Şimdi Ara

Ford Focus 2 Otomatik Benzinli Nasıl bir araçtır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhdmr

    Hocam haklısınız. Bende sırf gitmediği için sattım zamanında. Sattıktan sonra 1.4 turbo Astra j aldim. Lakin buna rağmen focusu sattigima pişman oldum. Bir kaç ay tekrar focus ilanlarına baktım temiz bulamamıştım. Bulsam astrayi satıp focus alacaktım.



    Yakıtı kışın en yüksek 11.1 gördüm kış şartlarında. Yeni aracım Corolla ile aynı güzergahta 11.4 gördüm. Aslında yakıtı normal, sanırım siz baya devirli kullanmışsınız gitmiyor hissi nedeni ile.



    Bendeki hb idi ve kullanırken çok keyif aldım. Arıza hiç vermedi, şanzımanı sağlam bir araçtır.



    Arkadaş beğenmiş , bence bu piyasada fiyatı iyi(comfortlar a bile 45 isteniyor), x olması super, zamanında içinde kalmıştı titanium x değil diye. Bence alsın bileği araç.



    Konu sahibi arkadasa demem o ki bildiği araç, sürdüğü araç, x paket, subap sorunu yok(çelikle değiştigi için) alsın derim içine sinmis.



    Yalnız yanlış hatırlamıyorsam 45.000 de bir şanzıman yağı değişmeli, bir kez değişmişse kesinlikle değişmeli yoksa şanzımanı eline alırsın hocam. Bu şanzıman bozulmaz tek istisnası yağ değişimi yapılmaması. Yağ değişimi daha fazla gecikirse büyük sorunlar ortaya çıkar

    ben istanbul trafiğinde kullandım belkide yakıt ondan okadar yüksekti. aldığım 2. gün lpg taktırdım ama bana zevk vermedi. içine oturmak gerçekten çok keyifli sağı solu çok derli toplu ama gitmiyor.

    uzun yolda 120 üstüne çıkabilirseniz bu arada bu büyük başarı :) içerde fırtına esiyor

    bu araçta en son polonezköye gittim dönüşte qrkaya 3 kişi oturunca çekmemeye başladı vitesi manuel kullanmak zorunda kaldım araç 40ı geçmedi o gün dedim ki satıyorum seni güle güle :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Focus 2.5 bu arac makyajlı 2 fiyat icine sindiyde al lastikler madem yeni



    Ben sana sunu tavsiye ediyim 4 5 tane galericiyi ara böyle böyle bi aracim var de araci anlat kaça alirsiniz de piyasasini anlamiş olursunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUN

    Araç bu 2 diye biliyorum ben ?

    Ford Focus  2 Otomatik Benzinli Nasıl bir araçtır ?

    Hocam bu 2.5 oluyor işte. Yanş makyajlı 2 kasa. Ve gayet güzel araç bence. Şu anki aracımı almasaydım ben de trend x focus 1.6 otomatik alacaktım. Kısmet, araç temizse fiyatı uygun gibi. Yani piyasası o civarda zsten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.