Şimdi Ara

ford,renault,opel,vw sizce hangisi daha iyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm focus-meganeII-jetta-astra sizce hangisi daha iyi kalite donanım performans vb.. konularda

• ford focus
  • bir de clio III katsa idin araya cevabını verebilirdik.
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11685326 >>>>>slm jetta 2.0tdi mi passat 1.6 fsi mi >>>konu açılış tarihi 18 ocak

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11601255 >>>>>astra 1.3cdti 90bg mi meganeII 1.5dci 100bg mi? >>>konu açılış tarihi 14 ocak

kardeş bu ne merak yaw,aradan bir hafta bile geçmeden benzer konular açıp duruyorsun,konuyu açtıktan sonra da kayıplardasın. zaten jetta 2.0tdi ile passat 1.6 fsi yı karşılaştırmana neremle güleyim şaşırdım.böyle bir dizelle böyle bir benzinliyi karşılaştırmak hele ki biri C segmenti biri D segmenti,elmayla armutu karşılaştırmaktan farksız.yani forumda sana da sormuşlar hangi açıdan karşılaştırmasını soruyorsun diye,sadece merak demişsin,kusura bakma ama senin bu yaptığın laf olsun torba dolsun,oto alacak ol eyvallah her türlü yardım edelim,fikir beyan edelim,sadece ama sadece merak için böyle konular açmaya gerek yok,ki açtığın konular da yenir yutulur gibi değil,herkes ister istemez kendine yakın olan marka\model i ön plana çıkaracak,genelde de tadı kaçıyor böyle olduğu zaman.

umarım geçerli bir açıklaman vardır bu konular için,benimki de sadece merak

• quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11685326 >>>>>slm jetta 2.0tdi mi passat 1.6 fsi mi >>>konu açılış tarihi 18 ocak

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11601255 >>>>>astra 1.3cdti 90bg mi meganeII 1.5dci 100bg mi? >>>konu açılış tarihi 14 ocak

kardeş bu ne merak yaw,aradan bir hafta bile geçmeden benzer konular açıp duruyorsun,konuyu açtıktan sonra da kayıplardasın. zaten jetta 2.0tdi ile passat 1.6 fsi yı karşılaştırmana neremle güleyim şaşırdım.böyle bir dizelle böyle bir benzinliyi karşılaştırmak hele ki biri C segmenti biri D segmenti,elmayla armutu karşılaştırmaktan farksız.yani forumda sana da sormuşlar hangi açıdan karşılaştırmasını soruyorsun diye,sadece merak demişsin,kusura bakma ama senin bu yaptığın laf olsun torba dolsun,oto alacak ol eyvallah her türlü yardım edelim,fikir beyan edelim,sadece ama sadece merak için böyle konular açmaya gerek yok,ki açtığın konular da yenir yutulur gibi değil,herkes ister istemez kendine yakın olan marka\model i ön plana çıkaracak,genelde de tadı kaçıyor böyle olduğu zaman.

emre0001

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11685326 >>>>>slm jetta 2.0tdi mi passat 1.6 fsi mi >>>konu açılış tarihi 18 ocak

Klavyene sağlık

• ya beyler sıkılmıştım yok arabam arıza yaptı yok şu yok bu dedim bari biraz farklılık olsun millet bu arbalar hakkında ne düşünüyor hangi araba daha populer o yüzden hız konusu açtım kapattılar cd changer alcaktık(gerçekten) 5 kişi cevap yazmış böle iş mi olur baktım millet hep aynı konularda dolaşıyo sıkılmasınlar die yeni konular açtım yoksa kötü bi amacım yoktu sakın yanlış anlamayın eğer yanlış bi şey yaptıysam kusura bakmayın(bu arada passatla jetta karşılaştırılır mı demişsiniz abi o da nie biliyomusunuz c sınıfı hiç bi arabada 2.0 dizel motor yoq bnde dedimki nie vw böle yaptı yoksa passattamı bemzetmeye çalışıyolar jettayı o yüzden)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçbiri...Kalite ve sürat arıyorsan Yeni kasa Corolla veya Civic...
  • bunlara gerek yok mike. arabası arıza yapan tabiki paylaşacak ki bizlere ders olacak
  • quote:

bunlara gerek yok mike. arabası arıza yapan tabiki paylaşacak ki bizlere ders olacak

tabiki paylaşacak adam para vermiş almış arabayı arrıza yapınca merak ediyo doğal olarak ama tamam paylaşsında insan bi yerden sonra sıkılıyo bnce daha eğlenceli konular açmalıyız arasırada olsabi de sence neden herkes 1.5 1.6 1.3 motor kullanırken jettaya 2.0 motor koydular vw mühendisleri işte bn bunu merak ediyorum?
  • vw'nin 2.0 ve 1.9un altında hacmi bunlara en yakın olan ve tek dizel ünitesi 1.4tdi 3silindir 75beygir,koy bakim jettaya ne oluyor?
  • quote:

vw'nin 2.0 ve 1.9un altında hacmi bunlara en yakın olan ve tek dizel ünitesi 1.4tdi 3silindir 75beygir,koy bakim jettaya ne oluyor?

+1000
  • nie vw mühendisleri malmı adam gibi 1.5 1.6 motor yapamıyolar mı kafaları sadece 1.4 1.9 2.0 emi basıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

nie vw mühendisleri malmı adam gibi 1.5 1.6 motor yapamıyolar mı kafaları sadece 1.4 1.9 2.0 emi basıyo

benden bukadar,mal mı değil git onlara sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

slm focus-meganeII-jetta-astra sizce hangisi daha iyi kalite donanım performans vb.. konularda

En güzel araba senin olan arabadır

• Bencede FORD FOCUS

quote:

Orjinalden alıntı: bluerank

ford focus
  • Maseratti görünümlü şahin
    Milletin işi gücü yok kuyuya bir taş atıp kenara çekiliyor. Kırk akıllı çıkaramıyor.
  • nacizane görüşüm: yeni ford focus u kullandım içine motor sesi ve mekanik sesi alıyor ve ikinci elde çok iyi değil. 2003 Astra elegance 2 sene kullandım yakıt tüketimi yüksek (belki otomatik olmasından) servisleri kötü arızası fazla idi ayrıca motorun kendine has bir homurtusu vardı ikinci eli fena değil. Vw 2004 golf 4!babamda var kullanıyorum oturaklı bir araç ama 100 km hızdan dan sonra motor bağırıyor ama alt takım frenleme vesaire iyi ayrıca ikinci elde aranan model, renoyu halen kullanıyorum (5500 km den beri) çok dengeli sessiz ama büyük bir araç (bayanların park etmesi zor) örneğin yağ değişi-servis aralıkları(15000 km) uzun olması iyi,ikinci elde tutarlı.
    bence önce vw sonra reno-ford ve opel derim
  • bende dci80 megane var, arkadaşımda jetta 1,6 102hp
    yaklaşık 50km yolu gidiş ve geliş olarak ben 4,1 ve 3,7lt/100km, jettası olan ise 6,0 ve 6,8lt/100km ORTALAMA tüketim ile tamamladık. tabi aynı yoldan bahsediyorum.

biri benzinli diğeri mazotlu tabii. ben bir tesbitimi sizinle paylaşmak istedim. bu arada, jettanın işcilik kalitesi tabiki daha yüksek.

opel astra g 1,6 100hp, istasyon sahibi olmak gerek. benim yoktu o yüzden sattım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.