Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
425.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımla ilgili yorum yokmu? İlgilenen arkadaşların dikkatine aracım satılıktır.Açık arttırma başlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saridoan

MERHABA ARKADAŞLAR

2008 Model 31600 km orjinal kazasız servis bakımlı 1.4 TDCİ Confort Fusion sahibi oldum. Aranıza bir kişi daha katıldı :))

Fiyatı 21750 TL. Komşumdan tanıdığım bildiğim arabayı aldım. Fiyat nasıl sizce?? Kendisi ısrarla çok ucuza sattığı düşüncesinde...

Çok iyi şu zamanda iyi fiyat.
  • Bence de çok iyi fiyat çünkü ben 2004 1.6 Lux Lpg'li 77.700kmde 19 bine aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin77

quote:

Orijinalden alıntı: saridoan

MERHABA ARKADAŞLAR

2008 Model 31600 km orjinal kazasız servis bakımlı 1.4 TDCİ Confort Fusion sahibi oldum. Aranıza bir kişi daha katıldı :))

Fiyatı 21750 TL. Komşumdan tanıdığım bildiğim arabayı aldım. Fiyat nasıl sizce?? Kendisi ısrarla çok ucuza sattığı düşüncesinde...

Çok iyi şu zamanda iyi fiyat.

Bence de çok iyi fiyat çünkü ben 2004 1.6 Lux lpg'li 77.700kmde 19 bine aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Orijinalden alıntı: remurat

Hüseyin Kardeş, aracınıza krom cam çıtalarını, kapı kollarını ve port bagajı nerede ve ne kadara yaptırdınız memnun musunuz tavsiyeniz var mı? bende yaptırmayı düşünüyorum ama ford servislerindeki biraz pahalı gibi dışarıda ne kadara ve nasıl yaptırılabilir merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim...

Aşağıdaki linklerden bakıp satın alabilirsin.
    Ben burdan alıp kendim yapmıştım.Hem ürünler çok kaliteli hemde uygulaması çok basit.
    Rahatlıkla yapabilirsin.
    Üst bagaj çıtalarını serviste yaptırmanı tavsiye ediyorum.Serviste orjinal yerlerine civata ile bağlantı yapıyorlar, çok sağlam oluyor.
    Aksesuarcılarda tavana silikonla yapıştırma yapıyorlar sanırım. İlerde problem olabilir,çocuklar falan bazen asılıyorlar çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
    Serviste bagaj çıtası fiyatı 230-240 tl. civarında takıyorlar sanırım. Ama pazarlık yapıp daha uygunda taktırabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ford-fusion-kapi-kolu-krom-4-kapi-2604141/ProductDetails.aspx?productId=otm622604041&categoryId=253447
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ford-fusion-kapi-kolu-krom-4-kapi-2604141/ProductDetails.aspx?productId=otm622604041&categoryId=253447
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ford-fusion-bagaj-citasi-krom-622604052/ProductDetails.aspx?productId=otm622604052&categoryId=253447

verdiğin bilgiler için Teşekkür ederim kardeşim, ben öncelikle bagaj çıtası yaptırmak istiyorum bulunduğum şehirde tek yetkili servis var bagaj çıtası için 250 tl istedi yan barlar içinde 340 tl istedi biraz fazla geldi dışarıda 100 tlye takıldığını söyleyenler var silikonlu acaba onlar çok mu kötü olur? ayrıca diğer önerileriniz için de teşekkür ederim ama aracımızın rengi gri bu krom aksesuarlar çok iyi durmaz bizimkinde gibi geliyor bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Arkadaşlar herhalde bu forumda bizler çok az kişiyiz. Daha önce Unomuz vardı yine aynı sitenin unocuların yer aldığı gruba üyeydim ve sürekli paylaşımlarda bulunurduk bir yazı yazsam hemen birkaç saat içinde arkadaşların görüşlerini alırdık. ama burada hayal kırıklığına uğradım dünden beri tek bir mesaj yazan arkadaş mevcut değil...şaşırdım gerçekten...

Fusionlarda pek sıkıntı çıkmıyor ondandır...
    Bu arada aramıza hoş geldin...
    Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Teşekkür ederim, Allah cümlemizi kazadan beladan korusun bu arad beni de listeye ekleyebilirsiniz imkanlar ölçüsünde nete her girdiğimde inş. bu sayfaya hep göz atacağım ve katkıda bulunmaya çalışacağım...benim bir kaç sıkıntım var araba ile ilgili özellikle oto döşeme ile ilgili (arkta yer döşemeleri ve şaft üstü aşırı yıpranmış ne yapabilirim) değerli önerilerinizi bekliyorum resim eklemeye çalıştım ama başaramadım önce boyut büyük dedi küçülttüm bu seferde resimlerde script var diye eklemedi nasıl resim ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar herhalde bu forumda bizler çok az kişiyiz. Daha önce Unomuz vardı yine aynı sitenin unocuların yer aldığı gruba üyeydim ve sürekli paylaşımlarda bulunurduk bir yazı yazsam hemen birkaç saat içinde arkadaşların görüşlerini alırdık. ama burada hayal kırıklığına uğradım dünden beri tek bir mesaj yazan arkadaş mevcut değil...şaşırdım gerçekten...

Teşekkür ederim, Allah cümlemizi kazadan beladan korusun bu arad beni de listeye ekleyebilirsiniz imkanlar ölçüsünde nete her girdiğimde inş. bu sayfaya hep göz atacağım ve katkıda bulunmaya çalışacağım...benim bir kaç sıkıntım var araba ile ilgili özellikle oto döşeme ile ilgili (arkta yer döşemeleri ve şaft üstü aşırı yıpranmış ne yapabilirim) değerli önerilerinizi bekliyorum resim eklemeye çalıştım ama başaramadım önce boyut büyük dedi küçülttüm bu seferde resimlerde script var diye eklemedi nasıl resim ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: KGA

Aracımla ilgili yorum yokmu? İlgilenen arkadaşların dikkatine aracım satılıktır.Açık arttırma başlamıştır.

Araç çok harika olmuş tek tuhafıma giden taraf tavan çıtasının kısa olması o da biraz uzun olsaymış öne biraz daha uzansaymış çok daha güzel olurdu gibi geldi bana tabii bu sizin tercihiniz ama araç çok hoş olmuş siyah olunca daha güzel ve gösterişli oluyor bize gri renklisi nasip oldu ama siyah isterdim tabii...siz tavan çıtasını ve yan barları nerede yaptırdınız bilgi paylaşırsınız memnun olurum ben özellikle tavan çıtası yaptırmak istiyorum bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan her arkadaşın fikrini almak istiyorum...

• Arkadaşlar bu bijonların gizlendiği kapak nasıl açılıyor sağa sola dönüyor ama açılmıyor zorlayınca kırılacak gibi geldi bunu açmanın kolay yolunu bilen var mı kitapçıkta açmak için konulan kertiden dışarı doğru ittirin diyor ama biraz zorlasam kırılacak gibi geldi bende fazla zorlamadım...

• bu hafta sonu benimde tekerim patlamış, başarısızlıkla biten ön teker sökme girişimimiz sırasında bijon anahtarının ince ucunu kullanarak biraz zorlayıp o kapağı açabildik. yani biraz zorlamak gerekiyor zaten.
    bu arada ben arabayı alalı yaklaşık 6 ay oldu. ikinci kez tekerim patladı birincide çivi girmişti, tamirciye yakındık hemen halledildi fakat bu kez resmen dağ başında, sabah bir kalktık teker gitmiş, cant toprağa batmış, arabayıda meyilli bir yere durdurmuştum geceden, ön tekere arka tekere taş koyduk krikonun altına bir tahta parçaası yerleştirdik, aracı kaldırdık, malum cant kapağını açtık, bir baktık ki hem borudan yapılma bijon anahtarı hemde bijon kafaları yalama olmuş, tekeri sökmenin imkanı yok. arkadaşlarımızın hiç birinde (farklı markalarda yaklaşık 8-10 araç vardı) dört kollu bijon anahtarlarından yoktu. sağolsun birinde çakmaklığa takılan kompresör varmış, hemen taktık tekeri şişirdik havada iken, yaklaşık 35 falan hava bastık. sonra hemen yola çıkıp yaklaşık 20 km yol gittim böylece tamirciye ulaşabildim.
    arkadaşlara:
    -bijon başlarını mutlaka kontrol etmelerini, varsa yalama olanları değiştirmelerini,
    -eğer borudan çevirme bijon anahtarınız varsa onu hemen çöpe atıp uygun dört kollulardan almalarını
    -çakmaklığa takılan yukarıda bahsettiğim kompresörden edinmelerini (bana koçtaş'ta 50-60tl olduğunu söylemişlerdi, hepsi buradada 12-14tl gibi fiyatlara gördüm -ben mutlaka alacağım-)
    -arabayı piknik için falan dağa bayıra gittiklerinde benim gibi saçma sapan yerlere park etmemelerini (çamurdu ve birde üzerine meyilli)
    ---şiddetle tavsiye ederim
    ---kazasız belasız sürüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: abkaya

bu hafta sonu benimde tekerim patlamış, başarısızlıkla biten ön teker sökme girişimimiz sırasında bijon anahtarının ince ucunu kullanarak biraz zorlayıp o kapağı açabildik. yani biraz zorlamak gerekiyor zaten.
    bu arada ben arabayı alalı yaklaşık 6 ay oldu. ikinci kez tekerim patladı birincide çivi girmişti, tamirciye yakındık hemen halledildi fakat bu kez resmen dağ başında, sabah bir kalktık teker gitmiş, cant toprağa batmış, arabayıda meyilli bir yere durdurmuştum geceden, ön tekere arka tekere taş koyduk krikonun altına bir tahta parçaası yerleştirdik, aracı kaldırdık, malum cant kapağını açtık, bir baktık ki hem borudan yapılma bijon anahtarı hemde bijon kafaları yalama olmuş, tekeri sökmenin imkanı yok. arkadaşlarımızın hiç birinde (farklı markalarda yaklaşık 8-10 araç vardı) dört kollu bijon anahtarlarından yoktu. sağolsun birinde çakmaklığa takılan kompresör varmış, hemen taktık tekeri şişirdik havada iken, yaklaşık 35 falan hava bastık. sonra hemen yola çıkıp yaklaşık 20 km yol gittim böylece tamirciye ulaşabildim.
    arkadaşlara:
    -bijon başlarını mutlaka kontrol etmelerini, varsa yalama olanları değiştirmelerini,
    -eğer borudan çevirme bijon anahtarınız varsa onu hemen çöpe atıp uygun dört kollulardan almalarını
    -çakmaklığa takılan yukarıda bahsettiğim kompresörden edinmelerini (bana koçtaş'ta 50-60tl olduğunu söylemişlerdi, hepsi buradada 12-14tl gibi fiyatlara gördüm -ben mutlaka alacağım-)
    -arabayı piknik için falan dağa bayıra gittiklerinde benim gibi saçma sapan yerlere park etmemelerini (çamurdu ve birde üzerine meyilli)
    ---şiddetle tavsiye ederim
    ---kazasız belasız sürüşler...

Geçmiş olsun, haklısın gerçekten ben de alalı 2 ay oldu ama Allah'a şükür başıma böyle bir şey henüz gelmedi ama tabiiki gelebilir hazırlıklı olmak lazım bende de henüz hava pompası vb. yok ama ben daha bahsettiğim gibi bijon kapağını sökemedim bir işaret yeri felan mı var oraya denk getirip mi açmak gerekiyor zorlayınca bizim ki kırılacak gibi oldu bende belki bir kolay yolu vardır kırılır mırılır diye çok fazla zorlamadım var mı kırılmadan kolay açma yolu yoksa zorlamak mı gerekiyor çıkana kadar? ne olur ne olmaz arabayı tanımaya çalışıyorum bahsettiğin gibi bir şey başımıza geldiğinde kalmayalım çaresiz bir başına:::((((

• quote:

Arkadaşlar bu bijonların gizlendiği kapak nasıl açılıyor sağa sola dönüyor ama açılmıyor zorlayınca kırılacak gibi geldi bunu açmanın kolay yolunu bilen var mı kitapçıkta açmak için konulan kertiden dışarı doğru ittirin diyor ama biraz zorlasam kırılacak gibi geldi bende fazla zorlamadım...

Eklediğin resimde kapağın sibob hizasına gelen yerde ufak bir kertik var.Bijon anahtarının arkası ile veya düz tornovida ile ordan kanırtarak açacaksın.
    Biraz zorlaman gerekiyor ama korkma kırılmıyor.

Taban döşemesi, parçaçıda hazır taban döşemesi olarak satılıyor ordan alıp döşemeciye yaptırabilirsin veya döşemeci kendisi değiştirir. 150-200tl. civarında masrafı olur sanırım.

• 45.remurat 1.6 I 2004 LPG

Güncel FUSIONCULAR
    KATILIM_PAYLAŞIM

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu bijonların gizlendiği kapak nasıl açılıyor sağa sola dönüyor ama açılmıyor zorlayınca kırılacak gibi geldi bunu açmanın kolay yolunu bilen var mı kitapçıkta açmak için konulan kertiden dışarı doğru ittirin diyor ama biraz zorlasam kırılacak gibi geldi bende fazla zorlamadım...

Eklediğin resimde kapağın sibob hizasına gelen yerde ufak bir kertik var.Bijon anahtarının arkası ile veya düz tornovida ile ordan kanırtarak açacaksın.
    Biraz zorlaman gerekiyor ama korkma kırılmıyor.

Taban döşemesi, parçaçıda hazır taban döşemesi olarak satılıyor ordan alıp döşemeciye yaptırabilirsin veya döşemeci kendisi değiştirir. 150-200tl. civarında masrafı olur sanırım.

Teşekkür ederim cevabın için, taban döşemesi fusion için özel olarak mı satılıyor? yedek parçacılarda mı olur? bütün olarak mı yoksa sadece arka olarak da satılıyor mu? yerleştirirken koltukları vb. sökmek gerekir mi acaba kendim alıp halledebilir miyim? hiç böyle bir işlem yapan arkadaş var mı? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

• Taban halısı fusion için özel olarak satılıyor olması lazım. Ford parçası satanlara sor veya internetten de araştırabilirsin.
    Taban halısını yerleştirebilmen için koltukları ve el frenin olduğu konsolu sökmen gerekir. Elin yatkınsa rahatlıkla yapabilirsin.
    Hatta sökmüşken halınan altına ses izolasyon malzemeside koyabilirsen iyi olur.
    Bir döşemeciyle konuş fiyat al, sana daha iyi yardımcı olabilir.
  • quote:

Taban halısı fusion için özel olarak satılıyor olması lazım. Ford parçası satanlara sor veya internetten de araştırabilirsin.
    Taban halısını yerleştirebilmen için koltukları ve el frenin olduğu konsolu sökmen gerekir. Elin yatkınsa rahatlıkla yapabilirsin.
    Hatta sökmüşken halınan altına ses izolasyon malzemeside koyabilirsen iyi olur.
    Bir döşemeciyle konuş fiyat al, sana daha iyi yardımcı olabilir.

İnternetten araştırma yaptım ama bulamadım dediğin gibi sanayiye gittiğimizde bir döşemeyciyle konuşmak lazım ben belki akternatif bir çözüm belki bulabilirim yada ön bilgim olur diye sizlerin görüşlerini almak istedim ilginize teşekkür ederim...
  • quote:

İnternetten araştırma yaptım ama bulamadım dediğin gibi sanayiye gittiğimizde bir döşemeyciyle konuşmak lazım ben belki akternatif bir çözüm belki bulabilirim yada ön bilgim olur diye sizlerin görüşlerini almak istedim ilginize teşekkür ederim...

Bir arkadaşım clio aracı için taban halısı almıştı 80 tl.ye 50 tl. de işçilik verip toplam 130 tl. masrafı olmuştu.
  • quote:

quote:

Bir arkadaşım clio aracı için taban halısı almıştı 80 tl.ye 50 tl. de işçilik verip toplam 130 tl. masrafı olmuştu.

Arkadaşınız taban halısını oto parçacıdan mı? internetten mi? yoksa döşemeciden mi aldı acaba? memnun kaldı mı acaba? benim bir korkum da kaş yapayım derken göz çıkarmak daha kötü yapmasınlar da...

• quote:

Arkadaşınız taban halısını oto parçacıdan mı? internetten mi? yoksa döşemeciden mi aldı acaba? memnun kaldı mı acaba? benim bir korkum da kaş yapayım derken göz çıkarmak daha kötü yapmasınlar da...

Döşemeci kendisi almıştı.Çok ta güzel oldu, aracın havası değişti birden.Zaten halı otonun tabanına göre yapılmış, koltuklara el frenine denk gelen yerleri falan kesik olarak geliyor birebir uyuyor.
    Sanırım fusion içinde hazırı vardır.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.