Şimdi Ara

ford gösterge ışıları sorunu yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba bende 2004 model ford focus ghia var az önce birsey farkettim arabayı ilk calıstırdıgımda ısıkları yakınca gösterge panasunun sol tarafı sönük diğer taraflar normal aydınlanıyor sonra bi ara durdurdum benzinlikte benzin aldım çalıstırınca düzeldi bazende aynı şekilde 2. çalıştırmada ama çok nadir oluyor motor sanki boğuluyormuş gibi mi desem stop edicekmiş gibi başlıyor sonra normal çalışıyor kontagı ilk cevirdiğimde oluyor onada baktırayım diyorum daha önce basına gelen varsa bu konularda bilgilendirirse sevinirim



  • Gösterge ampulünüz kesmiş olabilir. Ufak bir ampul olduğu için de sarsıntı ile telin iki ucu birbirine dokunarak çalışabilir. Soğuduktan sonra yine çalışmayabilir. Benim de gösterge ampullerimin 3 tanesi patlaktı, kafasına göre biri yanıyor biri yanmıyor falan. Bazen benzin göstergesi yanmayınca iyi oluyordu Yetkili servisten bulup gösterge panelini söküp değiştirdim.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim bide nekadar masrafı oldu size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melan32

    tesekkur ederim bide nekadar masrafı oldu size

    Benim araç eski kasa S40 olduğu için sadece yetkili serviste bulabildim ampulleri. Ayrıca 3 ampul kesikti ama diğer 5 ampulü de ne olur ne olmaz diye değiştirmek istedim. Toplamda 8 tane ampule 150 lira verdim. İşçiliği tanıdık bir usta ile hallettik. Benim araçta direksiyonun sökülmesi gerekti. Şu anda bir sıkıntı yok.
  • melan32 M kullanıcısına yanıt
    Ampul duyları elektronik karta lehmimliydi diye hatırlıyorum.Büyük ihtimal duyun ayaklarında soğuk lehim vardır.Bir değiyor bir değmiyor olabilir.Ya da ampuller gitmiş olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gosterge ampulundense, o gostergenin icerisinde ortalama 20 30 kadar ampul var. İster patlak bolgeleri degisitirin isterseniz de tamamini.. 20 ampul ve iscilik icin 30tl odemistim. Baska bir yer 1 adet ampul icin 3tl dmisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.