Şimdi Ara

Ford, navigasyon uygulaması Waze'i bilgi-eğlence sistemine dahil etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Topluluk tabanlı trafik ve navigasyon uygulaması olan Waze’in kullanımı ülkemizde pek yaygın değil. Ancak dünya genelinde milyonlarca insan tarafından kullanılan uygulamanın pek çok kişiden tam not aldığını söylemek mümkün. Waze uygulamasını yükleyen herkes, bulunduğu güzergahtaki kaza ve trafik sıkışıklığı gibi bilgileri diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor. Bu sayede oldukça dinamik bir bilgi akışı ortaya çıkıyor. Yapılan açıklamaya göre, akıllı telefonlarda kullanılabilen bu uygulama artık Ford’un Sync 3 bilgi-eğlence sistemine uyumlu hale getirildi.
     

    Bundan böyle aracında Sync 3 sistemi bulunan Ford sahipleri Waze uygulamasını doğrudan bilgi-eğlence ekranından kullanabilecek. Bunun için akıllı telefonu aracın USB girişine bağlamak ve Waze uygulamasına AppLink yazılımı üzerinden erişmek yeterli olacak. Bu sayede uygulama sesli komutlarla kontrol edileceği gibi navigasyon ve trafik bilgisi de aracın hoparlörlerinden duyulacak.

     
     

    Ford’un Waze/Sync entegrasyonu şimdilik yalnızca Apple iPhone kullanıcıları için geçerli. Bunun için iOS 11.3 ve üzeri işletim sistemine ve Sync 3 yazılımının 3.0 ve üzeri versiyonuna sahip olmak gerekiyor. ABD merkezli üretici Android kullanıcıları için de çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu süre zarfında Waze uygulamasına sadece Android Auto üzerinden erişim sağlanabilecek.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.