Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.481.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Sen bilmiyorsun mehmet abi connect'ler cok yakıyor orda yanlış yazyor dogrusunu sokaktakı vatandaş biliyor connect çok yakıyor diyorlarsa herkez inanır sen istersen bunu noterden tastık ettir kanıtla onlara göre conenct yine çok yakıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

Peki ya daha sonra ? Söken kişi ne düşünür, söylenirken neler der?

ugurkamil e şükranlarını sunar
    hayır dualarını eksik etmez herhalde
  • "Bir Connect gördüm sanki, evet evet gördüm"

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaPoX

quote:

/>

Bak bu olmadı işte, daha önce de üstüne basa basa yazmıştım, biz internette senin bulabildiğinden daha fazlasını bulabiliriz, ama bize internetten değil senin gözleminle senin gördüklerin ve senin paylaştıkların lazım, söylemiştim değil mi, sen unutmuş olabilirsin ama ben hiç unutmam böyle şeyleri.

Ödevine çalışmamışsın, otur 1.
    />

Bende unutmadım Mehmet Abi ama o an materyal olmayıca elde mecbur kaldık.
    bi daha olmaz inşallah

cümleten herkese hayırlı geceler.
    Yarın Kpss kursu başlıyo.İlk günden geç kalmayalım.

Sen daha buradaki sınavı geçemedin, KPSS'yi nasıl geçeceksin?

Şaka şaka, iyi çalışmalar...

Dönmeden ihmal etme, aman ha.

• bu arada pejo bölümünde bugün ugurkamil in üstüne bayağı gelmişler.
    Mehmet abi sana da ayıp etmişler.
    Ama bunu ister yağcılık olarak alın,ister pozitif bir eleştiri olarak alın.Anlayan anlar zaten.
    Bu forumda burası kadar seviyeli-samimi başka bir bölüm daha yok..
    Ne var biraz derse çalışmak,önceden hazırlık yapmak lazım.Emek lazım.

Neyse çok uzattım.Çıkamıyorum bir türlü..
    Sizlere doyum olmaz
    Tekrardan iyi geceler
  • Ford Super Duty'den türetilen bir türev ve motoru

• İngiltere'den...

• quote:

VW Caddy'lerdeki makas...

Ayrıca Uğur Kamil kardeşim, geçenlerde "arabanın arkası nasıl alçaltılıyor, birisi gösterse" diyordun, Caddy'nin sahibi hep box uygulaması yapmış, hem de arkaya gazlı amortisör takarak alçaltmış. Çok detaylı değil, ama biraz fikir verir herhalde...

Linki burada

Connectlerde makas çift değilmi, banamı öyle geldi, caddy de tek var

• quote:

Ayrıca Uğur Kamil kardeşim, geçenlerde "arabanın arkası nasıl alçaltılıyor, birisi gösterse" diyordun, Caddy'nin sahibi hep box uygulaması yapmış, hem de arkaya gazlı amortisör takarak alçaltmış. Çok detaylı değil, ama biraz fikir verir herhalde...

Linki burada

Bana pek saglıklı bi işlem gibi gelmedi
    Aşırı yükse sorun cıkarma riski büyük gibi(o vidalar nekadar saglamki) böyle bi sistem yaptıran kişi bence enaz 2 ayda bi aracın altını incelemesi lazım herhangi bi deforme olayı varmı diye..

Yükek olsun kafam rahat olsun(ben zaman hiç düşünmedim alcaltmayı) sadece nasıl bi işlem yaptıklarını merak ediyordum...

• Bu arada dün gece kazanın ayrıntılarını ögrendim merak eden arkadaşlar için kısca bahsediyim:

Kazanın oldugu yerde daha önce 9-10 kaza daha olmuş, özellikle gündüz saatlerinde rize'ye istimatine gelen kişilerin çok dikkatli olması gereken bi yer..

Olay saat 8 cıvarlarında oldu dikkatsizlik hız ve o ankı şansızlıktan olan bi kazaydı...

200-250 m. rampa cıktıktan sonra 150-200 m. rampa aşaga inilen bi yermiş, bunların önünde solunda kamyon varmış rampayı cıkarken eniştemin aracını süren kişi sigara içmek için çakmagını cebinden almaya çalışıordu tek eliylede direksiyonu tutuyordu(uzun yolda hayatta tek elle direksiyonu tutmam) rampayı cıkıp aşagı dogru inmeye başladıkları an karşıdan sürücünün gözüne güneş vurmuş o esnada birde hapşırmadı gelmiş o sıra direksion hakimiyetini kaybedip sol taraftan kamyonun kasasına carpmış çarpmanın etkisiyle ve birazda hızlı olmalarından dolayı takla atmışlar(sol şerit boş olsa belki direksiyonu konturel edebilirdi) yolda egimli oldugu için baya bi takla atmışlar(ikisininde emniyet kemerleri takılıydı) sol taraftan kamyonun kasasına vurdugu için eniştem araç içinde şıkışmıştı(cevreden gelen vatandaşlar cıkardı) sol bacagında hafif kesikler ve şişkinlik vardı(filmlerde bişey cıkmadı)

Arabada büyük hasar varmış bugün yada yarın getircekler aracı orda bi kamyona koydular,
    Arabayı hurdaya satıcaklardı 2.750 tl istanbuldakı diger eniştem izin vermedi(kendisi araba alım satım işleriyle uğraşıyor) ben hallederim o arabayı sonra satarız azda olsa zararı karşılarız dedi.

Arabaı getirdiklerinde resimlerini paylaşırım sizlerle...

Kazada hatalı bunlar oldugu için(kamyonda hiç bişey olmadı zaten) sigorta saglık masrafları dışında hiç bişeyi karşılamıyormuş...

Babamın anlattıgına göre arabanın aldıgı hasara göre özellikle eniştemin kurtulmasının mucize gibi bişe oldugunu söyledi...

Edit: Arabayı getirmişler az önce gittim baktım ön tarafı özelliklede sol tarafı komple dagılmış eve gidince resimleri paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 10 Ekim 2009; 11:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

quote:

Linki burada

Artık, bunun fotoğrafını çekmek şart oldu. Kimsenin yapacağı yok, iş başa düştü...

• quote:

Bu arada dün gece kazanın ayrıntılarını ögrendim merak eden arkadaşlar için kısca bahsediyim:

Kazanın oldugu yerde daha önce 9-10 kaza daha olmuş, özellikle gündüz saatlerinde rize'ye istimatine gelen kişilerin çok dikkatli olması gereken bi yer..

Olay saat 8 cıvarlarında oldu dikkatsizlik hız ve o ankı şansızlıktan olan bi kazaydı...

200-250 m. rampa cıktıktan sonra 150-200 m. rampa aşaga inilen bi yermiş, bunların önünde solunda kamyon varmış rampayı cıkarken eniştemin aracını süren kişi sigara içmek için çakmagını cebinden almaya çalışıordu tek eliylede direksiyonu tutuyordu(uzun yolda hayatta tek elle direksiyonu tutmam) rampayı cıkıp aşagı dogru inmeye başladıkları an karşıdan sürücünün gözüne güneş vurmuş o esnada birde hapşırmadı gelmiş o sıra direksion hakimiyetini kaybedip sol taraftan kamyonun kasasına carpmış çarpmanın etkisiyle ve birazda hızlı olmalarından dolayı takla atmışlar(sol şerit boş olsa belki direksiyonu konturel edebilirdi) yolda egimli oldugu için baya bi takla atmışlar(ikisininde emniyet kemerleri takılıydı) sol taraftan kamyonun kasasına vurdugu için eniştem araç içinde şıkışmıştı(cevreden gelen vatandaşlar cıkardı) sol bacagında hafif kesikler ve şişkinlik vardı(filmlerde bişey cıkmadı)

Arabada büyük hasar varmış bugün yada yarın getircekler aracı orda bi kamyona koydular,
    Arabayı hurdaya satıcaklardı 2.750 tl istanbuldakı diger eniştem izin vermedi(kendisi araba alım satım işleriyle uğraşıyor) ben hallederim o arabayı sonra satarız azda olsa zararı karşılarız dedi.

Arabaı getirdiklerinde resimlerini paylaşırım sizlerle...

Kazada hatalı bunlar oldugu için(kamyonda hiç bişey olmadı zaten) sigorta saglık masrafları dışında hiç bişeyi karşılamıyormuş...

Babamın anlattıgına göre arabanın aldıgı hasara göre özellikle eniştemin kurtulmasının mucize gibi bişe oldugunu söyledi...

Edit: Arabayı getirmişler az önce gittim baktım ön tarafı özelliklede sol tarafı komple dagılmış eve gidince resimleri paylaşırım...

Ayrıntılarını okudum da, bile bile lades olmuş. Hyundai H100 zaten şehiriçi değil, şehirdışın dahi önü zıplaya zıplaya giden bir araç, otoban dahi olsa, arabanın her yeri oynuyor, kötü araç değil de, dikkat gerektiren bir araç. Uzunca bir süre de kullandım, aşırı yumuşak da bir direksiyonu var, hele arkada da yük varsa, kuş gibi oluyor. Doğu'ya yani güneşe karşı gidiyorsun, gözlük de takmıyorsun, araç solluyorsun, üstüne üstlük bir de hapşırma geliyor. Allah korumuş yani, verilmiş sadakaları, hayatta yiyecek rızıkları, görecek günleri, yapacak işleri varmış. Dikkat, aman dikkat.

Tekrar gelmiş geçmiş olsun...

•  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • Tüm Connect sahiplerine, sevenlerine gelsin.

Bir kızıl goncaya benzer dudağın
    Başar Dikici

http://www.facebook.com/video/video.php?v=131997579242&oid=74808555619&ref=mf
  • quote:

Ayrıntılarını okudum da, bile bile lades olmuş. Hyundai H100 zaten şehiriçi değil, şehirdışın dahi önü zıplaya zıplaya giden bir araç, otoban dahi olsa, arabanın her yeri oynuyor, kötü araç değil de, dikkat gerektiren bir araç. Uzunca bir süre de kullandım, aşırı yumuşak da bir direksiyonu var, hele arkada da yük varsa, kuş gibi oluyor. Doğu'ya yani güneşe karşı gidiyorsun, gözlük de takmıyorsun, araç solluyorsun, üstüne üstlük bir de hapşırma geliyor. Allah korumuş yani, verilmiş sadakaları, hayatta yiyecek rızıkları, görecek günleri, yapacak işleri varmış. Dikkat, aman dikkat.

Tekrar gelmiş geçmiş olsun...

Arada yük vardı allahtan yük bölümüyle sürücü arası kapalıydı yoksa onlarda coktehlikeli olabilirdi...

Resim'leri akşam ekledimmi daha net anlarsın mehmet abi koltukla ön konsol arasında 4-5 parmak girecek kadar mesafe kalmış ve ön tavanı baya bi hasar almış asagı dogru göcmüç nasıl o kadar az hasarla kurtuldular bi anlam veremedim yani...

Sabah eniştemle yüz yüze görüştüm(abisinin evindeydi)başında 5 dikiş varmış sol gözünün üst kısmı sismiş birde sıkışmadan dolayı ayagı şişmis ama genel olarak iyi(o araba bakılırsa sag kalması mucize) hala olayın şokunda ama konuşkan neseli espirili biri normalde ama pek konuşmuyordu kısa net cevaplar veriordu kaza anı hariç herşeyi hatırlıyor(kaza olurken uyuyordu)

Tekrar tşk ederim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhci16

quote:

Sonunda haber alabildim...

...

Gecmiş olsun...

Hoşgeldiniz Emre bey, Bursa'lardan ne güzel teşrif ettiniz. Demek siz de bizim buraları gizli gizli takip edenlerdensiniz...

E biraz anlatsanız, Megane - Clio mecralarından Connect'e geçişiniz, hayırdır? Merak ettiğiniz başka şeyler varsa yardımcı olalım...

Buyurun...

Megane clio maceraları derken ben ölye bir canım sıkıldı geziyordum dh de aksam.

• quote:

Megane clio maceraları derken ben ölye bir canım sıkıldı geziyordum dh de aksam.

Ah pardon, ben yanlış anlamışım...

• quote:

quote:

Ah pardon, ben yanlış anlamışım...

Baska birisi ile karıştırdın galiba.

• UK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

quote:

Linki burada

Artık, bunun fotoğrafını çekmek şart oldu. Kimsenin yapacağı yok, iş başa düştü...

Evet, başıma düşen işi hallettim. Vw Caddy'nin makas olayı.

Bizim Connect'lerde çifter makas var, ama Caddy'de sabit aks üzerinde tek makas var, fakat bizim tek bir makasdan daha kalın gibi. Hangisinin iyi ve hangisinin daha faydalı olduğu hakkında bir bilgim yok.

Bunlar Connect'in makaslı sistemi.

Bunlar da standart bir Caddy'nin makas sistemi. Kendi çekimlerimle...

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.