Şimdi Ara

Ford Fiesta Flairciler buraya.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
31.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birçok kişinin ortak sorunu yakıt tüketiminin fazla olması. İyice soğuyorum bu arabadan. Tekrar Micra'ya döner gibiyim ya hayırlısı.
  • bende şu arabayı almayı düşünüyorum fiyatına ve klima olmamasına ne diyorsunuz merak ediyorum ilk arabam olacak ne yapmalı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-hasarsiz-boyasiz-temiz-fiesta-45183742/detay
  • Bende yıllardır 2001 flair var .Şu anda 330 kuruş yakıyor ki bu araba için gayet normal değer .1.25 motor her türlü zorlanıyor . 160 gibi bir değeri şehir içi dışı farketmez lpg ile bile yakalayamazsınız...
  • ben altı aydır kullanıyorum aldığımda motor dağılmış durmdaydı 5000 ealdım 3500 istediler motoru yapmaya bende kendim bütün parçalarını kendim aldım arkiyle topladık baskı balata tiriger seti yağ pompası pistonlarpiston kolları ve yatakları sbopları contalrı vs 1250 tl ye mal ettim 2500 km oldu km de 20 krş benzin yakı yo bence yakıt çok değil sizce nasıl
  • Uzun zamandır bu modele uygun rüzgarlık arıyorum.Fakat bulamadım..Bu konuda bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum...
  • herkese selamlar. bende yeni aldım 2000 mk5 kasa aracımı 114000 km de ve motoru muhteşem. ben böyle bir performans beklemiyordum. şu an benim sormak istediğim sonradan elektrikli yan ayna uygulayan arkadaşlar var mı? ben yapmak istiyorum fakat bazı şeyler var kafama takılan. herkesin arabasını allah korusun kazadan beladan...
  • Arkadaşlar Ankarada babamın aracını götürebileceğim güvenilir bir usta arıyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? PM atarsanız daha iyi olur. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ealtin -- 1 Kasım 2011; 11:55:11 >
  • Selamlar bende 1.2 1999 Üzgün surat flair var sıralı tatarini lpg var başlarda bir sorunum yoktu sonra shell den bir lpg aldım araba çalışırken stop etmeye başladı gittim sarj dinamosunu değiştirip 2005 model Focus dinamosu takıldı tekleme vardı ve araba ısınana kadar tekleme var sonra yok sıkıntı ne olabilir ? ben lpg den kuskulaniyorum benzine aldığımda sıkıntı yok 😊😊😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karub_35 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende arıyorum ankarada ve Gaziantep'te Fiesta parçaları bol ve cesitmis ama oraya gidecek fırsatım olmuyor işten @karub_35

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ilk defa araç alıcam, yazılanların bi çoğunu okudum herkes de 6-7 yıl önce memnunmuş ama şuan 2015 yılında olduğumuz için bir sorum olacak;

    1998 yada 1999 model fieste fair modellerini 1 kaç gündür internetten araştıyorum, benim alabilceğim 10.000 - 11.500 tl arası bu fiyat aralığında özelliklerine göre km düşük resimlerde göründüğü kadarı ile temiz olanlarıda var, sizce nasıl araçtır ? 16 - 17 yaşında araç neticede.

    Not : Bu fiyat aralığında alabilceğim başka temiz araç tavsiyleriniz varmı ? ( Hidrolik direksiyon olmak zorunda )

    Şuanda kullananlar yada yakın geçmişte kullananlar varsa yazabilirlerse çok sevinirim.
  • ACİL yardım !!!

    1998 model fiestama cam rüzgarlığı bulamıyorum !
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Aracın yakıt değerleri normal.Eski nesil motorların 9 lt yakması yeni nesil arabalarla kıyaslanamaz.1.4 polo gti motoru 180 hp iken 1.25 75 hp 1.4 85 90 hp olması ve yakıtın fazla olmasını açıklar.

    Benzin 4.70 tl yerine 2 tl olsa araçlarımız 20 kuruş yakacaklardı belki de daha az.O yüzden yakıt km hesabı yapılırken standart değişmeyecek değer lt/km hesabı yapılması.100km de kaç lt benzin yaktığını bulmanız.

    Antalya-Ankara arası 4 kişi 2 yetişkin 2 genç bagajda 30 50 kg arası yük ve full depo ile yola çıktık.Afyona kadar yol kısmen yokuştu afyondan sonra düzdü.Ortalama 120 km hızla zaman zaman 160 km hıza çıktık ve ankaraya geldiğimizde33lt yakıt aldık depo fullendi.550km yol 33lt yakıt harcamışız.yani km de hemen hemen 6.7 lt harcama yapmışız.
  • Ayrıca aracıma yaptıklarım:

    flair saç jantlardan ghia çelik jantlara geçiş oldu.Aracın ses sistemi değiştirildi.Uğurlama karşılama amerikan park fasılalı zaman ayarlı kararak yanıp sönen iç aydınlatma ve iç aydınlatma ünitesinin söför yolcu için ayrı ışıklarının olması (harita ışığı) Bi xenon aydınlatma sistemi ve d1s Xenon kiti kullanıyorum.1 hafta önce vogtland 3.5 cm lik yay aldım ve taktım.Motorda kapak taşlama ve açık hava filtresi var.Benzinli kullanıyorum.Boya koruma ve cam filmi var ilk sahibiyiz.Aklınıza takılan soru problem olursa yardımcı olurum.Sadece bana soru sorarken bilgilendirmek için alıntı ya da cevap seçeneğini secerseniz telefona bildiri geliyor ve size en kısa sürede bilgi verebilirim.Herkese kazasız günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loveparade

    Aracın yakıt değerleri normal.Eski nesil motorların 9 lt yakması yeni nesil arabalarla kıyaslanamaz.1.4 polo gti motoru 180 hp iken 1.25 75 hp 1.4 85 90 hp olması ve yakıtın fazla olmasını açıklar.

    Benzin 4.70 tl yerine 2 tl olsa araçlarımız 20 kuruş yakacaklardı belki de daha az.O yüzden yakıt km hesabı yapılırken standart değişmeyecek değer lt/km hesabı yapılması.100km de kaç lt benzin yaktığını bulmanız.

    Antalya-Ankara arası 4 kişi 2 yetişkin 2 genç bagajda 30 50 kg arası yük ve full depo ile yola çıktık.Afyona kadar yol kısmen yokuştu afyondan sonra düzdü.Ortalama 120 km hızla zaman zaman 160 km hıza çıktık ve ankaraya geldiğimizde33lt yakıt aldık depo fullendi.550km yol 33lt yakıt harcamışız.yani km de hemen hemen 6.7 lt harcama yapmışız.

    Merhaba

    Aracımı 20 ay önce sattım, güzel araçtı, çok km yapmadığım için yakıt sorun olmuyordu. Brend Petrol bu 2 senede inanılmaz düştü ama dolar inanılmaz çıkış gösterdi. Petrol düşerken dolar sabir kalsaydı bugün 3 liraya rahatlıkla benzin alabilirdik. Tam tersi petrol fiyatı aynı kalıp dolar bu fiyatlardayken benzini 7 liraya alacaktık.




  • 2013 ford fiesta 1,5 TDCI düşünüyorum.Acaba kullanıcı yorumu alabilir miyim ?
  • Arkadaşlar 99 model flaire sahibim.. ilk arabam..

    2 sorum olacak..

    farlar açık kalıp kapı açıldığında ikaz veren bir ses vardı.. artık o çalışmıyor.. neden olmuş olabilir..

    ikincisi.. aracım 1. ve 2. viteste gazdan ayağımı çektiğimde öne arkaya silkeleme yapıyor..

    teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,98 Fiesta için ön iç kapı açma teli nereden bulabilirim.Araştırıyorum ama bulunduğum ilde bulamadım .
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz-degisensiz-kusursuz-motorlu-sifir-lpg-li-98-fiesta-424212726/detay/

    LÜTFEN TÜM AÇIKLAMAYI SONUNA KADAR OKUYUNUZ. ARACI AÇIKLAMAYA GÖRE DEĞERLENDİRİNİZ.

    1998.

    Ford Fiesta Flair 1.25 16 V 75 bg.

    Sahibinden.

    165.000 km. Bu araçların km saati beş hanelidir, yani 99.999 km'den sonra sıfıra döner. Biz ilk sahibinden alınmış olduğundan, muayene kayıtlarından ve motor durumundan dolayı aracın km'sinin orijinal olduğunu teyit edebiliyoruz. Sitede utanmadan 18-20 senelik aracının orijinal 60-70-100-110 bin km'lerde olduğunu iddia edenler var, bunlara itimat etmeyiniz, özellikle çok sahip değiştirmiş araçlarda km saatinin kaç tur attığını tespite imkan yoktur.

    1998'den 2016 yılının sonuna kadar tek sahibi olmuş bir araçtır, elden ele gezmemiştir.

    Kaza ve hasar kaydı yoktur.

    Değişeni yoktur.

    Ön kaput ve arka bagaj kapağı boyalıdır. Sağ ön çamurlukta bölgesel boya vardır.

    1 ay önce ekspere sokulmuştur. Tüm yazılanlar eksper onaylı bilgilerdir.

    LPG ilk kez bir hafta önce tarafımca taktırılmıştır. Bundan önce LPG değmemiş bir motora sahiptir. İtalyan Wentgas markadır ve 2 yıl garantilidir.

    LPG takıldıktan sonra muayenesi yaptırılmış ve LPG ruhsata işlenmiştir. Muayenede en ufak bir problem çıkmamıştır. Frenlerinde sapma oranları sıfır seviyesindedir. 2 yıl boyunca muayene derdi yoktur.

    Şehir içi 20-25 kuruş civarında yakıt tüketimi değeri mevcuttur.

    Sitede aynı araçtan koymuş olan bazı kişiler araçlarında LPG takılı olmamasıyla övünmektedir. Bu cahilce bir harekettir. Bu araç her ne kadar 16V bir motora sahip bile olsa, sonuçta eski sistem bir araçtır ve tecrübeyle sabittir ki şehir içi 40-50 kuruş arası değişen bir benzin tüketimine sahiptir. (9-10 lt/100 km) LPG takmak tek çaredir. Yakıt cimrisi falan değildir, bunlar dolandırıcı laflarıdır.

    Son bir ay içinde araca yapılan işlemler şunlardır:

    Devirdaim değiştirilmiştir. Motor suyu yenilenmiştir.

    Ön fren diskleri değiştirilmiştir.

    Tüm fren balataları değiştirilmiştir.

    Yağ kaçıran şanzıman körüğü değiştirilmiş ve şanzıman yağı yenilenmiştir.

    Ses yapan motor fanı sıfırı ile değiştirilmiştir.

    Çatlak ön cam değiştirilmiştir. Problemli ön cam fitili komple yenilenmiştir.

    Cam değiştirilirken paslandığı görülen kasa kısmı komple taşlanmış ve düzeltilmiştir.

    Araçta paslı ve çürümüş hiçbir yer bulunmamaktadır.

    Led gündüz farı takılmıştır.

    Arka orta led stop lambası takılmıştır.

    2 ön kapı 2 arka pandizotta bulunan hoparlörler sıfır pioneer hoparlörler ile değiştirilmiştir.

    Ön kapıdaki 2 tweeter sıfırları ile değiştirilmiştir.

    Aracın orijinal kasetli teybi sökülerek bluetooth, usb, aux özellikli sıfır teyp ile değiştirilmiştir. Orijinal teyp de alıcıya teslim edilecektir.

    Kötü durumdaki anten sökülerek sıfırı ile değiştirilmiştir.

    Ön ve arka silecekler sıfırlarıyla değiştirilmiştir.

    Çok iyi durumdaki orijinal koltuk kılıflarını korumak amaçlı koltuk kılıfı yaptırılmıştır. Yaptırılan koltuk kılıfları 1. Sınıf yüksek kalite terletmez kumaştan imal piyasadaki en pahalı kılıflardandır. Gidip döşemecilerden rastgele alınmış kılıf değildir.

    Yan camlara 1 numara, ön ve arka camlara yarım numara 5 yıl garantili monza cam filmi yaptırılmıştır.

    Araç için özel üretilmiş tam uyumlu rüzgarlık takılmıştır.

    Halı paspaslar havuzlu kauçuk paspas ile değiştirilmiştir.

    Kırık tavan lambası orijinal sıfırı ile değiştirilmiştir.

    Eski sahibinin park ederken yapmış olduğu kaza nedeni ile sol arka kapıda oluşan göçük boyasız göçük düzeltme ile düzeltilmiştir.

    Araca komple makine ile megularis pasta cila uygulaması yapılmıştır.

    Tavanda dış kısımlarda hafif güneş yanığı mevcuttur. Ortada ve aracın herhangi başka parçasında güneş yanığı yoktur.

    Aracın üstünde 2016 aralık ayı üretimi sıfır 4 adet kış lastiği takılıdır.

    Orijinal çelik jantlar aracın üzerindedir.

    Araca rot balans ayarı yapılmıştır. Bu ayarlar yapılırken direksiyonda titremeye sebep olan lastik contaları değiştirilmiştir.

    Bir sonraki yağ ve filtre değişimlerine 10000 km vardır.

    Yapılan tüm işlemlerin faturası ve fotoğrafları mevcuttur.

    Aracın yedek anahtarı, kitapçığı ve orijinal faturası dahi mevcuttur.

    Araç çeşitli motor, kaporta ve elektrik ustalarına gösterilmiştir. Hepsi de aracın en ufak bir problemi olmadığını belirtmişlerdir.

    Sitede o şekilde olduğunu iddia eden araçların aksine, bu araç uzun süre en ufak bir masraf yapmadan anahtarı çevirip sürüp gidecek bir araçtır. Fiyatı da buna göre değerlendiriniz.

    Araç fiyatı muadillerine göre yukarıdadır. Bunun sebebi araçta yapılacak en ufak bir masraf olmamasıdır. Söylenen her şey faturalı ve eksper raporludur. 14-15 bin lira civarına da belki bulursunuz ama hem yakıtları uzun vadede canınızı yakar hem de aracın arızasından sanayilerden çıkamazsınız. Bu aracın en ufak bir titremesi, üflemesi, gıcırtısı, yağ kaçağı, su kaçağı, çatlak bozuk veya çalışmayan aksamı yoktur. Tabiri caizse saat gibidir.

    Hidrolik direksiyonu ve boyutları nedeni ile şehir içinde ve trafikte kullanmaya çok uygun bir arabadır. Debriyajı ve direksiyonu yumuşaktır yormaz. Eşinize, kızınıza gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Bakımlı araç olması nedeni ile acaba yolda kalırlar mı diye düşünmenize gerek kalmaz, ayrıca kullanım kolaylığı nedeni ile onlar da rahat eder.

    Bu kadar uğraştıktan sonra aracı satma sebebim mayıs sonunda askere gidecek ve geldiğimde düğün yapacak olmamdır. İnsan maalesef böyle durumlarda fedakarlıkta bulunmak zorunda kalıyor. Bu nedenle pazarlık da çok sınırlıdır.

    Mesaj ile ulaşıp aklınızdakileri sorabilir ve telefon numarası isteyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.