Bildirim
Ford Focus'a Karar Kıldık.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güzel bir araca sahip oldunuz Titanium olsa idi daha keyifli olurdu. Ben 2 hafta önce Titanium Powershift 52.400 fiyat aldım.
Keyifli , kazasız belasız güzel günlerde kullanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: TürkogluTürk
Güzel bir araca sahip oldunuz Titanium olsa idi daha keyifli olurdu. Ben 2 hafta önce Titanium Powershift 52.400 fiyat aldım.
Keyifli , kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
teşekkür ederim hocam
bugün hyundai'ye gittik .
accent blue mode plus modelini 47 bine bıraktılar(hyundai sayfasında peşin indirimli fiyatı 50 bin tl)
Hyundai accent blue düşünüyorduk .
test sürüşü yaptık araç 128 beygir iyi hoş ama çin malına benziyor
cam açma düğmeleri felan çok dandik yapmışlar
burada bir tane abi 2013 en full olan focus almış çok memnun araçta kapalı mavi renk harika duruyor
alman malından şaşma dedi bize .
bizde zaten focus düşünüyorduk
Tabi ki gönül ister titanium ama dizel alacağımız için titaniumlar bizi aşıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Kasım 2013; 18:38:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
teşekkür ederim hocam
accent blue mode plus modelini 47 bine bıraktılar(hyundai sayfasında peşin indirimli fiyatı 50 bin tl)
burada bir tane abi 2013 en full olan focus almış çok memnun araçta kapalı mavi renk harika duruyor
Tabi ki gönül ister titanium ama dizel alacağımız için titaniumlar bizi aşıyor :)
Anladım , yine de iyi tabii pişman etmeyecektir. Yalıtımı v.s önceki focuslara göre çok daha iyi ve kaliteli bir araç , Accent Blue bende inceledim fakat tasarım hoşuma gitmedi. Focus gayet yakışıklı araç.
-
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim hocam
Anladım , yine de iyi tabii pişman etmeyecektir. Yalıtımı v.s önceki focuslara göre çok daha iyi ve kaliteli bir araç , Accent Blue bende inceledim fakat tasarım hoşuma gitmedi. Focus gayet yakışıklı araç.
evet ağır araba yol tutuşu güzel diyorlar .Daha test etmedik.Ama 50 bin bütçe ile aklımızdaki modelleri tek tek eledik geriye focus kaldı.
Size de Allah kaza bela vermesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Kasım 2013; 18:43:47 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim hocam
evet ağır araba yol tutuşu güzel diyorlar .Daha test etmedik.Ama 50 bin bütçe ile aklımızdaki modelleri tek tek eledik geriye focus kaldı.
Size de Allah kaza bela vermesin
Yol tutuşu iyidir , Amin cümlemize.
-
ford amerikan malı değilmi -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem AÇIKGÖZ
ford amerikan malı değilmi
almanya'da üretiliyor .
Amerikan heralde bende tam bilmiyorum -
quote:
yaklaşık 2-3 haftalık bir araştırma sonucu 50 bin TL bütçemiz ile
Babam 2013 model ford focus trend x modeline karar verdi .
hakkımızda hayırlısı olsun
Muhteşem bir seçim yapmışsınız Iyi günlerde güle güle kullanın.. Birazdan buraya arabayi kötülemek için çocuklar dolușabilir kaale almayın derim, çok güzel bir araç aldınız Allah kazadan beladan korusun sizleri..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ford bildiğimiz amerikan değil mi ? Nerden çıktı alman malı şimdi? ben mi yanlış biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
quote:
Muhteşem bir seçim yapmışsınız Iyi günlerde güle güle kullanın.. Birazdan buraya arabayi kötülemek için çocuklar dolușabilir kaale almayın derim, çok güzel bir araç aldınız Allah kazadan beladan korusun sizleri..
çok sağolun hocam
ama burada ki beni uyaran arkadaşlara teşekkür ediyorum linea alacaktık az daha
2.elde fiyatıları çok düşer dediler bizde vazgeçtik
Bugünde accent blue'yu test ettik babam beğenmedi.kalitesiz malzemeler dedi .
Ben her zaman focus diyordum.
atakentte ford otokoç'a bakacaktık birden bire yağmur bastırdı gidemedik.
şimdi 2.el ilanlara bakıyoruz düşük km bulursak alacağız Allah'ın izniyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: meRt.06
ford bildiğimiz amerikan değil mi ? Nerden çıktı alman malı şimdi? ben mi yanlış biliyorum.
orada yanlış telafuz ettim almanya'da üretildiğinden bahsediyordum .Amerikan malı ford -
doğru karar,hayırlı olsun -
Focus güzel araç. Eleştirenler de olacaktır. Ama kullanan biri olarak ben iyi tercih yaptığınız düşünüyorum.
Yalnız trend x pakette motor 95 ps diye biliyorum.
Onun yerine bütçe müsaitse tabii style 115 ps alsanız daha iyi olurdu.
Hayırlı olsun.. -
Hayırlı olsun, son derece mantıklı bir modelde karar kılmışsınız. Şu aralar benim gözümde de Focus var, zamanın ne göstereceğini bilemeyiz. -
iyi dilekleriniz için teşekkürlerimi sunarım abilerim
gönül isterki titanium alalım ama bütçe kısıtlı işte 50 bin tl
güzel km'de vuruğu değişeni olmayan bulursak alacağız. -
Yıllarca hizmet eder, memnun bırakır, yüz güldürür -
aynısını ben dicektim valla ford amerikan malı ve hakkınızda hayırlısı olsun bence güzel tercih arkadaşlarında dediği gibi titanium olsa daha iyi olurdu ancak buda iyi onu bulamayanlarda var mesela ben :) -
-
quote:
Güzel kardeşim, sana açtığın sayısız konuların ilkinde "Ford Focus" demiştim, bütçe yetersiz ise 2'nci el olsun demiştim. Bir sürü şey söylemiştin
Sonuç olarak karar verdiğiniz model doğru, kombinasyon yanlış. (Kendi görüşüm) Onu alacağınıza 2'nci el Titanium+Smart alın. Ben aldım, bir kaç husus dışında genel olarak memnunum. İlk aldığımda konu açmıştım, bu linki;
http://forum.donanimhaber.com/m_73057323/tm.htm
Babanın düşündüğü model çok boş, şirket aracı gibi. Uzun yıllar binecekseniz kesinlikle 2nci el. Yönlendirmelerim sayesinde Focus Titanium+Smart almalarına vesile olduğum üyeler oldu. Aklına takılan olursa sorarsın. Şimdiden hayırlısı..
Benzer içerikler
- motor blok çatlak belirtileri
- araba mazot kaçırıyor ne olur
- fluence paket sıralaması
- kloroform far temizleme
- 7g dct şanzıman
- dfsk e5 yorumlar
- kia sportage 2025
- hyundai fiyat listesi 2025
- dongfeng m-hero 917
- katı hal batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X