Şimdi Ara

Ford Mondeo 2.0 Ghia 1997-2001 Model Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar borçlarımdan ötürü aracımı satmış bulunmaktayım bu yüzden maksimum 18 bin liraya kadar araç bakıyorum kesinlikle otomatik vites olucak.
    Biraz araştırdım tabi konu başlığında yazdığım modeldeki mondeolar hoşuma gitti 2.0 136 beygir otomatik araç 17-18 bin liraya var.Ve Opel Vectra b kasada buldum ama elektronik olarak arızası çokmuş galiba mondeoda fazla bilgi bulamadım.
    Bu aracı kullanan varsa ne gibi bir kronik sorunu vardır konforu vs. nasıldır ? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

• Araç bir akrabamda vardı. annemin sağlık sorunlarından dolayı bir kaç hafta bizde kaldı ve kullandım. 1998 model manuel vitesli 2.0 glx olanıydı. Genel olarak çok güzel giden bir araç. Altınızda uçan halı edası oluşturuyor. Enişte bey araçlarına iyi baktığından sahip oldukları süre boyunca sorun çıkardığını hatırlamıyorum. Yumuşak debriyajlıydı ve vites geçişleri çok hoşuma gitmişti. Otomatik vitesi hakkında bir şey diyemem ama sonraları istanbula gelince 2001 model çok dolu bir ghia versiyona talip olmuştum ancak son anda daha önce pazarlık ettiğim bir megane 2 sahibi istediğim fiyata inince onu almaktan vazgeçmiştim. Ancak gel gelelim megan hiç bir zaman o zevki vermedi bana.
  • notredame_kamburu kullanıcısına yanıt
    Aracın yorumlarına göre yol tutuşu falan çok iyi hatta o dönemde mk1 focustan bile iyi deniliyor Fordun yol tutuş ünvanını alma sebeplerinden bir tanesi araba.O dönemdeki donanımıda iyi.
    Zaten çok uzun süre kullanmıyacam en fazla 8 ay sonra satıcam yine bir yerde bulursam test edicem aracı kronik sorunlarını temiz araba bulursam yaşamam diye düşünüyorum güzel bir araç çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.