Şimdi Ara

Ford, Tesla’nın Cybertruck aracını eleştirdi: “Silikon vadisi insanları için”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ford, Tesla’nın Cybertruck aracını eleştirdi: “Silikon vadisi insanları için”
    Ford Motor Company CEO'su Jim Farley, CNBC'ye verdiği son röportajda Tesla'nın merakla beklenen elektrikli pick-up'ı Cybertruck'ı eleştirerek gündeme oturdu. Farley, Cybertruck'ın pratik faaliyetlerle uğraşan bireylerden ziyade yalnızca "Silikon Vadisi insanları" için tasarlandığını savundu. Farley ayrıca Tesla'nın pick-up modelinin, Ford'un halihazırda piyasada ilgi gören elektrikli F-150 Lightning ile rekabet edemeyeceğini belirtti.



    Ford, Cybertruck'tan endişe duymuyor



    Cybertruck birçok gecikmeyle karşı karşıya kalırken, Ford aktif olarak elektrikli F-150 pickup'ları üretiyor ve teslim ediyor. Geçen yıl 13.000'den fazla elektrikli F-150 pickup teslim eden Ford, yaklaşık 200.000 ön sipariş talebini karşılamaya çalışıyor. Ancak Ford’un da F-150 Lightning üretimlerinde güçlükler yaşadığını belirtelim. Bununla birlikte ABD pazarında Tesla, elektrikli araçlar konusunda hakim konumda olsa da pickup segmentinde ve bunun elektrikli varyantında Ford lider durumda. Cybertruck, bu alandaki ilk Tesla modeli olacak ve işleri değiştirip değiştirmeyeceğini göreceğiz.



    Ayrıca Bkz.Togg'un Trugo markası, 150 kW ve üzeri şarj istasyonlarında ipi göğüsledi



    "Cybertruck Silikon Vadisi insanları için"



    Ford, Tesla’nın Cybertruck aracını eleştirdi: “Silikon vadisi insanları için”



    Ford CEO'su Jim Farley’ye göre değişiklik görmeyeceğiz. Ford'un elektrikli pickup’larda pazar lideri konumunu vurgulayarak, müşteri tabanını derinlemesine anladıklarını iddia etti. Tesla CEO'su Elon Musk'ın Cybertruck vizyonuna yanıt olarak Farley, "O (Elon) Silikon Vadisi insanları için bir Cybertruck tasarlamak istiyorsa, tamam; bir otelin önüne park edilmiş havalı bir üst düzey ürün gibi; ben ise gerçek iş yapan gerçek insanlar için kamyonet yapıyorum." dedi.



    Cybertruck'ın resmi fiyatı Tesla tarafından henüz açıklanmamış olsa da, sektör tahminleri yaklaşık 50.000 dolarlık bir başlangıç fiyatına işaret ediyor ki bu da F-150 Lightning’ten 10 bin dolar daha ucuz. Cybertruck'ın teslimat takviminde tekrarlanan gecikmelere rağmen Elon Musk, aracı bu yılın sonuna kadar teslim etme taahhüdünü yineledi. Öte yandan Ford bir süre önce Tesla ile iş birliğine giderek firmanın Supercharger ağını ve şarj standardını benimseyeceğini duyurmuştu.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/06/22/ford-ceo-tesla-cybertruck-comments/







  • Harbiden 50 bin dolar başlangıç fiyatı olursa çok rahat rekabet edecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cybertruck daha çok kamp vb işler için kullanılacak bir araba gibi. tarlada falan hayal edemiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F150 daha güzel bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ford 10 bin TL daha pahalı ise tesla cybrtruck gerçekten fordu tahtından edebilir...

  • Bireysel olarak kıskançlıktan çatlayabilirsiniz ama kurum olarak bunu yapamazsınız. Cybertruck'ın var oluşu bile yeter.

  • Ford Amerikada özellikle F-150 ile çok güçlü. Aracın sol sinyali değişse adamlar gidip alıyor. Ama Teslayı küçümsememek lazım.

  • Hastası çok bu truckların ama önünü göremiyorsun ne gerek var bu kadar büyük bir araca. Usa da ki gibi geniş yollarımız ucuz benzinimiz olsa neyse. Tesla bunu siler atar napsın millet senin necbeard kocaman kamyonunu.

  • Dünya otomobil tarihinde Ford'un yeri çok ayrıdır. Ford yıllardır pikap ve SUV üretiyor. Bu konuda Ford çok tecrübeli bir markadır. Dünyada Tesla yok iken Ford vardı. Tesla daha ilk pikap modelini bile doğru dürüst üretmeyi başaramadı Musk eline yüzüne bulaştırdı. Dünya otomobil tarihini değiştiren üretim konusunda sektöre yön veren 2-3 markadan biridir Ford. Tesla doğru dürüst Cybertruck ve Roadster modellerini üretmeyi başaramadı Ford sadece elektrikli otomobile geçiş konusunda çok geç kaldı. Tesla'nın bu atılımı VW'nin Bugatti'yi Rimac'a paslamasıyla taçlandı Tesla elektrikli otomobil konusunda sektörde devrim yarattı

  • önünü nasıl göremiyorsun yav he he...

  • arazide başarılı olması çok zor tesla cybertruck oyuncak gibi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.