Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.482.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Makyajlı kasa panelvanlar da gelmiş. Fakat bu araçlardaki bir ayrıntıya dikkat

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Dikkatli göremeyenler için söyleyeyim; panelvanlarda eski tip aynaları kullanmışlar, çok da iyi etmişler...

evet direk göze çarpıyor ama neden kombilerde kullanmamışlar acaba çok ilginç çünkü eski aynalar çok fonksiyonel.

• biliyormusun memet abi 4 yıldır hemen hemen hergün geçtiğim bu yollardan bu manzaralara sadece bakar geçerdim ama bugün sırf senin için çekeyim burda yayınlayayım ben nasıl memet abinin yayınladığı resimleri zevkle izliyor o bölgelere dair bilgi tecrübe ediniyoorsam oda buraları güncel resimlerle görsün yorumunu yapsın dedim
    tabii sen şimdi ah keşke kaliteli bir akine ile çekilseydi diyeceksin ama ne yapalım yok ki

• Orjinalden alıntı: XaPoX

Bu foto süper olmuş
    eline sağlık

bu hep sizler için
    buraya memet abi ile beraber girip paylaşım yapan herkes için
    SAYGILAR
  • aracın duruşundaki asalete bakarmısınız.gerçekten çok hoş.ayrıca lukunkuya teşekkür fotolar için.bu arada ön kısmın yeni dizaynı tamamen kusursuz bence.

• Mehmet abinin çektiği her fotoğraf çok güzel zaten
    ona her fotoğraf için teşekkür etmeye kalksak sayfalar yetmez.
    bu sayfada bile kaç tene fotosu var.
    Paylaşım yapan herkesin eline emeğine sağlık
    Yeni karamel connect inde maşallahı var süperr
  • quote:

Orjinalden alıntı: SRT

biliyormusun Mehmet abi 4 yıldır hemen hemen hergün geçtiğim bu yollardan bu manzaralara sadece bakar geçerdim ama bugün sırf senin için çekeyim burda yayınlayayım ben nasıl memet abinin yayınladığı resimleri zevkle izliyor o bölgelere dair bilgi tecrübe ediniyoorsam oda buraları güncel resimlerle görsün yorumunu yapsın dedim
    tabii sen şimdi ah keşke kaliteli bir akine ile çekilseydi diyeceksin ama ne yapalım yok ki

Hey kurban olduğum memleketime bak be... Taşı ayrı güzel, suyu ayrı güzel, yeşilliği ayrı bir güzel...

Sizler "memleket" denince, küçük bir köy, ya da ilçe, ya da ilden bahsediyor olabilirsiniz, bana göre ise memleket ; Edirne'den Hakkari'ye , Muğla'dan Artvin'e kadar olan her karış vatan toprağıdır. Özellikle yurtdışına gittiğiniz ve de uzun süre kaldığınız zamanlarda, işte böyle her gördüğünüz toprağı öpesiniz, koklayasınız, elinize yüzünüze süresiniz gelir. 6 yıl oldu döneli, hala o duyg değişmedi, değişmeyecek de...

@ugurkamil'e söylediğim; "derya içre, deryadan habersiz" insanlardan olmayalım arkadaşlar, başkaları gelip de bizim memleketimizde mal mülk edindiğinde efeleneceğimize, "biz nasıl olur da onlardan önce gidip de oraları keşfetmedik, göremedik" deyip dizlerimizi döverek hayıflanmalıyız. Elin oğlu, google earth'den yerin her türlü özelliklerini öğrenirken, bizler de yerinde gidip görmeli, incelemeli, bilgi sahibi olmalıyız. Elbette imkan müddetince, zaman elverdiğince. Sözüm zaten, köyle şehir arasında gidip gelmeyi yolculuk olarak addedenlere ve de imkanı olduğu halde deryanın güzelliklerinden habersiz olanlara...

Tekrar teşekkürler Servet kardeşim, yüreğine, emeğine sağlık. Böyle fotoğraflara her daim yer var burada...

• quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

quote:

Bu foto süper olmuş
    eline sağlık

Evet, ben de beğendim bunu, nefis olmuş. Amaaa....

• quote:

Şu güzelliğe bak be...

Derenin üzerinde inci gerdanlık gibi salınan köprüden, göğe uzanan tepelerin güzelliğine...

Hey maşşallah...

Kimisi der ki; "abartma kardeşim, her yerde dere var, çay var, git beğendiğin yere gör, gözün gönlün açılsın". Hayır, kesinlikle itiraz ederim. Onları olmadığı zaman nasıl içinizi çeke çeke ararsanız, olduğu zaman da kıymetini bilmeniz lazım gelir.

Göz var, göz var; bakmak var, görmek var. Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Eywallah...

• amaa bi canon yokki elimizde memet abiyi, memnun edelim olmuyor değilmi böyle
    FARKINDAYIM
  • aslında işinizi, benim arkadaşımın 3 sene önce aldığı kodak makine bile görür ki şimdi çok uygun fiyattadır. Kodak, nikon, canon ilk sırada olmalı.En ucuzu bile kaliteli Mercedes misali

Bu arada caddy'nizin jantları benim çok hoşuma gidiyo.Passatlarada çok yakışıo.Sonradan taktırdınız heralde ama hem org. hemde yakışıyo bu arada böle giderse caddy satıp bi glx alıp foruma dewam ediceksinz...

Bugun ist yapıp geldim metrobus yoldan çıkmıştı bi 407 birde caddy parçalamıştı :/ akşam tv ye çıktı lastiği patlamı.Dümdüz yolda! Havada yağmurlu idi.Yoldan çıkıp E5 e girmiş gerçekten kötü.
    http://www.kanal1.com.tr/haber,Metrobus-yoldan-cikti,3CCE35833F0A4F60AED2DB7382CE5BA1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 3 Mayıs 2009; 0:13:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

.....

Bu arada caddy'nizin jantları benim çok hoşuma gidiyo.Passatlarada çok yakışıo.Sonradan taktırdınız heralde ama hem org. hemde yakışıyo bu arada böle giderse caddy satıp bi glx alıp foruma dewam ediceksinz...

.....

Hoşgeldin Uğur kardeşim.

O Caddy'nin jantları; orijinal Passat Highline jantları. Çok uygun fiyata İstanbul'dan kargo ile sipariş ettirdi, kelepir.

Bence de çok yakışıyor.

Zaten, genelde ince kollu değil de kalın ve dolgun kolları olan jantlar daha çok hoşuma gidiyor.
  • aynen abi +1

kalın kollu ve aynı zamanda az kollu jantlar daima daha güzeldir ama bunlar yakışan cinsten.Arkadaşımda golf goal war org jantları değiştirmeyi düşüyüo satıcak sanırım isteyen olursa söylerim...

Bu arada bugun okudğum habere göre benzine 5 ykr mazota 4 ykr indirim gelmiş.Burda eurodiesel 2.46 po Bilginize
  • Geceden sabaha geçerken, bir yerden bir başka yere akan enfes bir tren görüntüsü...

Yarın köye doğru bir yolculuk var, Pazartesi Allah kerim'dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 3 Mayıs 2009; 1:35:22 >
  • İyi yolculuklar mehmet abi...

Kazasız belasız güzel bir yolculuk olur inş.
  • Herkes gezmelere gitmiş bugün
    kimse yok
    bende inşallah daha önce verilmemiştir diyerek
    Auto show dergisini resimlerini ekliyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: civic10

vanlardaki ayna bencede iyi olmuş çünkü kör nokta çok fazla alt bölüm çok faydalı vanlar için özellikle....

O aynayı, illa böyle iki parça yapmaları da gerekmiyor aslında, yeni aynalarda sadece camın ucunu eğerek de aynı amaca hizmet edebilirlerdi. Caddy'de mesela, tek cam var, kenarda bombe verilmiş, kör nokta problemini onda da çözmüşler.

Rakip marka diye almak istemiyorlar mı acaba? Ford'un böyle takıntıları vardır çünkü. İlla onların mühendisleri icat edecek, edemezlerse kalsın. E onlar beceriksizse, müşterinin yani bizim suçumuz ne?

Mercedes ile BMW de rakip mesela ama, ABS'yi, distronic'i mercedes ilk defa kullandı, bmw de "o rakibin malı, ben kullanmam" demedi, o da adapte etti. BMW i-drive'ı icat etti, Mercedes de aynı şekilde bütün araçlarında kullanmaya başladı.

Teknoloji, teknolojidir; pratiklik, pratikliktir. "Seninki" , "benimki" si olmaz.

Mehmet bey Bolu bayisinde aynaları bende inceledim sizde dikkat ettiyseniz sol aynanın uç tarafında kesik kesik çizgili ölü bölgeyi gösteren bölüm var.Bu özellikle sollamalarda ölü bölgeyi nerdeyse tamamen ortadan kaldırıyor.Onun için bence iki parçalı aynaya gerek yok.Ha ben parkederken kaldırımın kenarını da göreyim derseniz araçta motorla ayarlanan ayna var tek hareketle ayarla parket.Haksızmıyım. Vanlarda kullandıkları aynalarıda büyük ihtimalle stoklarındaki ve yan sanayi üreticilerinin elindeki stokları bitirmek için kullanmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaozen14 -- 3 Mayıs 2009; 20:36:32 >

• arkadaşlar merhaba aklıma bişey geldi bilen arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.bizim connectlerde sadece ön kapıları açıp aracı çalıştırdıktan sonra araç çalışır vaziyetteyken sürgülü kapıları açmamız gerekirse nasıl açacağız.hiç denemedim ama araç çalışırken anahtar üzerindeki düğme çalışır mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanebiyolog

arkadaşlar merhaba aklıma bişey geldi bilen arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.bizim connectlerde sadece ön kapıları açıp aracı çalıştırdıktan sonra araç çalışır vaziyetteyken sürgülü kapıları açmamız gerekirse nasıl açacağız.hiç denemedim ama araç çalışırken anahtar üzerindeki düğme çalışır mı acaba

Mehmet abi gelsin yada bu konu hakkında bilgisi olan birisi gelince yardıcı olur...

Benım kumanda eski(tek acıp kapamalı) o nedenle yeniler hakkında bir bilgim yok
  • malesef ben aracı stop edip arka kapıları açıp çalıştıryorum...Olmuyo sanırım...

Ve bugun başıma gelen kötü olay!

Aracı yıkatmak amacıyla gittiğim istasyonda 10 liralıkta mazot alıp yıkatayım dedim.Bi baktım ekrana 2.98 ben o sıra mazotun bu kadar zam görmeyeceğini düşünerek gözümü pompaya verdimki 97 oktan!!!!!!

Dedim hoop napıon ama 2.90 litre girmişti bile patronlar geldi toplandı falan ustaları aradılar keşandaymış.Akşam gelirler dedi, yaw dedim banene sizimi bekliycem apzar günümü heba edicem fln, sonra depo fullememi, full depoda 3 litre benzini bi sorun çıkarmayacağını söylkediler. Bende gerek olmadadığını çeyrek depo mazotun bana yeteceğini söyledim.Sonra lastik bölümüne ittiler aracı.Orada içeri hortum soktular aynı zamanda hava hortumu soktular ve içeri hava verdiler.Basınçla diğer hortumdan çıktı mazot ve depoyu boşalttılar, çıkan mazot kadar(25 litre) mazot koydular.Allah tan bi sorun olmadı ama kortkum ve babamada haber vermedim.Titiz adam zaten bu arada bende zılgıtı yerim.

Bu olay böyle atlattıktan sonra akşam üstü gidip arka camlara film çektirdim.Çokta iyi oldu gece çok mat duruyo gündüz ise hoş bir görüntü.Camlar arasındaki bölmeyede siyah bant çektirdim.İş bitince hava kararmıştı o yüzden foto çekemedim.Yarın koyarım inş.
    Bugunluk connect hikayem böyle geçti

• quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Biraz da, gezilerden bahsedelim.

@dragotreis; İzmir planı yaptığınız zaman, mümkünse bir gün önceden çıkın ve İzmir'den önce en az yarım gününüzü Kula'da geçirin. İzmir istikametine doğru, Uşak'tan sonra Salihli'den önce çok şirin bir ilçe. Hani hem öncesinde hem de sonrasında, sönmüş yanardağları var.

hep nişan-düğün gibi işler için gittiğimizden gezme fırsatı bulamadık ki.. hep bir acele koşturma..zaten izinler de kısıtlı işte çalış çalış nereye kadar kardeşim... gez gez her yere kadar diyy mı?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.