Şimdi Ara

ford focus tcdi 2006 model;1gun vaktim var.Acill!!yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford focus 1.6,trend tcdi,2006 model,120 bin kmde;ikinci sahibinden 31 bin tlye satilik.Arabayi bir yakinim gidip gordu.Anlattigina gore tamponda hafif cizikler,arka iki kapida anahtar cizigi kucuk ve on sol kapidada fitilin oldugu yer neydi adini simdi unuttum kaldirima hafif tiklanmis disardan fark edilmiyormus.(200 liraya sanayide cozulebilecek sorunlarmis).Onun harici aracin ici piril pirilmis,motoru orjinal 120 binde ve her turlu bakimi yeni yapilmis.Ayrica hem kis hemde yaz lastiklerini vericek arabanin sahibi.Sizce arkadaslar bu gunki piyasada bu arabaya 31 bin tl verilir mi?Trend paket oldugu icin cikmazda kaldim ama bir dahada bu kadar temiz kmde focus bulamam diye korkuyorum.Sizce ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli kardeşim paran elinde olduğu sürece her zaman araba bulursun.

Trend paketlerin bazıları kapı kolları bir plastik çok itici oluyor. Donanım seni tatmin ediyorsa bence alabilirsin.
    Lakin temiz araba bulmak da zor ve temiz arabayı her zaman satarsın.

Ezcümle ben her zaman arabada yüksek donanım ararım. Bu modeli kullanan arkadaşlar da daha güzel bilgiler verirler sanıyorum.

• 2009 yılından beri bu arabayı kullanıyorum çok güzel bir araç eğer ağır hasarlı kazası yoksa ivmelenmesi vs. iyiyse alınabilir . Enjektör , turboya iyice baktirin .

• Orjinal km ve bakimliysa güzel arabadir , yalniz ;

Motor 110 hp olan mi ?

Trend bomboş araba , 4 teker arti direksiyon baska da bisey yok.

Ben 2 sene once 2009 cok daha donanimli ve temizini 28.5a vermistim , piyasa o kadar mi uçtu

• 2011 titanyum lpg 35 bin liraya almıştık vay be paraya bak arkadaş 1.5 sene de neler değişmiş
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Bomboş derken?

Klima, 4 Hava yastığı, abs, elektrikli aynalar, elektrikli 4 cam hemde hepsi tek tuş özellikli, katlanır arka koltuklar falan donanım değil midir?
    Orta kolçak yok diye bu kadar boş saymamak gerek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Bomboş derken?

Klima, 4 Hava yastığı, abs, elektrikli aynalar, elektrikli 4 cam hemde hepsi tek tuş özellikli, katlanır arka koltuklar falan donanım değil midir?
    Orta kolçak yok diye bu kadar boş saymamak gerek bence.

Hava yastığı 2 tane bildiğim , jantlar bile kapaklı

30 bin verilen arabada klimayi absyi donanimdan sayanla tartismam bile

Kolay gelsin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    4 tane ben saydım.
    Donanımdan saymayıp ta neyden sayalım! Arka cam çevirmeli araçlarda görüyoruz o paralara!
    Ha konuşmak zorunda değilsin, ben fikrimi söyledim. Beğenen beğenir beğenmeyene de zorla beğendirmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.