Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4 TDCi Comfort

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda verdiğim ilanda ki aracı almayı düşünüyorum aracın başlıca özellikleri;

Marka Ford
    Seri Fiesta
    Model 1.4 TDCi Comfort
    Yıl 2004
    Yakıt Dizel
    Vites Manuel
    Km 169.320
    Renk Kırmızı

Araç da hiç kaza yoktur diyor fakat 5664 de sorguladığımda plakayı 3 adet kazaya karıştığı yazıyor

1- 06.03.2015 KTT

2- 11.01.2008 Çarpma 3487 TL

3- 25.05.2007 Çarpma 978 TL

ARACIN FİATI 22.100 TL YAZMIŞ

SİCE BU KADAR EDER Mİ YADA BU ARABA ALINIR MI? ÇÜNKÜ KAFAMI KARIŞTIRAN 3487 TL'LİK KAZA BU ARAÇ NE YAPMIŞ OLABİLİR BU KADAR MASRAFLIK. YAŞIM 20 İLK ARACIM OLACAK ARABADAN ANLADIĞIM PEK SÖYLENEMEZ BOYADAN FELAN PEK ANLAMAM DEĞERLİ BİLGİ SAHİBİ BÜYÜKLERİMDEN YARDIM BEKLİYORUM

NOT: KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURUMA BAKMAYIN.

İLAN:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinall-fiesta-209543756/detay

TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoo43 -- 25 Nisan 2015; 1:39:49 >

• KTT' nin anlamını bazı arkadaşlar "karşı taraf teminli" kısaltması olarak tanımlıyor... Sigortacı birinden o hasar ile ilgili de bilgi alınız bence...

Düzeltme: KTT = "kaza testip tutanağı" demekmiş... Ama olsun yinede derin sorgulatın... Yada ne uğraşıyorsunuz adam yalancıymış zaten bırakın araç elinde patlasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 25 Nisan 2015; 12:20:06 >
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim böyle şerefsizler olduğu sürece güvenerek bir iş yapılmaz.Adam 169 binde yazmış plakadan sorguladıktan 1 saat sonra km bilgisi geldi mayıs 2014 de 297 bin km'deymiş araba pes vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoo43 -- 25 Nisan 2015; 12:28:40 >
  • Ben şikayet bildiriyorum bu tip araçlara... Site yöneticileri ne kadar sallıyor bizim şikayetleri bilmem ama elinizde belgelerinizin olduğunu söyleyip sizde şikayette bulunun... Unutmayın bu tip şerefsizler için birlikten güç doğurmalıyız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 25 Nisan 2015; 12:34:27 >
  • apoo43 A kullanıcısına yanıt
    Araç çok temizlenmiş ama, km yüksekliğini dert edenler yüzünden bu haldeyiz, kimseye güven yok işte. Aynı durum benim aracımda da var. Aracım 400000 de ama, hiç yağ yakmıyor ve çekişi çok iyi. Ama gel gelelim kimseye bişey anlatamazsın satarken. Yani aracın km.lerine takılmamak lazım. Bu bir. Benden öncekini mahkemeye vermekle uğraşıyorum bir de.
    Hasar kayıtlarını koymamış, koysaymış reklamı iyi olurmuş, ama ABS de yok araçta bence bekleyebilirsin veya illa almak istiyorsan zaten 20-21 e verebilir. Başka araç çıkar. Ben kırmızı olduğu için almazdım. Yoksa içi bej ve yüksek km.lisi daha iyi , çünkü motor, turbo sürekli dur kalk ve yorulma olmamıştır. Bence. Tabi karar sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.