Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
956.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c220 cdi. freni gazı direksiyonu böyle mi güzel olur. Dozajlamaları süper
  • arkadaşlar 2009 model focusumun her nedense kapılardaki plastik aksamlardan acayip esneme yani gıcırtı sesleri geliyor,özellikle arabayı garajdan çıkarıp güneşli havaya çıktığımda.plastik aksamın esneme sesimi bu acaba?dpğrumu tahmin ediyorum?
  • Servise gidince kapı fitillerini spreyle temizletin,kapılarınızda sorun yoksa oldukca etkili olacaktır.
  • pazartesi günü nasıl becerdysem 2009 model focusumu kapalı otoparktan çıkarken sol aynayı kolona taktırdım ve farketmede geç kalınca ayna komple kırıldı dağıldı ve sol ön kapı bir karış kadar 6-7 çizik şeklinde derince çizildi ve hafif ama çok çok hafifgöçtü.kaskom var ak sigortadan aradım anlaşmalı ustalarına yolladı beni sanayide 7 civarı bi fiyat çıkardılar kaskomdan kaşrlılatçam en fazla 300 tlye falan yansırmış benim kaskoma öle deiler kaskodan.forda gittim prası 900 950 tl çıkardı.bir ayna komple nekadarki,az bi boya ile ayna 800 900 tl tutabiliyo ya,bana çok geldi açıkçası
  • ben 400 felan biliyordum 2 yıl önce için belki artmıştır.
  • bugün makyajlı kasa bir focus sedan gördüm, 34 fa 9092 plaka, içine baktığımda konsolunda ekran vardı, baya bildiğiniz orjinal ekran tv yada navigasyon için.. opsiyonel olarak bile yok sanıyordum bu ekranı türkiyede
  • Alıyorsun takıyorsun hocam
  • yan sanayi mi yoksa orjinal mi ekran?
  • yan sanayi de alabilirsiniz Ford'la görüşüp orjinal de taktırabilirsiniz..paranıza bağlı
  • Altunizade Gold'da Necvox'lar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

yan sanayi de alabilirsiniz Ford'la görüşüp orjinal de taktırabilirsiniz..paranıza bağlı

elinizde fotosu var mı acaba ekranın? navigasyon ve tv var değil mi ekranda?
  • @maestro_34

Senin gördüğün cihaz aşağıdaki gibiyse Blaupunkt'un Ford için özel üretimi Ford Travelpilot NX modeli diye geçiyor. Mondeo ve Focus ailesi için ayrı ayrı iki modeli mevcut. Bir arakdaşımız Ford Kuga'ya uyguladı problemsiz tak çalıştır oldu. Tüm özellikleri çalıştı. direksiyon kumandası dahil.

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 30 Nisan 2010; 14:44:59 >
  • Çok hoş Çok güzel olmuş..Kuga böyle daha da süper olur ellerine sağlık
  • foto için tşk ederim, yalnız ekran bu değildi. çerçevesi gümüştü ve ekranı daha küçüktü.. araç aynı yerde park edili duruyorsa fotosunu çeker eklerim
  • o farklıdır zaten
  • Herkese selam uzuuuuuun bir aradan sonra...

Geçen hafta şans eseri komutanımla (Karaşahin) karşılaşınca yolda, kendimi suçlu hissettim foruma girmiyorum diye...

Yine ay sonu ve fena yoğun durumdayım... Karakızın menüsküs problemi var son zamanlarda... Detayı daha sonra anlatıp danışırım sizlere de...

Kendinize iyi bakın hepiniz...
  • focusClub
  • herkeze selam.ya bu focusumun plakasını sabitletmek istedim sanayiye gittim adamlar anca silikon ile yapışırma olur diyorlar,yapıştırırsakta çıkmaz diyorlar,ama plakanın boyaları dökülmekte her nedense,ilk aldığımda tabelacıya her ne kadar sıfır gibi boyatmış olsamda parça parça dükülmeye başladı.plakalık çok ses yapıyo özellikle bagajı açıp kaparken çok sallanıyo.plakalığı çkartıp sadece plakayı sabitlemek niyetindeyim,bu konuyla ilgili fikri olan?birde bizim focuslara on ızgaraya krom çerçeve takılabilirmi serviste,arka bagajdada krom çıta yok benim.birde cam kenarlarına istiyorum ama mümkün olurmu acaba?teşekkürler
  • hepsi mümkün.

plakayıda yapıştırmak istemiyorsanız önce plakalın altına sünger koyun (ki normalde küçük bir sünger ki ford koyardı önceleri sonrada güzelce vida yerinden vidalayın. BU arada yeni ir uygulmayla artık plakalar arçtan sökülmeyeck diye biliyorum :) yani slikonlasanızda araç satılırken plaka üstünde kalıyormuş :D
  • Herkese Selamlar;

Sizlerin de malumu.. Çok uzun süredir foruma girmiyordum... Beni merak eden var mıdır bilmiyorum ama aşağıya kısaca özetle yazayım durumumu:

a) Çalıştığım firma genel merkezini istanbul a taşımıştı. Bu zaten geçen seneki mevzu idi. Bende gidip gelmiştim. Ama artık kesinlikle görev yerimin istanbul olmasında diretilince önüme ya istanbul a gitme ya da gitme seçenekleri çıktı. Bende gitmeyi tercih ettim. Böylece 6 Şubat itibari ile yaklaşık 8 yıldır muhasebe müdürlüğünü yaptığım firmadan ayrılmış oldum.

b) Ne yapacaz filan derken ofis aramaya koyulduk. Bir hafta içinde ofisi kiraladık. Artık muhasebe ve mali müşavirlik bürosu sahibiyim.

c) 2009 siyah sedan focusumdan üzülerek ayrılmak durumunda kaldım. Malum işyeri, mobilya ve bir müddet yetecek düzeyde para ihtiyacı için. Umarım girmiş olduğum bu yolda Allah beni utandırmaz.

d) Serbest Meslek Sahibi olmanın ve yeni olmanın da etkisiyle baya bi iletişim halinde olmamız gerekti. Sanal da olsa bi yoğunluk yaşandı.

e) Arabasız tabiki olmaz. 90 Model klimalı mitsubishi galant oto.vit. aldım. Geçici olarak inşallah. Bu arada aldığım ilk ve son otomatik vites araba olacak.

f) Focus 3 ün önümüzdeki sene sonuna doğru geleceğini okudum. Bu doğruysa çok sevindim. Çünkü ben F2.5 da ısrarlıyım. O zamana kadar Allah ın izniyle işleri yoluna koyup yeniden focus almayı düşünüyorum. Tabi başka bi araba gönlümü çelmezse.

g) Focus dan ayrıldım ancak topiği izlemeye devam edeceğim. Çünkü çok şeyi burdan öğrendim.

fazla mı yazdım ne... benden şimdilik bu kadar... herkese selam ve sevgilerimle,

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.