Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
425.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın abit arkadaşım doğrusun yanlış bilgi vermişsem affola yanlız şunu ifade etmek isterimki bu tip katkılar bilir kişi nezaretinde aracın dizel ise üzerinde dizellere yazılı olandan benzinli ise benzin veya lpg yazandan döküyorlar ben kendim usta tavsiyesi ile yağ değişiminde kullandım ilk kez ve hakikaten çok fark ediyor ya yakıt elemanlarını temizlediğinden yada yakıtın kalitesini artırdığından benim için performans önemli olduğundan sonuçta memnunum ha bu arada kullandığım markayı bile telaffuz etmedim reklam olmasın diye kim bilir insanlar başka şeylerde düşünebilir kullanıp kullanmamak insanların bileceği iş son bir öneri kullanacaklara 2. kutudan sonra farkı hissediyorsunuz herkese sağlıkla kazasız sürüşler.
  • Motor ikaz ışığı yanan arkadaşlar bu ışığı söndürmek istermisiniz?Sensör değiştirmek yok,katalizör değiştirmek yok,beyin değiştirmek yok,diyot takarak söndürmek yok.Cevabı bende.Hemde en fazla 30TL evet sadece otuz lira masraf yaparak üstelik kesinlikle illegal bir yol değildir!
  • Arkadaşlar merhaba benide ekleyin listenize 2006 model 1.4 tdci modelini aldım.Araç ilk izlenim olarak iyi yakıt tüketimi düşük.Ancak içeriye çok ses alıyor buna bir çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar, Ford' un sitesinin son halini inceledim. Üzgünüm ama bizim arabalar sanırım tarihe karıştı. FUSION artık görülmüyor :(((
    Evet konuyu tartışmaya açıyorum, nedir görüşler ?????
  • Harbiden de yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkaan29

Arkadaşlar, Ford' un sitesinin son halini inceledim. Üzgünüm ama bizim arabalar sanırım tarihe karıştı. FUSION artık görülmüyor :(((

Evet arkadaşlar önümüzde 2 yol var.Ya artık üretimi olmayan bir araçla yola devam edeceğiz, yada üzerine bayağı bir para katıp C-max yada S-max alacağız. Üretimden kalkmasının 2 dezavantajı var.Birincisi zaten pahalı olan yedek parça fiyatları dahada artar, ikincisi ise önümüzdeki aylarda fusionun ikinci el araç fiyatları düşer.
    (Arkadaşlar zaten fusion ların ikinci eli şu 3 aydan beri fiyatının üzerinde iyi para ediyor.Fırsatı değerlendirmek isteyenler araçlarını değiştirebilirler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltac -- 20 Temmuz 2011; 15:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voltac

quote:

Orijinalden alıntı: mertkaan29

Arkadaşlar, Ford' un sitesinin son halini inceledim. Üzgünüm ama bizim arabalar sanırım tarihe karıştı. FUSION artık görülmüyor :(((

Evet arkadaşlar önümüzde 2 yol var.Ya artık üretimi olmayan bir araçla yola devam edeceğiz, yada üzerine bayağı bir para katıp C-max yada S-max alacağız. Üretimden kalkmasının 2 dezavantajı var.Birincisi zaten pahalı olan yedek parça fiyatları dahada artar, ikincisi ise önümüzdeki aylarda fusionun ikinci el araç fiyatları düşer.
    (Arkadaşlar zaten fusion ların ikinci eli şu 3 aydan beri fiyatının üzerinde iyi para ediyor.Fırsatı değerlendirmek isteyenler araçlarını değiştirebilirler.)

Panik yapmaya gerek yok. Her ne kadar yeni yüz ihtiyacı olsa da, bizim araçların ithal edildiği yerde hala satışı var.

• arkadaşlar ben ablama araba almak istiyorum ford fusion dizel hoşuma gitti ancak aklıma hep yarı otomatik takılıyor nedir diye sormayacağım az çok internetten araştırdım ama kullanan kişilere sormak onların yorumunu almak daha iyi olur diye sizlere soruyorum nedir bu yarı otomatiğin kullanışlılığı artıları eksileri birde bayan gözü ile kullanışı nasıl olur sorun olur mu iyi günler tüm fusionculara
  • arkadaşlar 2006 model otomatik dizel fusion aldım..

yeni üye oldum..

arabamda dün akşam bir sıkıntı oldu.. şanzıman arızası verdi..

sizce komple şanzıman değiştirmek mi gerekecek ve öyleyse tahmini kaç liraya yaptırabilirm.

Önerilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ford fusion

arkadaşlar 2006 model otomatik dizel fusion aldım..

yeni üye oldum..

arabamda dün akşam bir sıkıntı oldu.. şanzıman arızası verdi..

sizce komple şanzıman değiştirmek mi gerekecek ve öyleyse tahmini kaç liraya yaptırabilirm.

Önerilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler..

kardeş fiyat vermek zor ama sorun nedir takılma mı var hiç tepki mi vermiyor kaçırıyor mu ona göre birşey söyleyelim
  • dün akşam park ederken birden ses geldi ve göstergede şanzıman sorunu yazdı.

Vites geçişi yapdığım da gösergede hangi vitesde olduğu yazmıyor. ve hareket etmeye çalıştığım da vitesden düşüyor gibi oluyor..
  • güzel konu olmuş ben de bir video paylaşayım

ingiltere'de hala fusion satılıyor aynı yüzüyle ve de titanium isimli donanım paketi var (siyah plastik yerine krom kaplama ve sony cd çalar gibi detaylar var)

• quote:

Orijinalden alıntı: KGA

quote:

Orijinalden alıntı: remurat

quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Arkadaşınız taban halısını oto parçacıdan mı? internetten mi? yoksa döşemeciden mi aldı acaba? memnun kaldı mı acaba? benim bir korkum da kaş yapayım derken göz çıkarmak daha kötü yapmasınlar da...

Döşemeci kendisi almıştı.Çok ta güzel oldu, aracın havası değişti birden.Zaten halı otonun tabanına göre yapılmış, koltuklara el frenine denk gelen yerleri falan kesik olarak geliyor birebir uyuyor.
    Sanırım fusion içinde hazırı vardır.

Bugün sanayiye gittiğimde ustama taban döşemelerini gösterdim bunun değişmesi çok zahmetli dedi başı kalabalıktı detaylı konuşamadık, gitmişken yolumun üzerindeki bir döşemeciye uğrayıp sordum. işçilik için 50 tl alırım ama taban halısını sen bulmalısın dedi çıkmacılarda araman lazım onuda ancak Ankara-İstanbul'da ancak bulursun dedi yedek parçacılardaki yaramaz dedi servisten getirtsen pahalıya mâl olur dedi. Bakalım şimdilik oraları olabildiğince kapatan bir paspasla idare edeceğim bulabilirsem çıkmacılarda sora sora bulmaya çalışacağım taban halısını...Ford'un parçalarını bulmak zor sanırım birde bagaj ipinin takıldığı küçük plastiğin biri yok aradım zor bulursun hatta bulamazsın dediler::::((((((

remurat bagaj ipinin takıldığı küçük plastik derken arabanın kasasının içindeki küçük deliğe geçen plastik parçadan mı bahsediyorsun yoksa (adını tam olarak bilmediğim için) bagaj örtü kapağının içine geçen plastik parçadan mı bahsediyorsun?Eğer bagaj örtü kapağının içindeki plastik parça ise bildiğim kadarıyla ve maalesef komple bagaj örtü kapağı bulup alman lazım çünkü ip ile bagaj örtü kapağı bir bütündür ve tamirini kolay kolay kimse yapmaz.Fakat bagaj örtü kapağı ipinin asıldığı,arabanın kasasının içindeki deliğe oturan,ucu küçük bir yuvarlak olan plastik parçadan bahsediyorsan ve hala bulamadıysan sana bir çift gönderebilirim.Yada İzmir-Aliağa'da oturan sadece İzmir'de oturanda olur bir tanıdığın varsa eldende verebilirim.
    Buradan bu mesajı okuyan arkadaşlara şunu söylemek isterim.Ford orijinal parçaları fazlasıyla pahalı ve bulunması çok zordur.Sizlere tavsiyem gerek internette gerek çevrenizde araştırma yaparak size en yakın bir ford orijinal çıkma parça satan bir ford çıkmacı bulmanızdır.Herşeyi bulamazsınız ama inanın aradığınız çoğu orijinal parçayı bulacaksınız hemde orijinal fiyatının üçte biri, dörtte biri,beşte biri gibi fiyatlara bulacaksınız.Tavsiyem sıkı pazarlık etmeyi unutmayın ama fazlada cıvıtmayın çünkü oraya tekrar gitmek zorunda kalabilirsiniz.
    remurat sana vermek istediğim o iki küçük plastiği İzmir'de ki bir ford çıkmacıdan belki birgün lazım olur diye alıp kenara koymuştum hala istiyorsan sana nasipmiş diyeceğim.
    Arkadaşlar arbamın orijinal cd çalarını söktürdüm yerine internetten ford fusion uyumlu (45TL - 60TL arası tam hatırlamıyorum) çerçeve aldım o çerçevenin (kasa da diyebiliriz) içine bluetooth lu uzaktan kumandalı sony mp3 çaları monte ettirdim.İnanın çok şık çok nefis oldu herkese tavsiyemdir.Sony mp3 çaların hemen altı ise küçük bir cep,göz,kutu şeklinde içine ister bozuk para ister telefon isterseniz cüzdan koyun (cüzdan tavsiye edilmez aslında) çok kulanışlı bir çerçeve.
    Arkadaşlar arabadan çıkardığım orijinal cd çalar satılıktır,şimdilik sadece buradan söylüyorum,yakında internete koyabilirim belli olmaz satmaktan vazgeçebilirimde...
    remurat 5356339824 dilersen ulaşabilirsin tanımadığım çoğu numarayı açmıyorum cep mesajla ulaşırsan parçaları gönderebilirim

Evet o küçük siyah ucu küçük yuvarlak olan parça (resimlerini eklemeye çalıştım ama ekleyemedim sitede sorun var sanırım) Ben adapazarındayım ben buradaki sanayi sitesinde yolum düşmüşken küçük bir araştırma yaptım bulamadım ve bulamazsın yanıtını aldım Zaten burada Fusion çok yaygın değil o nedenle bulabileceğimi de zannetmiyorum. İlgine çok teşekkür ederim elbette en azından bir tanesini almak isterim ama bana ulaşması sanırım zor olur yani yüzü astarını geçer yakın bir yerde olsaydık iyi olurdu..

• quote:

remurat motor ikaz ışığı ile ilgili fazlasıyla deneyime sahibim özel ustalar ve yetkili servis ustalarıyla bu konuda akraba oldum dersem pek yalan olmazOnlar kadar pratiğe sahip olmasamda nazaride (yani bilgide) onlar kadar iddialıyımdır.Dilersen açıklamalarda tavsiyelerde bulunabilirim direk şahsıma soracağın sorularada elimden geldiği kadar cevap verebilirim.Yazın gelişinden mi sıcaklardan mı yoksa buradaki arkadaşlar iş yoğunluğundan mı buraya fazla uğramıyorlar bilemiyorum ama benim şu sıralar işlerim yaşantım oldukça yoğun.İnternete her girişimde buraya uğruyor ve yazılanları okuyorum ama yoğunluğumdan paylaşımda bulunamıyorum ama şahsıma karşı soru olursa bildiğim ve elimden geldiği kadar cevaplamaya yardımcı olmaya çalışırım.Yaşam paylaştıkça güzeldir...

Benim motor ikaz lambam kendiliğinden sönüyor şu ana kadar başıma iki kez geldi. Giderken bir anda yanıyor sonra yine bir müddet sonra kendiliğinden sönüyor ancak elbette neden böyle olduğunu veya bunun herhangi bir zararı olup olmadığını çok merak etmekteyim ustam lpgden kaynaklandığını ve çok önemli bir şey olmadığını söyledi ki lpg yakıtından memnunun sadece göstergelerinden rahatsızım bir de kalkışlarda ve yokuşlarda bazen titreme yapıyor stop edecek duruma gelebiliyor belki ayarlarda sıkıntı olabilir inş. önemli bir şey yoktur bu konuda yardımcı olabilecek paylaşımlarda bulunursanız çok memnun olurum...

• quote:

quote:

remurat motor ikaz ışığı ile ilgili fazlasıyla deneyime sahibim özel ustalar ve yetkili servis ustalarıyla bu konuda akraba oldum dersem pek yalan olmazOnlar kadar pratiğe sahip olmasamda nazaride (yani bilgide) onlar kadar iddialıyımdır.Dilersen açıklamalarda tavsiyelerde bulunabilirim direk şahsıma soracağın sorularada elimden geldiği kadar cevap verebilirim.Yazın gelişinden mi sıcaklardan mı yoksa buradaki arkadaşlar iş yoğunluğundan mı buraya fazla uğramıyorlar bilemiyorum ama benim şu sıralar işlerim yaşantım oldukça yoğun.İnternete her girişimde buraya uğruyor ve yazılanları okuyorum ama yoğunluğumdan paylaşımda bulunamıyorum ama şahsıma karşı soru olursa bildiğim ve elimden geldiği kadar cevaplamaya yardımcı olmaya çalışırım.Yaşam paylaştıkça güzeldir...

Benim motor ikaz lambam kendiliğinden sönüyor şu ana kadar başıma iki kez geldi. Giderken bir anda yanıyor sonra yine bir müddet sonra kendiliğinden sönüyor ancak elbette neden böyle olduğunu veya bunun herhangi bir zararı olup olmadığını çok merak etmekteyim ustam lpgden kaynaklandığını ve çok önemli bir şey olmadığını söyledi ki lpg yakıtından memnunun sadece göstergelerinden rahatsızım bir de kalkışlarda ve yokuşlarda bazen titreme yapıyor stop edecek duruma gelebiliyor belki ayarlarda sıkıntı olabilir inş. önemli bir şey yoktur bu konuda yardımcı olabilecek paylaşımlarda bulunursanız çok memnun olurum...

Arkadaşım adresini ister buradan ister cep telefonuma göndermen yeterli parçalar 3 güne eline geçer.Yüzünü astarını önemseme insanlık daha ölmedi.Lpg nin bakım ve ayarlarını yaptırman sorunların düzelmesi için yeterli diye düşünüyorum.Motor ikaz ışığı elliye yakın arızanın işaretidir ama ustanın söylediği büyük bir ihtimalle doğrudur yinede aracı bir serviste bilgisayara bağlatıp kontrol ettirmen daha net bir sonuca ulaşman açısından gerekli diye düşünüyorum.Kaliteli bir cihaz iyi bir usta ve iyi bir işçilik lpg den dolayı bu ışığı kolay kolay yaktırmaz.Yıllardır tüp kullanan arkadaşımın motor ikaz ışığı hala yanmadı.Bazı ustalar küçük bir diyot vasıtasıyla (yani ışığı devre dışı bırakarak) bu ışığın yanmasını engelliyorlar bu tamamen bir hiledir ve araç için tehlikelidir.Tüp taktırmış veya taktıracak arkadaşların bu konulara dikkat etmesi kendi menfaatlerinedir.Para kazanmak adına bazı ustalar ve hatta bazı yetkili servisler motor ikaz ışığı yandığında katalizörün değişmesi gerektiğini söylüyorlar bunlara çok fazla itimat etmeyin.Çünkü bir katalizörün ömrü en az üç yüz bin kilometredir.Benim de motor ikaz ışğım yanıyordu ve bana sensör,katalizör ve hatta beyin değişmesi gerekir dediler ama bir tesadüf eseri sadece 25 kuruşa evet sadece 25 kuruşa sorunu çözdüm.Bir insan evladı dürüst bir usta sayesinde neymiş sorun sadece sigorta tablasında bir sigorta yanmış.Bir elektrikçide tabladaki bütün sigortaların sıfırını taktırtım herhangi bir servistede bilgisayardan sıfrlama yaptırdım yaklaşık otuz lira masraf ettim ama sorunu hallettim.Motor ikaz ışığı yanan arkadaşlar denemenizde fayda var derim.Yüzlerce,binlerce lira masraf yapmadan önce bir deneyin kaybedeceğiniz çok fazla bir şey yok.Kayıbiladerimin de ışığı yanıyordu ama maalesef bu yöntem onun aracında işe yaramadı ve bu arada ikimizin arbasıda sadece benzinli.Saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım adresini ister buradan ister cep telefonuma göndermen yeterli parçalar 3 güne eline geçer.Yüzünü astarını önemseme insanlık daha ölmedi.Lpg nin bakım ve ayarlarını yaptırman sorunların düzelmesi için yeterli diye düşünüyorum.Motor ikaz ışığı elliye yakın arızanın işaretidir ama ustanın söylediği büyük bir ihtimalle doğrudur yinede aracı bir serviste bilgisayara bağlatıp kontrol ettirmen daha net bir sonuca ulaşman açısından gerekli diye düşünüyorum.Kaliteli bir cihaz iyi bir usta ve iyi bir işçilik lpg den dolayı bu ışığı kolay kolay yaktırmaz.Yıllardır tüp kullanan arkadaşımın motor ikaz ışığı hala yanmadı.Bazı ustalar küçük bir diyot vasıtasıyla (yani ışığı devre dışı bırakarak) bu ışığın yanmasını engelliyorlar bu tamamen bir hiledir ve araç için tehlikelidir.Tüp taktırmış veya taktıracak arkadaşların bu konulara dikkat etmesi kendi menfaatlerinedir.Para kazanmak adına bazı ustalar ve hatta bazı yetkili servisler motor ikaz ışığı yandığında katalizörün değişmesi gerektiğini söylüyorlar bunlara çok fazla itimat etmeyin.Çünkü bir katalizörün ömrü en az üç yüz bin kilometredir.Benim de motor ikaz ışğım yanıyordu ve bana sensör,katalizör ve hatta beyin değişmesi gerekir dediler ama bir tesadüf eseri sadece 25 kuruşa evet sadece 25 kuruşa sorunu çözdüm.Bir insan evladı dürüst bir usta sayesinde neymiş sorun sadece sigorta tablasında bir sigorta yanmış.Bir elektrikçide tabladaki bütün sigortaların sıfırını taktırtım herhangi bir servistede bilgisayardan sıfrlama yaptırdım yaklaşık otuz lira masraf ettim ama sorunu hallettim.Motor ikaz ışığı yanan arkadaşlar denemenizde fayda var derim.Yüzlerce,binlerce lira masraf yapmadan önce bir deneyin kaybedeceğiniz çok fazla bir şey yok.Kayıbiladerimin de ışığı yanıyordu ama maalesef bu yöntem onun aracında işe yaramadı ve bu arada ikimizin arbasıda sadece benzinli.Saygılarımla.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten dediğiniz gibi güvenilir, işini bilen bir usta bulmak şart aksi halde gereksiz yere hem masraf yaptırıyorlar hemde aracın dengesinin bozulmasına sebep oluyorlar verdiğiniz bilgileri dikkate alacağım bir daha ışık yanar ve sönmezse öncelikle sigortaları kontrol ettireceğim. Parçalar için de çok teşekkür ederim gerçekten sizin gibi düşünen insanların olması beni ziyadesiyle mutlu etti Allah razı olsun size de zahmet vermek istemiyorum oraya bir çözüm bulmaya çalışacağım birde buralarda biraz daha araştırayım bulamazsam o zaman sizden rica ederim tekrar çok teşekkür ederim...

• Arkadaşlar şuan foruma resim eklemeye çalışıyorum ama maalesef ekleyemiyorum hep şu ileti geliyor ekrana (Request object error 'ASP 0104 : 80004005'

Operation not Allowed

E:\WWW\RESIM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 167)
    Acaba benim yaptığım bir hata mı yoksa sistemden kaynaklanan bir sıkıntı mı var bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
  • Arkadaşlar aracımı aldığımda torpido gözü açılmıyordu satan kişi yayı çıktı içinde tornavida ile açar vidayı takarsın dedi tabii sonra bu işin bu kadar basit olmadığını gördüm yayın takıldığı yer kırıktı yapıştırdık ancak yayı bir türlü takamadık yay çok sert takınca kırık yerler yeniden kırıldı sağ tarafa taktık ama bir müddet sonra orası da kırıldı? Acaba biz mi yazlış yere takıp zorladık diye düşünmeye başladık zaten kapak bayağı yamulmuş sanırım güneşin etkisiyle böyle olmuş gibi zaten fusionların şu ana kadar ki en eksik gördüğüm yanı bu plastik aksamların çok basit oluşu ve yedek parçalarının bulunamayışı...Bana imkanı olan arkadaşlar torpido gözü açıkken yayın takılı olduğu yerin resmini çekip gönderen arkadaş olursa çok sevinirim...
  • quote:

Yüklendimi acaba?
    Evveeet budur işte....Bu fotoğraflar sahibinden sitesine eklediklerim yani satıyorum.
     Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)

Sayın KGA, aracınızdaki aksesuarları siz mi taktırdınız? bende özellikle tavan çıtası ve yan barları taktırmayı düşünüyorum servis bayağı yüksek fiyat verdi tel ile görüştüm pazarlık yaparlar mı bilmiyorum bazıları dışarıda silikonla da taktırıyormuş ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum eğer araca siz taktırdıysanız bu vb. akseauarları en iyi en uyguna nasıl ve nerede taktırabilirim bilgi verirseniz sevinirim...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Arkadaşlar herhalde bu forumda bizler çok az kişiyiz. Daha önce Unomuz vardı yine aynı sitenin unocuların yer aldığı gruba üyeydim ve sürekli paylaşımlarda bulunurduk bir yazı yazsam hemen birkaç saat içinde arkadaşların görüşlerini alırdık. ama burada hayal kırıklığına uğradım dünden beri tek bir mesaj yazan arkadaş mevcut değil...şaşırdım gerçekten...

Fusionlarda pek sıkıntı çıkmıyor ondandır...
    Bu arada aramıza hoş geldin...
    Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Teşekkür ederim, Allah cümlemizi kazadan beladan korusun bu arad beni de listeye ekleyebilirsiniz imkanlar ölçüsünde nete her girdiğimde inş. bu sayfaya hep göz atacağım ve katkıda bulunmaya çalışacağım...benim bir kaç sıkıntım var araba ile ilgili özellikle oto döşeme ile ilgili (arkta yer döşemeleri ve şaft üstü aşırı yıpranmış ne yapabilirim) değerli önerilerinizi bekliyorum resim eklemeye çalıştım ama başaramadım önce boyut büyük dedi küçülttüm bu seferde resimlerde script var diye eklemedi nasıl resim ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar arabamda resimde görüldüğü gibi taban döşemesinde ne olduğunu bilemediğim bir problem vardı bu durumu aracı aldıktan sonra gördüm aldığım kişi ayak basmadan oldu dedi ama öyle görünmüyor oraya birşey dökülmüş kendi uğraşlarımda bayağı temizledim şaft üstünü tornavida ile ince ince tırtıklayıp tel fırça ile fırçalayıp üzerindeki tabakayı büyük oranda temizleyebildim ama hala döşemenin tabanında yerleşmiş bu kötü kokulu yapışkan ziftimsi lekeleri tamamen temizleyemedim ki halı yıkama makinası ile iki kez üzerinden gittim ama hala yapışkanlık duruyor eskisine göre elbette dağlar kadar fark var size sorum acaba bu yapışkanlığı gidermek için ne yapabilirim benzinle veya tinerle yıkasam faydası olur mu veya zararı olur mu? bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.