Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Quiver

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır focus 1 (2000 Model) sedan araç kullandıktan sonra nihayet dün aracımı yeni focus hb benzinli titanium X paketi ile değiştirdim. Aracımı dün teslim aldım. Focus zaten severek kullandığım bir araçtı, şimdi dahada hoşuma gitti. Kullanmak müthiş keyifli. Fiyat soran arkadaşlar için Titanium X paket dahil (benzinli HB) 40500 YTL ye mal oldu. Fiyatların yükseleceği yönünde söylentiler var bilginiz olsun.

Hepinize iyi sürüşler.

2008 Ford Focus Titanium X HB - Bordo

sende benim gibisin..bende 1999 HB vardı... şimdi Titanium Tİ-VCT HB aldım :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

arkadaslar bişey soracam 1.6 dizel focuslarda otomatik veya triptonik vites seçeneği var mı?

MAKYAJSIZ OLANLARDA VARDI, ŞİMDİ YOK AMA GELİCEK

ne zaman gelecek bilen var mı?

bir de şu fiyatlar ne zaman düşecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Arkadaşlar bayilerin verdiği son fiyatlar nedir araçlar hakkında?

Trend+SP: 40500 YTL

Mesela bunu 39000 YTL'ye bırakırlar mı?

İyi bir pazarlıkla 38.000 ytl gibi bir fiyata alabilirsin bence :)
  • quiver aracın hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim focusluydun yeni focuslandın he:))bordo guzel yakısmıstır araca resimleri bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quiver

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır focus 1 (2000 Model) sedan araç kullandıktan sonra nihayet dün aracımı yeni focus hb benzinli titanium X paketi ile değiştirdim. Aracımı dün teslim aldım. Focus zaten severek kullandığım bir araçtı, şimdi dahada hoşuma gitti. Kullanmak müthiş keyifli. Fiyat soran arkadaşlar için Titanium X paket dahil (benzinli HB) 40500 YTL ye mal oldu. Fiyatların yükseleceği yönünde söylentiler var bilginiz olsun.

Hepinize iyi sürüşler.

aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. titaniumla titanium x arasında jant farkı varmı
  • jantlar aynııııı
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar, allah hepimize kazasız sürüşler göstersin saolun.
    Aracın resimlerini en kısa zamanda çekicem, malum yağmur göz açtırmadı birkaç gündür.
    Titanium X pakette ;
    AFL ( Sürüşe duyarlı farlar - Halojen)
    Parçalı deri koltuk,
    Sunroof
    Park sensörü
    Ledli arka stoplar var

Led stoplar gerçekten çok şık duruyo.
    Renk tercihim bordo veya avalon griydi, bayide bordo olunca kaçırmadım. Yoksa mayıs başına sıra veriyorlar ve fiyat artışından etkilenirsiniz diyorlar. Ama iki renk tercihimden birinin bayide olması şans oldu gerçekten.
    2000 model aracımla 8 senede 55000 Km yapan biri olarak dizel tercih etmedim.

İyi sürüşler.

• Evet yeni focus'cular 3 olduk. 1 haftadır Titanium HB Siyah benzinli aracımı kullanıyorum çok memnunum. Daha önce 2001 ambiente sedanım vardı onu da çok severdim. Bu arada Focus II ghia hatchback diesel ve focus II sedan ghia diesel otomatik de kullandım (birader ve hanımın arabaları). Focus kalitesini ispatlamış ve bu segmentte en iyi araç bence...

ben de eski arabamı 2006 da 32000 km de sattığım için benzinli aldım. yeni generasyon benzinli aracı ilk defa kullanıyorum ama performans için şu kadarını söyleyeyim fiyatları aynı olsaydı diesel ini alırdım çok daha iyi çekiyor ve toparlıyor.

herkese kazasız belasız günler
  • bende iki arada derede kaldım

focus hb dizel ile bravo 105 dizel arasında kaldım

focus gelecek sene kasa değiştirecek ama bravo daha yeni çıktı 2012 ye kadarda değişiklik yapmazlar.

her ikisini de sürdüm Performans olarak ikisi de birbirine yakın pek fark göremedim .

iç işcilik kıyasladığımda bariz farklar yok.

fiat bu sefer kendini aşmış. iç dizayn ile dış dizayn iyi

focusunda önü çok güzel ama arkası güzel değil . ama içi güzel

ama kısa süre sonra değişecek olması değerini kaybettirecek.

şu an çok kararsızım .

birde ford da koç indirimi var fiat bravoda yok

bilmiyorum
  • Çıkan bu kasa makyajlı focus2,
    Focus3 olarak çıkarılması planlanan araç aşağıda resimlerini eklediğim araçtır.
    Lakin Focus3 sanıldığı gibi önümüzdeki yıl değil, 2010 Ağustosunda çıkacak ve 2011 model olacak diye biliyorum

Resimler consept araca aittir.

Saygılar

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

• focus 3 güzele benziyor henüz erken ileride bu resim daha da netleşir dayanabilirseniz 2011 bekleyin
  • Beklemenin sonu yok, onu bekleyelim derken başka bir aracın consept resimlerini görüyoruz bu sefer ona hasta oluyoruz, dur onuda bekleyelim falan derken seneler geçiyor,

Elbette otomobil üreticileri her üretilen kasanın bir üst versiyonunu daha güzel, daha alımlı yapıyorlar.

Ben şu an aldığım aracı almadan önce focus2 nin eski versiyonunu alacaktım, sonra makyajlı kasanın resimleri internette dolaşmaya başladı, hadi bekleyelim bunu alalım dedik, sizinle paylaştığım resim şu anki aracımı henüz almadan önce elime geçti, şimdi deseydimki ya buda güzel olmuş 2011 i bekleyeyim :) araç sahibi olamayacaktık.

Diyeceğim bu işin sonu yok.

Herkese sevgiler.
  • şunu merak ediyormm....Led stoplar BAYİ'lerde varmıdır acaba...gelmişmidr parça olrak...bilen varmı ??? ben değiştirmek isityrm..benimkilerle... :))
  • Led stoplar için yetkili servislere telefon açıp sorabilirsin.
    En kötü ihtimalle yurtdışına sipariş yazısı geçiyorlardır, en fazla 3-4 hafta belki daha erken sürede getirtmiş olurlar.
  • titaniumda deri koltuklar ve led stoplar standartmI???
  • dediklerin titanium x paketinde var...
  • Parçalı deri döşeme ve led stoplar sadece titanium X paketinde var.

Led stopların fiyatını en iyi ve net olarak yetkili servis verecektir, ne desek boş.

Ancak led stoplar aracın havasını değiştiriyor, bu gerçek. :)
  • Arkadaşlar...

Yeni Focus alanlar fiyatlarını yada bayilerden aldıkları fiyatları yazarlarsa alacak olanlar için çok yararlı olur diye düşünüyorum. Benim Zonguldak tan aldığım fiyat liste fiyatlarından çok farklı değildi. Sadece 15.000 ytl ye 12 ay çok uygun taksitlendirme var.

Saygılar...
  • Bu arada ön konsolda kullanılan yumuşak malzemenin kapılarda kullanılmaması şaşırtıcı. Yol bilgisayarı ekranı biraz küçük. Test sürüşü yapamadım. Aracın dışardan görünüşü güven verici.
  • Benim aldığım araç, HB Benzinli Titanium X , 40500 YTL ye mal oldu.

Liste fiyatı; 38500 + 4000 YTL X paket = 42500 liste fiyatı üzerinden.

Yol bilgisayarı ekranı ve gösterge paneli bence tatmin edici, oldukça şık duruyor.
    X paketteki parçalı deri koltuk olayı aracı daha spor gösteriyor.
    Ön taraf daha agresif görünüyor.
    Arka led stoplar hoş olmuş.
    X paketle gelen +1 yıl ek garanti.
    Sürüş keyfini zaten tüm focus kullanıcıları bilir :) , Yol tutuş mükemmel.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.