Bildirim
Ford focus anahtar açılma bilgisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şüpheleniyorum.servisten gidip bunun dökümünü alma şansım var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
km ye bakmanız daha kolay olacaktır bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK
km ye bakmanız daha kolay olacaktır bence
sağ kulağı sol eli bacak arasından geçirip tutmaktan daha pratik yöntem. -
Sanırım baba değil oğlu yazdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
Sanırım baba değil oğlu yazdı.
+1 -
Servisin size bunu soyleme sansi yok. Boyle bir supheniz varsa aracin kilometresini not alin.
Eger mesaji ogul yaziyorsa: Panpa merak etme baban anlayamaz :D Kilometre teline bir operasyon yap devam :D
Şaka herhalde.
Anahtarların ikisine de sahip çıkarsan Öztürk abi gibi kontrol sende, kafan rahat olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK
km ye bakmanız daha kolay olacaktır bence
+1 kesin cozum :)
yav boşver hocam. artık 16-17-18(ehliyet sahibi olmayan) gençler ehliyeti olan adamlardan daha iyi kullanıyormuş ya. kesin senin çocukta öyledir. merak etme sen kaza yapsan o kaza yapmaz sonuçta senden daha iyi kullanıyor tek kusuru ehliyeti yok aman ehliyetinde ne önemi var ki zaten. altı üstü plastik birşey yani. -
benim derdim kilometre dışında yedek anahtarlav açıp açmadığı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
MERHABA,
aracımın anahtarının pilini değiştiricem nasıl açıldığı konusunda yARDIMCI OLURMUSUNUZ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X