Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
706.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MoNdEoo

olaya bak allahın albeasıyla mondeo kafa kafaya durumu geldi artık ya

taksiciler albea demiyor "al bela" o arabanın modeli aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

quote:

olaya bak allahın albeasıyla mondeo kafa kafaya durumu geldi artık ya

taksiciler albea demiyor "al bela" o arabanın modeli aslında

• arkadaşlar şu resimdeki mondeonun jantları 235/45 r 17 mi?

FORD MONDEO KULUBÜ
  • o diilde bu jant trend jantıydı tüm titanyumlarda görmeye başladım farklı modeli mi ki
  • trendlerde küçük jant var o yüzden pek yakıştıramıyorum ben ama bu fotodakiler şahane.
  • bencede insanı mondeo almaktan vazgeçirecek kadar kötü duruyor yeni jantlar.307,megane bile 17" jantlar kullanıyor mondeo da 16" ler çok küçük kalıyor.hele kasa bu kadar büyükken minicik lastikler,bilmeyen biri s class mercedes ayarında araba zannedecek görüntüden gemi gibi mübarek.
  • trendekiler hem küçük hem de bunlar degil bu jantlar titanium TDCi mevcut
  • quote:

trendekiler hem küçük hem de bunlar degil bu jantlar titanium TDCi mevcut

yani yazdığım ebatlarda öyle mi?
  • evet
  • arkadaşlar 97 otomatik mondeo ghia aracımın kullanım kitapçığı yok.bundan dolayı birçok ikaz lambasının ne demek olduğunu ,hangi motor yağını kullanacağımı,lastik ebadını vs.bilmiyorum.bunu nasıl temin edebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
  • lastik ebadı 195/65/R15 d
  • Arkadaslar merhaba,
    Bende bir mondeo hayraniyim. Ama 98-99 Mondeomu yoksa 05-06 yerli arabami? Ikisi arasinda karar veremedim. Aslinda gonlum mondeodan yana ancak 10 yasindaki arabanin surekli ariza cikararak beni uzmesinden korkuyorum. Fikirlerinizle yardimci olursaniz sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar ufak bir problemim var,sizden yardım istiyorum
    geçen gün benzin pompası bozuldu aracımın yolda kaldım,usta geldi yeni parçayla tamirdi bilmem neydi uğraşırken arabanın içi çok fena benzin koktu.bu benzin pompası denen zımbırtı arka koltuğun altında,koltuğu çıkarıp hortumları,kabloları vs. çıkardılar ama hortumlardan biri deneme esnasında yerinden çıktı ve arka tarafa benzin püskürttü basınçlı bir şekilde.şimdi bu benzinin kokusu nasıl çıkar havalandırmam mı gerekir yoksa oto parfümünü boca mı etmeliyim sizce?çok keskin kokusu var ve 3 gün geçtiği halde aynı şekilde kokuyor.

bu arada çevremde 3 mondeo kullanıcısının daha başına gelmiş bu pompa arızası,gerçi bütün otomobillerde bozulabiliyor ama bizdeki biraz daha hassas sanırım.depoyu çeyreğin altına düşürmemek gerekiyormuş,boş depoyla çalıştırınca arabayı ısınıp bozulabiliyormuş pompacık dikkat edin arkadaşlar.
    işçilik,çekici bilmem ne derken 600 ytl bayıldık durup dururken siz siz olun benzini çeyrekten aşağı düşürmeyin bence

• slm arkadaşlar aranıza bende katıldım 99 model 2.0 i mondeo sahibiyim
    size bir sorum olucak orjinal koltuk altı cd chenger'in kartuşu yok(cd okuyucusu,mekanizma) nerden bulabilirim aceba bilen bir arkadaşım varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim
  • 96 mondeo Chia OV ile bende aranızdayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

merhaba arkadaşlar ufak bir problemim var,sizden yardım istiyorum
    geçen gün benzin pompası bozuldu aracımın yolda kaldım,usta geldi yeni parçayla tamirdi bilmem neydi uğraşırken arabanın içi çok fena benzin koktu.bu benzin pompası denen zımbırtı arka koltuğun altında,koltuğu çıkarıp hortumları,kabloları vs. çıkardılar ama hortumlardan biri deneme esnasında yerinden çıktı ve arka tarafa benzin püskürttü basınçlı bir şekilde.şimdi bu benzinin kokusu nasıl çıkar havalandırmam mı gerekir yoksa oto parfümünü boca mı etmeliyim sizce?çok keskin kokusu var ve 3 gün geçtiği halde aynı şekilde kokuyor.

bu arada çevremde 3 mondeo kullanıcısının daha başına gelmiş bu pompa arızası,gerçi bütün otomobillerde bozulabiliyor ama bizdeki biraz daha hassas sanırım.depoyu çeyreğin altına düşürmemek gerekiyormuş,boş depoyla çalıştırınca arabayı ısınıp bozulabiliyormuş pompacık dikkat edin arkadaşlar.
    işçilik,çekici bilmem ne derken 600 ytl bayıldık durup dururken siz siz olun benzini çeyrekten aşağı düşürmeyin bence

nasıl arza yapmış pompa ? pis benzinden tıkanmıştır artı niye koltuk arkasından söktüki o pompa lifte kaldırılıp öyle sökülüyor çünkü gidiş geliş yolu var mondeo larda yazık etmişler...koku çıkmıyor komple içini temizlettirmen yani yıkattırman gerekir.

• araba yolda kaldı benim o yüzden koltukların ordan çıkarmaya çalıştılar pompayı yenisini takmak için.ama beceremeyince küçük bir bidonu depo yaptık (çekiciye para vermeyelim böyle servise götürürüz dediler)ona pompayı uydururken benzin hortumlarını tam oturtmamış eleman geliba.çalıştırınca baya bi benzin fışkırtmıştı o yüzden.
    bana söylenen çeyreğin altına pek düşürmemem benzini,ışık yanar yanmazda hemen almam gerektiği.benzin az olunca böyle arıza yapıyormuş.kuru kalmaması gerekiyomuş sanırım pompanın.bende ne zamandır 50 ytl lik alıp duruyodum ondan oldu galiba

detaylı iç temizliğede 225 ytl istediler bakalım ne olacak.belkide kafa yapar benzin kokusuyla kullandıkça müptelası falan oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruge -- 26 Kasım 2008; 16:55:42 >
  • Kısmetse önümüzdeki hafta içinde 5K 1.6 Titanium Mondeo'mu teslim alacağım. Birkaç gün sonra ben de aranızdayım inşallah :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeytinpark

Kısmetse önümüzdeki hafta içinde 5K 1.6 Titanium Mondeo'mu teslim alacağım. Birkaç gün sonra ben de aranızdayım inşallah :)

hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullanın inşallah.bolca resim koyarsınız artık konumuz çok zayıf malum resim konusunda.bende 1 tane peder beyin telefonla çekip koyabildim yukarıdan.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.