEVDİĞİM YANI PEYNİR EKMEK GİBİ SATILIYOR OLMASI. KONFORU İSE SADECE ÖNDE OTURANLAR BİRAZ HİSSEDİYOR. ARKADA OTURANLAR İSE SANKİ TRAKTÖRÜN KASASINDA YOLCULUK YAPMIŞ GİBİ OLUYOR. HİÇ YÜK ATMAYACAKSAN SANAYİLERDE ARKA TARAF İÇİN AĞIRLIK TAKTIRABİLİRSİN. HAYIRLI FORUMLAR...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürek47

ARACINIZ HAYIRLI OLSUN. BENDEDE 2004 MODELİ VE 2005 VW TRANSPORTER VAR. TRANSPORTERDE MAKAS FALAN YOK. TRANSİTTE İKİ MAKASLIDIR. 2 MAKASLI OLMASI OLMASI LAZIM. SONUÇTA BU ARAÇ YÜK İÇİN TASARLANMIŞ. SADECE BİR YAPRAK MAKAS BIRAKIRSANIZ 100-150 KGLUK BİR YÜKTE ARACIN DİREK DİFERANSİYELİN ÜSTÜNE OTURUR. NEDENMİ SÖYLÜYORUM. ÇÜNKÜ BİR ARKADAŞTA AYNISINI YAPTI. ÇOK SARSIYOR DİYE BİR YAPRAK BIRAKTI. SONRA EV İÇİN 2 ADET 50 KGLUK UN ATINCA ARACA SANKİ 3 TON YÜKLEMİŞSİN GİBİ BİR GÖÇME OLMUŞTU. ŞÖYLE BİR ŞEY SÖYLEYEYİM. BU ARAÇLARIN EN SEVDİĞİM YANI PEYNİR EKMEK GİBİ SATILIYOR OLMASI. KONFORU İSE SADECE ÖNDE OTURANLAR BİRAZ HİSSEDİYOR. ARKADA OTURANLAR İSE SANKİ TRAKTÖRÜN KASASINDA YOLCULUK YAPMIŞ GİBİ OLUYOR. HİÇ YÜK ATMAYACAKSAN SANAYİLERDE ARKA TARAF İÇİN AĞIRLIK TAKTIRABİLİRSİN. HAYIRLI FORUMLAR...!

yorumun için teşekkürler yürek47

• Aracınız hayırlı olsun. Evet makas konusunda bende aynı fikirdeyim. 2 makas en idealidir aldırırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama tanıdık bir makasçı arkadaşınız vs. varsa deneme yanılma taktiği ile belki aracı şu an olduğundan daha yumuşk bir hale getirebilirsiniz.

Fotolar çok büyük olmuş sayfayı çok kasıyor. İmkanınız varsa boyutlarını 800*600 olarak değiştirebilirseniz çok iyi olur.

Kazasız belasız..
  • Arkadaşlar herkes transiti ile ne kadar yakıyor ve şehir içinde bir depo ile kaç km. yakıyor. Bunu paylaşabilirseniz çok güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 18 Aralık 2011; 12:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Aracınız hayırlı olsun. Evet makas konusunda bende aynı fikirdeyim. 2 makas en idealidir aldırırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama tanıdık bir makasçı arkadaşınız vs. varsa deneme yanılma taktiği ile belki aracı şu an olduğundan daha yumuşk bir hale getirebilirsiniz.

Fotolar çok büyük olmuş sayfayı çok kasıyor. İmkanınız varsa boyutlarını 800*600 olarak değiştirebilirseniz çok iyi olur.

Kazasız belasız..

fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, resim boyutları ayarladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Arkadaşlar herkes transiti ile ne adar yakıyor ve şehir içinde bir depo ile kaç km. yakıyor. Bunu paylaşabilirseniz çok güzel olur..

2011 Model Transitler İçin Fordun Kendi Broşüründen Yakıt Değerleri : (En Son Çıkan Duratorq Motor Değil Bir Önceki Motorun Yakıt Değerleri)

yukarıdaki ortalamaya göre bizim arabanın (300s kombi 100ps) yakması normal gibi görününen değerleri, şehiriçi 480bin(48 kuruş) şehirdışı 350bin(35 kuruş). çok fazla değilmi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 26 Kasım 2011; 18:09:41 >

• 2011 Model Transitler İçin Fordun Kendi Broşüründen ;

Donanım Özellikleri :

http://www.yukleresim.com/images/XCnZg.jpg

Teknik Özellikler :

http://www.yukleresim.com/images/dzP.jpg
  • KENDİME AİT 12+1 HUSUSİ MİNİBÜSLE ARKADAŞLARLA İŞE GİDİP GELMENİN Bİ CEZASI VAR MI? YANİ BU KONUDA Bİ ÇOK SÖYLENTİ VAR. BU İŞİN YASAL DAYANAĞI NEDİR BİLGİSİ OLAN VARSA
  • arkadaşlar siteye yeni üye oldum nasıl kullanıldıgını bilmiyorum.bende 2002 en sonun bır oncekı kasasından transıt var. 2012 ford 125 ps 330 kamyonet almayı düşünüyorum yakıt çok diyorlar bilgisi olan yada kullanan arkadaslar lutfen bılgınızı paylasın tskllr
  • Yarın kısmet olursa 2008 model 135.000 deki transit 330 s 22.750 ye verip 2012 model 125 ps 2.2 lik olanda alacağız yakıt perfonmansına bakacaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta5050

arkadaşlar siteye yeni üye oldum nasıl kullanıldıgını bilmiyorum.bende 2002 en sonun bır oncekı kasasından transıt var. 2012 ford 125 ps 330 kamyonet almayı düşünüyorum yakıt çok diyorlar bilgisi olan yada kullanan arkadaslar lutfen bılgınızı paylasın tskllr

hosgeldiniz, 2012 transitlerde yakıtı eskılerıne yuzde 17 dusuren yenı bır bır motor cıkardılar. Ama bu yakıt duüşüşünde ne kadr dogruluk payı var bilmiyorum. Yeni duratorq motorlu transit alan yada kullanan arkadasların yakıt tuketımlerını paylasmalarını beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: üstad84

KENDİME AİT 12+1 HUSUSİ MİNİBÜSLE ARKADAŞLARLA İŞE GİDİP GELMENİN Bİ CEZASI VAR MI? YANİ BU KONUDA Bİ ÇOK SÖYLENTİ VAR. BU İŞİN YASAL DAYANAĞI NEDİR BİLGİSİ OLAN VARSA

Böyle birşey hiç duymadım. Ben 4 senedir geziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: üstad84

KENDİME AİT 12+1 HUSUSİ MİNİBÜSLE ARKADAŞLARLA İŞE GİDİP GELMENİN Bİ CEZASI VAR MI? YANİ BU KONUDA Bİ ÇOK SÖYLENTİ VAR. BU İŞİN YASAL DAYANAĞI NEDİR BİLGİSİ OLAN VARSA

Arabana binen arkadaşlarından birisi herhangi bir şikayet veya maliye çevirmesinde bizden para alıyor derse o zaman ceza yiyebilirsin
  • hoş bulduk tskkr ederim..
    100 lük lerde değil yeni cıkan 125 lıklerde 10000 klm ye kadar fazla yakar diyorlar aslı vardmıdır acaba yeni alan arkadaslardan bılen varsa lutfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta5050

hoş bulduk tskkr ederim..
    100 lük lerde değil yeni cıkan 125 lıklerde 10000 klm ye kadar fazla yakar diyorlar aslı vardmıdır acaba yeni alan arkadaslardan bılen varsa lutfen yardım.

2 gün içinde gelicek bizim araç bakalım yakıt nasıl
  • 155 ps ler ve 200 psler ve turevındekı kasalar ilk yanı servıs aracı tıpınde olanlar ilk 10.000 fazla yakar, bunun sebebı motorun 0 olması kurum bağladıkça, aşınma duzene girip dişlilerin artık yağ ile harmanlanması ıle yakıt düşer ama abartı bır fark yok.
    orneğın 200ps de ilk 10 bınde 650 kuruş yaktım, 15 bınden sonra 550 lere düşmüştü, 20 bın sonrası 500 lerdeydı.

200 ps var şimdi 65 bınde km de şehiriçi 550 - 590 kuruş arası yakıyor. Kış lastıklerı takılı araçta kış lastığı olmadığında 20 - 30 kuruş farkedıyor 500 - 550 kuruş yakıyor.

Arkadaş 155 lik tuareq motor denılenden aldı bir fark goremedığını soyluyor 155 ps olmasına rağmen onunda uzun yolda yakışı 530 dan aşağı değilmiş.

Yakıt sarfiyatını duşurmek ıcın çok yol denedım açıkcası ancak bugune kadar herhangı bır çare bulduğum soylenemez. bor filan hepsı hıkaye, hava filtresinide 10 bınde değiştiriyorum
  • ozkosif arkadaşım senin dediğin 125 bg lik önden çekerli değilmi? önden çekişliler çok seri ve yakıtta cimri araçlardır. şöyle söyleyeyim. bendeki 105 pslik transporteri dahi tokatlıyor. araçta 125 bg ve bildiğim kadarıyla 340 nm tork vardır. çok seridir. ama sen buna yük atacaksan alma. en fazla 1000kg yük atarsın. ama aile için ise al. ikinci eli diğerleri gibi değil. Allah korusun satmaya kalksan diğerlerine oranla daha çok zarar edersin. herkese hayırlı forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.