Şimdi Ara

Ford Focus vs Honda Civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce 2015 Benzin + Lpg Ford Focus Titanium Sedan Otomatik mi ? Yoksa 2015 Benzin + Lpg Honda Civic Sedan Elegance Eco Otomatik mi ?

• civic, focus ile kıyaslanmayacak kadar kötü bir arabadır. o paraya alabileceğiniz benzin+lpg kombinasyonuna sahip en konforlu ve kaliteli araba focus, üstelik mükemmel sürüş dinamiklerine sahip. Ben sıfır aldığım aracımı lpg ile kullanıyorum her sorunuzu cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 16 Eylül 2015; 20:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

civic focus ile kıyaslanmayacak kadar kötü bir araba ve o paraya alabileceğiniz benzin+lpg kombinasyonuna sahip en konforlu ve kaliteli araba üstelik mükemmel sürüş dinamikleri. Ben sıfır aldığım aracımı lpg ile kullanıyorum her sorunuzu cevaplarım.

bir yazıda anca bu kadar anlatım bozukluğu olabilirdi , tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 16 Eylül 2015; 19:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Bende 0 düşünüyorum . Ve forda daha yakınım ama Otomatik dizele param yetmiyor . Dizel manuel mi , Benzin Lpg otomatik mi kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

Bende 0 düşünüyorum . Ve forda daha yakınım ama Otomatik dizele param yetmiyor . Dizel manuel mi , Benzin Lpg otomatik mi kararsızım

Benim aracım manuel, dizel otomatiğe bütçem yetmediği için mecburen aracımı dizel manuelle değiştireceğim.
    Otomatik şart değilse dizel bence çünkü güçlü motorla tadı daha fazla çıkıyor focusun.
  • Bence focus,daha az yakar,daha çok kaçar,malzeme kalitesi daha iyi,daha sessiz,sürüş keyfi daha iyi

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Şart değil tabikide gönül istiyor işte :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 vs Honda City
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serdardespp S kullanıcısına yanıt
    270 tork yerine 159 tork yeterliyse benzin+lpg otomatik neden olmasın? Ben 14-15 kuruş yakıyorum işe gidip gelirken şehir içinde.
    Şanzıman cvt şanzımana göre daha iyi ve konforludur. Yokuşlarda cvt motoru bağırtır ve konfor seviyesi düşer motor sesinden dolayı, zaten yalıtım zayıf civicte ve corola da.
  • quote:

civic, focus ile kıyaslanmayacak kadar kötü bir arabadır. o paraya alabileceğiniz benzin+lpg kombinasyonuna sahip en konforlu ve kaliteli araba focus, üstelik mükemmel sürüş dinamiklerine sahip. Ben sıfır aldığım aracımı lpg ile kullanıyorum her sorunuzu cevaplayabilirim.

• Eleştiri yerine görüş bildirirseniz daha çok yardımcı olursunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Bence focus,daha az yakar,daha çok kaçar,malzeme kalitesi daha iyi,daha sessiz,sürüş keyfi daha iyi

Benzinli focus nasıl benzinli civic'ten daha az yakıp daha çok kaçıyor anlatır mısınız?
  • quote:

Eleştiri yerine görüş bildirirseniz daha çok yardımcı olursunuz .

Pardon ama ne bekliyorsunuz ki bende civic var memnunum focusu olan adamda elbet mutludur burda senin gidip 2 aracıda test edip karar vermen gerekir, al çok istiyorsan da

Civic Artıları

- İç mekan bariz daha geniş
    - Yüzde yüz LPG uyumu
    - Dijital gösterge seviyorsan mükemmel iç mekan
    - Sorunsuz ömürlük motor ve şanzuman
    - Xenon , sunroof , koltuk ısıtma
    - Sınıfının mazda 3 ile beraber tam puan güvenlik alan araç.

Focus artıları
    - Yol sesi
    - İç mekan kalitesi
    - Yol tutuş

Yakıt ikisindede aynıdır ama benzine daha elverişlidir honda gibi uyum sağlamaz seçim senin göreceli tip konusuna girmedim. Focusu bilmediğimden bahsetmeyeceğim ama Civicte benzin ile şehir içi 9-9.5 arası yakarsın LPG varsa 10.-10.5 arasıda lpg yakarsın, ortalama 2.10 TL den gaz alırdan hesap ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 16 Eylül 2015; 20:41:55 >

• Civic

• Benzinli motor + lpg uyumu + otomatik sanziman. Cevap gayet acik degil mi?

Eksi verenler bir zahmet aciklasin. Oyle tiklayip kacmak yok Aksini iddia eden gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Eylül 2015; 23:45:28 >
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Tabiki gidecem beklediğim hangi arabayı almam gerektiği değil . Beklediğim tam olarakta bu kişisel tercihler , öneriler, artılar, eksiler . Çoğunluk hangisini neden tercih ederdi . Yoksa bu Araç tercih, kıyaslama bölümü boşa açılmış demektir kapatsınlar gitsin . Fikrini paylaştığın için teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

civic, focus ile kıyaslanmayacak kadar kötü bir arabadır. o paraya alabileceğiniz benzin+lpg kombinasyonuna sahip en konforlu ve kaliteli araba focus, üstelik mükemmel sürüş dinamiklerine sahip. Ben sıfır aldığım aracımı lpg ile kullanıyorum her sorunuzu cevaplayabilirim.

Senin de kullanicisi oldugun Civic in Focus kadar kaliteli olmadigini soyledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Ötv indirimli alacağım için 5 sene satamıcam mesela ford focus titanium dizel manuelle Honda Civic Elegance Otomatik aynı fiyat 5 sene satamıcagım için çok değer kaybetmemesi adına 2010 model fiyatlarına bakıyorum . Focus 35-45 arası Civis 45-55 arası . Bu konu hakkında bilgilendirecek var mı ?
  • Cıvıc
  • quote:

Ben Ötv indirimli alacağım için 5 sene satamıcam mesela ford focus titanium dizel manuelle Honda Civic Elegance Otomatik aynı fiyat 5 sene satamıcagım için çok değer kaybetmemesi adına 2010 model fiyatlarına bakıyorum . Focus 35-45 arası Civis 45-55 arası . Bu konu hakkında bilgilendirecek var mı ?

Brn 2013 ocakta 49.000 e aldığım 2012 civic otm elegance aracı şuan 57.000 e alıcısı var

• Boşuna şu meşhur reklam yok. İkisini de dene tarafını seç.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.