Şimdi Ara

FORD FOCUS 2009 DİJİTAL BİLGİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YOK..YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,2009 ford focus trend x arabamın dijital bilgi ekranı gidip geliyor.En son bugün görüntü gitti ekranda hiç bir şey görünmüyor.Kontağı aç kapa yaptım-sigortaları batırdım fakat gelmedi görüntü.Bu durum ile ilgili yardımcı olacak veya bu sıkıntıyı yaşamış olan varsa, yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler...



  • Bizdede makyajsız kasa 2008 modelden var. Ne tür bir arızaydı bilemiyorum ama araba çalışmıyordu bile. Tekleyip gitmediğini bile bilirim. İşinin ehli bir elektronik tamirciye göstermenizi tavsiye ederim. Bizim ilk gittiğimiz yer göstergeyle öyle bir oynamışki bütün lehim yerlerini bozmuş. En son yeniden gösterge almıştık komple.
  • Sabah arabaya bindiğimde göstergede hiçbir sıkıntı olmuyor.İşe gidip park ettikten sonra akşam arabaya bindiğimde grüntü olmadığını fark ettim.Yani araba güneşte ısındıktan sonra görüntü gidiyor gece soğuduğunda sabaha tekrar görüntü gelmiş oluyor.İki gündür takip ettim durum hep aynı.Bu durumla ilgili yorumu fikri olan neden ısınmayla alakalı olduğunu bilen varmıdır??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.