Şimdi Ara

Ford Mondeo Ghia X Modeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu arac ile ilgili bir kac sorum var.

1. Aracta sabahlari kontagi actiginizda klimayi otomatik olarak aciyor her seferinde. (en son klima acikken kontak kapanmadi,yani en son hafizasinda kalan sekilde degil hep aciyor istisnasiz.)
    2. Biraz ayarlari ile oynandi, bakim yapilirken aku baslari sokuldu, bu olaydan sonra kumandasi ile camlari ve sunroof kapatilamaz oldu. Bunun icin kumandanin tanitilmasimi gerekir? ( ayni sekilde teyp te calismiyordu 4 haneli kodunu girince calismaya basladi.)

• Klimayı bilmiyorum...
    Camların programı kolay...
    Açma veya kapama yönüne sürekli basılı tutun... kapandıktan veya açıldıktan sonra da basmaya 5 saniye kadar devam edin...
  • dört camıda sonuna kadar indirin ve tuşlara birkaç sn. basılı tutun.sonra camları ortaya kadar kaldırın tamamen kapatmayın.kapıları kilitleyen tuşa basılı tutun camları tamamen kapatır.sonra kapıları açan tuşa basılı tutun bu kez de camları açması gerekir.
    bu aşamaya kadar yaptığımda ilk seferde camları tamamen açmıştı kumandaya basılı tutunca ve tek tuşla camları açmamıştı araba.ikinci kez denediğimde kumandaya basılı tutarken camları tam indirmeden tuşu bırakmıştım bu kez olmuştu ben yaptığımda.sizde deneyin eğer tamamını açınca olmadıysa bir de camlar tamamen inmeden tuşu bırakıp öyle deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

dört camıda sonuna kadar indirin ve tuşlara birkaç sn. basılı tutun.sonra camları ortaya kadar kaldırın tamamen kapatmayın.kapıları kilitleyen tuşa basılı tutun camları tamamen kapatır.sonra kapıları açan tuşa basılı tutun bu kez de camları açması gerekir.
    bu aşamaya kadar yaptığımda ilk seferde camları tamamen açmıştı kumandaya basılı tutunca ve tek tuşla camları açmamıştı araba.ikinci kez denediğimde kumandaya basılı tutarken camları tam indirmeden tuşu bırakmıştım bu kez olmuştu ben yaptığımda.sizde deneyin eğer tamamını açınca olmadıysa bir de camlar tamamen inmeden tuşu bırakıp öyle deneyin.

Dediginiz gibi oldu, cok tesekkur ederim. Peki bu klima hakkinda bilginiz varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 11 Ekim 2008; 1:25:57 >
  • malesef bendeki klima çevirmeli olanlardan o yüzden bilgim yok o konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.